- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #55.421
Kuzuuu napıyon bakim biliyon mu ben anne olduuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuuu napıyon bakim biliyon mu ben anne olduuum
Emdiginde rahatladigi icin derdi ne olsa emmek istiyorlar benimki de oyle. İlk 10 gunde gectiya artik daha cok uyanik kaliyorlar. Cok emdigindende rahatsizligi artiyorsa tok oldugunu bildiginde bi 5 10 dk baska turlu oyalasan ne biliyim masaj yapsan hareket yaptirsan bacaklarina muzikle dansla oyalasan ya da banyo yaptirsan gezdirsen belki hareket degişiklik aktivite istiyordur. Ucte uyaniyor dedigin gece mi? Birde gunleri gunlerini tutmuyor ki yakindavyine degisir duzeni. Hepsi gececek. Duzensizligi kabullenmek lazim bu sira. Moralini sabrini yuksek tut. Buyuk oglumun bana dedigi gibi 'Bebek sonucta yapmasi gerekeni yapiyor':)Kızlar ben galiba artık deliriyorum sinirlerim hey heylerim hep tepemde. Arada bir yapıyordu ama şimdi her gün yapıyor kızım kafayı yemek üzereyim. Sabahları uyuyor kızım emiyor falan. üç dört civarı uyanıyor son üç gündür. Emiyor uykuya geçemiyor. Sancısı var gibi kıvranıyor ama bi yandan da sürekli emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diyorum ama güzel emince yutkunuyor takip ediyorum. Altı temiz karnı tok. Memede uyuyor beş dakika sOnra çığlık çığlığa uyanıyor yoruldum artık ya. Var mı benim gibi olan. Tavsiyeniz var mı
Bende her şeye sürerim kantaron yağı bi mememe sürmemiştim :) emzirirken siliyor musun? Gerçi sindirim için de kullanılıyor ama bilemedim konu bebek oluncaBende ayni seyi yasadim. Kantaron yagi iyi geldi bana.
Canım olmaz inşallah ama seni çok zorlar benim de sondadan kaynaklı idrarda yanmam oldu günlerce o yüzden hoşaf filan halletmeye çalışKızlar sezeryan sonrası kabızlık olunca dıkıslere zarar gelır mı kabıxım ve dıkıslere bısey olcak dıye cok korkuyorum
Her alt degistirmede sudokrem kullaniyorum ben. Tavsiye ederimıste bu kırmızı bnlkler
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hemen bebegini emziriyorsun bu harika bisey. Benim oglumda donmemisti megerse kordon dolanmis. Ayrica agri aci cok olmadi. Oldugundada 2 gun hastanede old. Hemen igne yaptirabiliyosun.Selam anneler
Bende yakında çocuğumu kucağıma alacam hayırlısıyla.benim oğlus dönmüyor niyetide yok gibi şuan hissediyorum kafasını yukarda
Onun için doktorum 39.haftada sezeryan önerdi.
Ama genel mi spinal mi ikiside beni korkutuyor.
Normal olur diye düşünmüştüm hep hayırlısı böyleymiş
Tecrübelerinize ihtiyacım var..
Gönlüm spinalden yana evladımi ilk ben öpüp koklamak istiyorum.o heyecanı yaşamak istiyorum..
Tavsiye ediyor musunuz
Ben kullanıyorum e bebekten aldın hatta suan indirimde oğlum 20 gunluktu dısarıya çıktık rüzgardan falanda koruyor kullanışlı benceTaze annişler napıyonuz bakiim hamişliğin son zamanları ve anneliğe başlangıç derken giremedim buralara ama şimdi işim düştü sling kullanan var mı? Nerden aldınız kullanışlı mı?
Silmeye gerek yok dediler ama ben silip emziriyordum. O acıyı bilirim. O kadar Dikislerimin acısından cekmedimBende her şeye sürerim kantaron yağı bi mememe sürmemiştim :) emzirirken siliyor musun? Gerçi sindirim için de kullanılıyor ama bilemedim konu bebek olunca
Anaa ne ucuzmuş şuan ekstra ısındım :) ebebekte olduğunu bile bilmiyodum canım netten bakayım bi ben hep neko düşündümBen kullanıyorum e bebekten aldın hatta suan indirimde oğlum 20 gunluktu dısarıya çıktık rüzgardan falanda koruyor kullanışlı bence
Denemekte fayda var sürüp yatayım sabaha pamuk gibi yeni uçlarla uyanayım sütü sağmaya gelince manuel pompa aldım ara sıra sağıyorumSilmeye gerek yok dediler ama ben silip emziriyordum. O acıyı bilirim. O kadar Dikislerimin acısından cekmedim
1 litre suya batikon koydum onla yıkadım bide fitil var tam geçmedi Dr normal dedi 10 gün 15 gün acısı devam edermisgecmiyor cnm.gecmiyor yarin dr uma gidicem randevu aldimm.ben bu zamana kadar hic birsey kullanmadim
13 gün oldu Dr normal dediYok geçmiyor tam geçti artık ağrı diyorum bi iki gün iyi sonra yine başlıyo kaç günlük oldunuz siz benim doğuma bi ay oldu
Aynı benimki çözüm varsa süper olur içi geçiyor memede her gece uyanık gündüzde huysuz annem diyor et tutmayacak bu cocukKızlar ben galiba artık deliriyorum sinirlerim hey heylerim hep tepemde. Arada bir yapıyordu ama şimdi her gün yapıyor kızım kafayı yemek üzereyim. Sabahları uyuyor kızım emiyor falan. üç dört civarı uyanıyor son üç gündür. Emiyor uykuya geçemiyor. Sancısı var gibi kıvranıyor ama bi yandan da sürekli emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diyorum ama güzel emince yutkunuyor takip ediyorum. Altı temiz karnı tok. Memede uyuyor beş dakika sOnra çığlık çığlığa uyanıyor yoruldum artık ya. Var mı benim gibi olan. Tavsiyeniz var mı
Yok Allah'tan gündüz 3. Kesinlikle öyle ya günleri günlerini tutmuyor. Zaten o emme aralarında sabrımı yitiriyorum. Evin içinde geziyoruz şarkılar ninniler türlü türlü hareketler herşeyi deniyorum İnan. Şayet es kaza susarsa bir yada iki dakika sürüyor. Düşünsene ne şekilde susarsa o şekilde kalıyorum yeterki dinlensin de diye. Akşam olunca artık bitiyor. Gözleri kıpkırmızı kendisinin sesi artık daha kısık. Anlatabildim dimiEmdiginde rahatladigi icin derdi ne olsa emmek istiyorlar benimki de oyle. İlk 10 gunde gectiya artik daha cok uyanik kaliyorlar. Cok emdigindende rahatsizligi artiyorsa tok oldugunu bildiginde bi 5 10 dk baska turlu oyalasan ne biliyim masaj yapsan hareket yaptirsan bacaklarina muzikle dansla oyalasan ya da banyo yaptirsan gezdirsen belki hareket degişiklik aktivite istiyordur. Ucte uyaniyor dedigin gece mi? Birde gunleri gunlerini tutmuyor ki yakindavyine degisir duzeni. Hepsi gececek. Duzensizligi kabullenmek lazim bu sira. Moralini sabrini yuksek tut. Buyuk oglumun bana dedigi gibi 'Bebek sonucta yapmasi gerekeni yapiyor':)
Ya evet mutlaka geçecek ama ne zaman. Bazen tükeniyorum sabrım bitiyor. Ruh halim değişiyor her ne kadar vicdan azabı çeksem de. Ve biliyorum ki ben gergin olunca çocuğuma da yansıyor. Annenin olması büyük şans. Kayınvalidem oluyor bazen öyle zamanlarda benim yanımda. Ama o da ağlayınca ya hunharca sallıyor çocuğu içim gidiyor Benim ya da al kızım bu susmuyor deyip atıyor bana. Biz de dolanıyoruz öyle aptallaşmış bir halde evde.Aynı benimki çözüm varsa süper olur içi geçiyor memede her gece uyanık gündüzde huysuz annem diyor et tutmayacak bu cocuk
Teşekkür ederim. Ertesi gün düzeldi emzirme sırasına daha çok dikkat ediyorum.Ara sıra olan Yeşil kaka fazla süt emdiğini ve sindiremediğini gösterir yani bebeğin beslenmesi gayet iyi demektir. Sürekli yeşil kakada enfeksiyon tahlili yapılabilir. Bir memeyi 20 dk emzirirseniz yağlı sütü de alır, 20 dk dan önce bırakırsa sıradaki emzirmede erken bıraktığı memeden başlanır , memeler 20 dk da bir değiştirilerek emzirilir. Her iki memede verilmelidir. Yeşil kaka yapması bebeğin gayet güzel beslendiğini düşündürüyor , endişelenmeyin