2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızına da geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı doku nakli fln mı baya yanmışsın o zaman ya
canım acımasın diye uyutup temizliceklermiş. bide özel bi örtü varmış onu örtecekler daha hızlı iyileşirmiş iz kalmazmış. doktor gördü iyi değil durumu dedi baya derinmiş. sena sabaha daha iyiydi çok şükür.

Slm kızlar herkese, bende ankaradayım. Biliyorsunuz ikizin teki ateşlenip duruyordu. Bu ateşlenme her ay olmaya başladı. Romatolojiye götürdük bu sefer. Pfapa veya fmf den şüphelendiler. Fmf için genetik test verdik 1 ay sonra çıkacak. Artık her ay çocukta bizde perişanız 1 hafta.

sağol canım amin. bacağım tamammış ama ayağımın üst kısmı derinmiş. cmtesi günü pansuman var, ayağıma deri nakli olabilirmiş o gün belli olacak.

Tüh ya kötü olmuş Gerçek ten. Ama kızını allah korumuş gercekten . Duanın koruyuculuğuna inanıyorum ben bol bol oku kızınıda. Hep masallah diyoruz ama nazar değmesin

Slm kızlar herkese, bende ankaradayım. Biliyorsunuz ikizin teki ateşlenip duruyordu. Bu ateşlenme her ay olmaya başladı. Romatolojiye götürdük bu sefer. Pfapa veya fmf den şüphelendiler. Fmf için genetik test verdik 1 ay sonra çıkacak. Artık her ay çocukta bizde perişanız 1 hafta.
Pfapa nın belli bir test yok biliyorsun. Önce tedavi uyguluyorlar. İlaç işe yararsa teşhisi koyuyorlar. Tedaviye başlandı mı canım

Son durum nedir canım. Şifa olur inşallah tedavi
sağol canım. pansuman yapıldı, doktor gelmedi:/ adam da asistan mı nedir saçmaladı bişeyler yok işte takip edecez falan. iyi olan kısımlar da var, kötü olan da. iyi dediğim bile görseniz bayılırsınız. durumu kötü ya bence bi daha operasyon dicekler. pztesi tekrar gidecez doktor görüp karar verecek.

kızlar oğlum 5 gündür cıvık kaka yapıyor. günde 1ya da 2 defa...ishal günde 3ten fazla diyor ama kıvamı çok cıvık ve kaç gündür toparlamadı. ateş yok ama yine de korkuyorum rota olur diye.acaba enterogermina versem mi yoksa tahlile mı görürsem

X