• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kan sulandırıcı kullanan biri olarak, benim doktor normal dogum bekliyor ne zaman bırakmam konusunda daha biz konuşmadık şimdi sezeryan dese planlı bırakıriz doğumdan iki gün önce bıraksak yeterli imis ama şimdi benimki normal bekliyor şimdi biraksak iğneyi ya doğum birkaç haftaya gerçekleşirse ya etkisi gecersé nasıl olacak kafamda deli sorular :KK43:
Canim korkma doktor ben istyrm diye sezeryan yapiyor hatta ben sordum igneyi nezaman birakayim diye sknti olmaz ama bigun onceden birak o halde dedi kullansanda bisi olmaz gene dedi onceki doktorum kan sulandirici igne normal doguma engel degil demisti hatta bi bayanla muhabbetimiz olmustu oda kan sulandirici kullaniyomus gebelikte normal dogum yapmis bi sknti olmamis.ben hem kendim istedim sezeryani hemde panik atagim var diye sezeryan yapick doktor kasiliyorum cunku ikinma problemi yasayabilirim die riske atmiyolar icini ferah tut doktoruna guven.

Oncelikle hayirlisi olsun bebisin bisey sormak istiyorum bende kan sulandirici igne oluyorum ve hala karnimdan oluyorum doktor olabildigin kdr karnindan ol demisti ama artik karnim mosmor koluma bacagima yaptigimda da beze beze oluyor sen ne durumdasin nasil yapiyorsun bana yardimci olabilirmisin?
Sagol canim Allah razi olsun ben yaklasik 4 aya kadar vuruldum karnimdan sonra psikolojk olarak yapamadim sanki bebege degicekmis gbi hissediyordum doktorum sknti olmaz dedigi halde birincisi kan sulandirici en iyi karnindan yapildiginda etki ediyormus ama ben dedigim gbi uzun zamandir bacagimin baldirinin ic kismina dogru yapiyorum malesef benimde mosmor beze gbi oluyor altlari kolumun ic kisimlarindan vurmaya kalktim ama orasi benim cok aciyor ve daha cok morariyor.ama bende pihtilasma skntisi yk tedbir amacli kullaniyrm tup bebek oldugu icin.baslayinca biraktirmadi artk doktorm

Bizim hayatımız her gün ayrı bir macera oldu sizinki de oyle mi? :)

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa surede toparlar kendini minigin. Kilo kaybı illa ki oluyor, dogum kilosunun %10'undan fazla olmadığı surece cok normal
Mama vermek istemesem de işte dedigin gibi aç kalıp daha baska problemler de oluşabilir Allah korusun. Biz de simdi kontrole gidiyoruz, doktor ne diyecek bakalım.
Aynen günü gününü tutmuyor kesinlikle. :)

Sagol canim Allah razi olsun ben yaklasik 4 aya kadar vuruldum karnimdan sonra psikolojk olarak yapamadim sanki bebege degicekmis gbi hissediyordum doktorum sknti olmaz dedigi halde birincisi kan sulandirici en iyi karnindan yapildiginda etki ediyormus ama ben dedigim gbi uzun zamandir bacagimin baldirinin ic kismina dogru yapiyorum malesef benimde mosmor beze gbi oluyor altlari kolumun ic kisimlarindan vurmaya kalktim ama orasi benim cok aciyor ve daha cok morariyor.ama bende pihtilasma skntisi yk tedbir amacli kullaniyrm tup bebek oldugu icin.baslayinca biraktirmadi artk doktorm
Benimkide tup bebek ama bende pihtilasma ciktigi icin olmam gerektgini soyledi seninde dedgin gibi en cok etkiyi karnindan olursan alirsin demisti doktorim ama ben bu haftaya kdr dayanabiliyorum sanirim karnim gerildikce igne girmiyo karnima bende artik bacagima basliym en iyisi cvbin icin cok tesekkur ederim cnm

Valla benimki beni uykudan uyandırmıştı. Bi anda içimden bişeylerin aktığını hissetmiştim. Çok yoğundu yani. Ama azar azar olanlar da varmış canım
arada kasıklarda adet sancısı gibi sancı oluyor ama nişanda gelmedi dr heran gelebilir dedi ama henüz yok acaba wc de geldi hissetmedim mi diye düşünmeye başladım

normal mi yaptın canım bu arada allah analı babalı büyütsün bebişini
Maalesef bebişte stres oldu dediler. Çok fazla su kaybedince. Hareketleri de azalmaya başlayınca ve bende de hiç açılma olmayınca acil sezaryene aldılar. Sağolasın canım bu Arada inşallah sen de bir avazda kurtulursun Benim hiç fırsatım olmadı ama yürüyüş yap derlerdi hep belki bir faydası olur

Valla öyle 3 hafta önden gidiyor Dr umuz ağırbaşlı diyor. Olsun o annesinin koca kafalı kızı... Oğlumunda kafası 2 hafta önden giderdi doğdu büyük değildi esprisine söylüyorum
Ya evet benim kızıma da üç hafta önden dediler dediler ben de korkuyordum gerçekten büyük olacak başı diye ama gayet normal çocuğum :anne:

Kızlar bebeğimin göğüsleri şiş beze var gbi ananem ov hatta sık süt çıkar dedi ama doğrusu nedir bilen varmı kendi kendine geçer mi?

Kızlar bebeğimin göğüsleri şiş beze var gbi ananem ov hatta sık süt çıkar dedi ama doğrusu nedir bilen varmı kendi kendine geçer mi?
Bugun benim kayinvalidemde oyle bisyden bahsetti sut olusurmus cocugn gogsunde dedi guldum oyle isimlendrilmesi sacma geldi bian asli varmi bilrmiorm tabi o sislik her neyse ovarak gecermis

Back