2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
oğlumdan yıllar sonra ikinci son adet şubat idi kazayla kalmıştım ama maalesef kalbi durdu kürtaj oldum hayırlısı buymuş biraz korkuyorum Allah sağlıklı ve hayırlısı versin inşallah

oğlumdan yıllar sonra ikinci son adet şubat idi kazayla kalmıştım ama maalesef kalbi durdu kürtaj oldum hayırlısı buymuş biraz korkuyorum Allah sağlıklı ve hayırlısı versin inşallah
uzuldum canim olsun hayirlisi boyleymis hersey kader kismet insallah busefer bebegini saglikla kucagina alrsn

Can'ım benimde sat 26 temmuz bat 23 ağustos 7 veya 9 ağustosta hamile kaldım adetime 6 gün kala clear blue test ile öğrendim

uff bende de var o asabiyet şu sıralar erken öğrendim bende

hadi inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur benimde yine mayıs doğumlu 6 yaşında oğlum var seninde ikinci

Can'ım benimde sat 26 temmuz bat 23 ağustos 7 veya 9 ağustosta hamile kaldım adetime 6 gün kala clear blue test ile öğrendim
Eczaneden aldığım test negatif çıktı bu ay istemiyordum zaten çünkü kadın doğuma gittiğimde çok enfeksiyon var adeti bekle antibiyotik iç demişti ben Dr u dinlemedim ne de olsa değilimdir diye içtim. Sonra vicdan yapardım ilaç kullandım diye.. ama regli de olmadım belirtisi de yok hafta sonu inanılmaz karın ağrım olmuştu geçti kafam karıştı açıkcası
Senin ki hayırlı olsun sağlıkla inşallah

Son düzenleme:
günaydınlarrrr hepinize iyi günler dilerim kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı hız kesmeden devam ediyor bakalım ne kadar daha devam edicek

Canimmmmm biliyorum üzülme demek boş bu duyguyu biliyorum ama sabır Rabbim inşallah en tez en hayırla sağlıcakla hayırla kavustursun miniğine katından Salih evlatlardan ñasip etsin

Bende de dün akşamdan beri bel ağrısı başladı hayırlara çıksın bakalım test almamak için kendimle mücadeledeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…