2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canimmmmm biliyorum üzülme demek boş bu duyguyu biliyorum ama sabır Rabbim inşallah en tez en hayırla sağlıcakla hayırla kavustursun miniğine katından Salih evlatlardan ñasip etsin

Aminnnn Teşekkür ederim canım çok sağol evet herşey Allahtan şimdi ezan okunuyor Allahta içimi biliyor ki böyle mutlu haberler aldıkça da ben mutlu oluyorum bi gün bende alırım Allah büyüktür isteyen dileyen herkese versinn

SedaUmut canım bende hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum hiç belirti yok ama kırmızıları görürsem de üzülmem Allahım ne zaman kısmet ederse biz sağlıklı olalım da bebişler olur

Evet canım anladım ki ne kadar kendimizi dinlersek o nkadar çok üzülüyoruz akışına bırakmam lazım sanırım ama bende onu yapabilsem keşke ama bu hafta sonu tatile çıkınca umarım biraz olsun şu stersten uzak kalıcam dünden beri fark ediyorum vucudum kasılıyor gibi oluyor bu ay sanırım çok üzüldüm ondan ne yapsam rahatlarım hiç bilmiyorumm ..

aynen bende öyle canım şimdide baktım bat yaklaştıkça kendimi dinlemeye başladım artık dedim kısmet olursa olur olmazsa bir ay daha kocamla ikimize kalıcak üzülmeyelim en hayırlısını isteyelim zamanı geldiğinde gelicek eminim

En güzeli tevekkül inan ki biliyorum zor ama çok arkadaşımda yaşadık beklediler üzüldüler ama şimdi öyle tatlı bebişleri oldu ki diyorlar ki nunca zaman Onun için beklemişim Rabbim hayırlısını versin inşAllah iyi günlerin geleceğine inanırsan rahatlayıp gevşeyeceksin

Arkadaşlar isteyen dileyen herkese Allah'ım bu mutlu haberi almayı nasip eylesin hayırlısıyla inşAllah Hamilelerin duası kabul olur derler
Bat günleriniz gelmeden kendinizi fazla dinlemeyin , hatta keyfini çıkarın bu zamanların , sonra pek mümkün olmuyor , istisnalar dışında zorlu geçiyor bu hamilelik dönemi
Mesela benim sol kasığımda batmalar olmuştu , ordan anlamıştım birşeylerin olduğunu , birde lekelenmelerim olmuştu bata 4-5 gün kala.
Asıl belirtiler 6. hafta itibari ile başlıyor , şimdilik herşeyin tadını çıkarın
patitis Herşey gönlünce olsun canımm ve buradaki tüm arkadaşların

Kızlar gerçekten kendiniz dinlemeyin. Bazı hamilelikler hiç belirti göstermiyor :) örneğin ben :) sadece adetime yakın sol kaşığımda ağrı değil batma değil ama rahatsızlık hissi vardı sadece buydu.

maşallah senin bebişin büyümüş annesi Allah razı olsun iyi dileklerin için aynen dediğin gibi benimde ikinci hamileliğim olduğu için tadını çıkarıyorum şimdi annemin yanına geldik oğlumla şu kritik haftaları burda geçiricem kısmetse

canım Allah razı olsun ne güzel bir kalbin var seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah bu haftasonu tatile gidiyormuşsun ne güzel gez toz dinlen kafanı boşalt rahatla stresini at enerji depola herşey daha güzel olcak iyi tatiller şimdiden

Maşallah ne güzel
Benim de 3. gebeliğim Can'ım , bundan önce iki düşüğüm var. Allah'ım inşAllah bu bebeğimi bana bağışlar , kucağıma almayı nasip eder

İnşallah canım çok sağol Allah büyüktür diyorum o elbet bi gün verecek ama o gün bugün değilmiş canım öyle düşünüyorum sadece biz o duyguya çabuk ve çok inanıp kapıldığımız için biraz üzlüyoruz elbet bugünlerde geçecek herşeyin ilacı zaman hasas bi dönem benim için zorlanıyorum ama bunu da sizlerin hiç tanımasanız ,bile yanımda olduğunuz için çabuk atlatacağıma iananıyorum kızlar sağolunn inşallah hepimizin muradını verir rabbim

Sağol canım o senin güzelliğin hepimizin için hakkımızda hayırlısını versin Rabbim hepimizden Allah Razı Olsun inşallah canım şuan bana tek iyi gelecek şey tatil sanırım çok sağol canım ..

ismetbeyinbiricikhanimi canım nasılsınnn?? var mı belirti
Bilmiyorum ki balım aslında kulak vermemeye çalışıyorum vücuduma geçen ay onu çok dinledim beni üzdü bi tek şey dikkatimi çekti yapışkan beyaz akıntı geldi bugün biraz acaba mantar filan mı oldum yoksa anca mi yumurtlucam ki ??
Sen de durumlar nasıl canım ne var ne yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…