- 26 Ağustos 2016
- 62
- 60
- 8
- Konu Sahibi endless love
- #55.401
Kizlar sezeryan dikisleri catlaklar kalan kilolar bunalima girdim galiba var mi krem falan oneren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt kıyafetlere temas gerçekten acıtıyor. Ben göğüs pedi kullanıyorum.Susam yağı ya da tahinin üzerindeki yağ da işe yarıyor. Ben cogu emzirme sonrası hep susam yağı sürdüm, gunde 1 kez de lansinoh krem sürüyorum. Bir de mutlaka ama mutlaka göğüs kalkanı kullan bence. Allah onu yapandan razı olsun, yoksa giysilerime en ufak bi temasta bile cok acıyor.
Bizimkinin saçlar hep ıslak terden .Kizlar hava cok sicak bebegim sicakliyor altina bisey giydirmeden yatiriyorum o derece yani.. cok bunaliyor altini bile biraz actim havandi vallah öyle biraz rahatladi.. siz neler yapiyorsunuz sicaklarda benim ev bide günes görüyor aksama kadar
Ben çıkardım 34 gunluguz. Tırnaklarını duzenli kestigim için cizmiyor da kendini ..
Bugün 15 günlük olduk kestim tır aklarını ama elleri üşüyor gibi geldi o yüzden taktım yine eldivenleri5.gun kontrole goturdugunde doktor takma artik dedi eller hava alsin aralari panuk olur mantar olur bi de elleriyle sana dokunsun guven duygusu olsun dedi 2 gune bir tirnak kesiyorum
takiyoruz.. ben cikarmak istiyorum tirnaklarini keselim diyorum ama annem birakmiyor 40 ciksin öyle vallah aciyom yavruma o elleri hep eldivenin icinde..Kızlar bebeklerinize eldiven takıyormusunuz ne zmana kadar takıcaksınız
evet nasil giydircegimi bilemiyorum.. emdikten sonrada terliyor kafasi ve sicacik oluyor kafasi.. off off bilemedim ki bugünde ilk kez yanlizim evde cok kötüydüm duygusallik cöktü üstüme habire agladim anlamadim bu lohusaligiBen artık kısa kollu zıbın giydiriyorum. İlk dogdugunda cift kat giydiriyoduk. Suan cok sıcak ya. Umarım üşütmem eli burnu sıcak ama insan tedirgin oluyo
takiyoruz.. ben cikarmak istiyorum tirnaklarini keselim diyorum ama annem birakmiyor 40 ciksin öyle vallah aciyom yavruma o elleri hep eldivenin icinde..
evet nasil giydircegimi bilemiyorum.. emdikten sonrada terliyor kafasi ve sicacik oluyor kafasi.. off off bilemedim ki bugünde ilk kez yanlizim evde cok kötüydüm duygusallik cöktü üstüme habire agladim anlamadim bu lohusaligi
Canım benım bebeğim emiyor ama sut yok malesef hayırlısı dıyorum artık sağlıklı olsun da mama yesın napalımNe guzel ya masallah... Bebegi emmeyen tek ben varim galiba
Bende cok hararetliyim aynen benim sicagim ona geciyor cocuk resmen hamur oluyor kucagimda ama ne yapa bilrim..Benimde annem yanimda.. 40 cikinca rahatliyorsun diyorlar ama sanki hep böyle skntilar cekcez hep diken üstünde hep aglamali günlerimiz olcak gibi geliyor bana.. dün hastanede emzirme odasinda bi bayan 42 günlükdüler.. vallah biraz o teselli verdi bana oda anlatti lohusaliktaki düsüncelerini falan ayni benim gibi.. oda diyodu rahatliycan merak etme insan alisiyor hersey raina giriyor. Bide annemde 40 dan sonra gitcek napcam ben piskolojisine girdim acaba yapa bilirmiyim acaba bebegime baka bilirmiyim. Kaynanamin yanina gitmeye düsünüyom köye hem serin orasi hem birazda onlarla büyütürüz. Ben köyde fazla kalmayi sevmiyorm hep böcek falanda var rahat degilim ama cocugum icin katlanacam..Aynen benimkininde kafası terliyor hep. ben cok yandıgım için heralde ona da sıcak basıyormuş gibi düşünüyorum ama biraz once nolur nolmaz diye uzun kollu giydirdim.
Ay bende yalnızım bugun .. cok zor. Yanımda kayınvalide varken gerçekten cok rahatmış. Gaz sancısı var bi de başımızda karnına cekip duruyor bacakları viyak viyak aglıyor içim gidiyor
gecmiyor cnm.gecmiyor yarin dr uma gidicem randevu aldimm.ben bu zamana kadar hic birsey kullanmadimKızlar normal doğum sonrası dikisleriniz ne zaman geçti benimki çok acıyor fitil kullanıyorum etkisi geçince gene çok acıyor batikonlu suda yakıyor
ben verdim kilolari bugun 28 gun oldu dogum.yapali. dogumdan oncdki kiloma 2 kilo kaldi.ama iste ben kilolu hamile kaldim bn aten 85 le hamile.kalmistimKilo durumlariniz nasil kizlar ben 84le doguma girdim suan 78 kiloyum aynada kendimi gordukce moralim bozuluyor huc gitmicekler gbi
Dışarı çıkarken kalkanı kullanamıyorum ben de göğüs pedi kullanıyorum ama ona temasında bile bi garip oluyorum. Kalkana alışmak da kötü galiba, onsuz yapamıyorum :)Evt kıyafetlere temas gerçekten acıtıyor. Ben göğüs pedi kullanıyorum.
Bu 40'ı çıkmanın olayı nedir acaba çok merak ediyorum ben de :) bi çıksaydı da görseydik ne oluyormus. Birden çocuklara bi sey mi oluyormuş 40 çıkınca acaba :)Bende cok hararetliyim aynen benim sicagim ona geciyor cocuk resmen hamur oluyor kucagimda ama ne yapa bilrim..Benimde annem yanimda.. 40 cikinca rahatliyorsun diyorlar ama sanki hep böyle skntilar cekcez hep diken üstünde hep aglamali günlerimiz olcak gibi geliyor bana.. dün hastanede emzirme odasinda bi bayan 42 günlükdüler.. vallah biraz o teselli verdi bana oda anlatti lohusaliktaki düsüncelerini falan ayni benim gibi.. oda diyodu rahatliycan merak etme insan alisiyor hersey raina giriyor. Bide annemde 40 dan sonra gitcek napcam ben piskolojisine girdim acaba yapa bilirmiyim acaba bebegime baka bilirmiyim. Kaynanamin yanina gitmeye düsünüyom köye hem serin orasi hem birazda onlarla büyütürüz. Ben köyde fazla kalmayi sevmiyorm hep böcek falanda var rahat degilim ama cocugum icin katlanacam..
bem.bir ilk dogdugu gun giydirdim cikardim.sapkayi da ebeler takmis dogumhane de odaya gcince ciakrdim onu daKızlar bebeklerinize eldiven takıyormusunuz ne zmana kadar takıcaksınız
youtube da gaz masaji var izle uygula cnm rahatlat bebegunuAynen benimkininde kafası terliyor hep. ben cok yandıgım için heralde ona da sıcak basıyormuş gibi düşünüyorum ama biraz once nolur nolmaz diye uzun kollu giydirdim.
Ay bende yalnızım bugun .. cok zor. Yanımda kayınvalide varken gerçekten cok rahatmış. Gaz sancısı var bi de başımızda karnına cekip duruyor bacakları viyak viyak aglıyor içim gidiyor
Bizimki de bi ara çok yapıyordu şimdilerde de bazen yapıyor. Ben çözümü emzik vermekte buldum. Yoksa sürekli memede emmek istiyordu. Bazen emzigi de reddediyor, illa meme arıyor, o zaman ben de mecbur emziriyorum ama emzik bi nebze rahatlattı.Kızlar ben galiba artık deliriyorum sinirlerim hey heylerim hep tepemde. Arada bir yapıyordu ama şimdi her gün yapıyor kızım kafayı yemek üzereyim. Sabahları uyuyor kızım emiyor falan. üç dört civarı uyanıyor son üç gündür. Emiyor uykuya geçemiyor. Sancısı var gibi kıvranıyor ama bi yandan da sürekli emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diyorum ama güzel emince yutkunuyor takip ediyorum. Altı temiz karnı tok. Memede uyuyor beş dakika sOnra çığlık çığlığa uyanıyor yoruldum artık ya. Var mı benim gibi olan. Tavsiyeniz var mı
Emzik veriyorum ben canım. Ama emzikle de mücadele ediyor resmen o anlarda . sadece memede sakinleşiyor. Ama bi yandan da çok emince gaz daha sıkıştırıyor. Fazlasını kusuyor. Kusarken geri rahatsız oluyor. Ay ne yapsam olmuyor yaniBizimki de bi ara çok yapıyordu şimdilerde de bazen yapıyor. Ben çözümü emzik vermekte buldum. Yoksa sürekli memede emmek istiyordu. Bazen emzigi de reddediyor, illa meme arıyor, o zaman ben de mecbur emziriyorum ama emzik bi nebze rahatlattı.
Yok geçmiyor tam geçti artık ağrı diyorum bi iki gün iyi sonra yine başlıyo kaç günlük oldunuz siz benim doğuma bi ay olduKızlar normal doğum sonrası dikisleriniz ne zaman geçti benimki çok acıyor fitil kullanıyorum etkisi geçince gene çok acıyor batikonlu suda yakıyor
Biz de baya savaş vermiştik emzik alması için ama işte memeyle emzigin farkını da anlıyorlar bir sure sonra maalesef. Cok emince kusması da normal tabi. Valla bilemedim baska ne yapılabilirEmzik veriyorum ben canım. Ama emzikle de mücadele ediyor resmen o anlarda . sadece memede sakinleşiyor. Ama bi yandan da çok emince gaz daha sıkıştırıyor. Fazlasını kusuyor. Kusarken geri rahatsız oluyor. Ay ne yapsam olmuyor yani
Bende ayni seyi yasadim. Kantaron yagi iyi geldi bana.Kızlar göğüs ucu yaraları için ben doğumdan önce bile lansinoh kremle göğsümü yumusatmistim ama yine de yara oldu, daha bir haftalık bile olmadık ama çok acıyor nasıl bir çözüm onerebilirsiniz?