- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
Ayy yanık çok zor ya geçmiş olsun şimdi nasılsınkızlar ayak ve bacaklarıma kızgın yağ döküldü. allahtan kızım mutfakta değildi şükrediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yanık çok zor ya geçmiş olsun şimdi nasılsınkızlar ayak ve bacaklarıma kızgın yağ döküldü. allahtan kızım mutfakta değildi şükrediyorum.
sağol canım desteğiniz yeterÇok üzüldüm valla keşke elden bişey gelse (
iyi değilim ya. çok acıyor basamıyorum. eşim de eve çocuğa bana koşturuyor. yardıma gelenler var da her zaman olamıyorlar. yarın tekrar pansumana gidecem korkuyorum :/Ayy yanık çok zor ya geçmiş olsun şimdi nasılsın
Allah tan eşinin evde. Annende yakındı gerçi dimi. Yemepini fln getirse bile işe yarariyi değilim ya. çok acıyor basamıyorum. eşim de eve çocuğa bana koşturuyor. yardıma gelenler var da her zaman olamıyorlar. yarın tekrar pansumana gidecem korkuyorum :/
şimdi de kızım ateşlendi ağlayarak uyandıAllah tan eşinin evde. Annende yakındı gerçi dimi. Yemepini fln getirse bile işe yarar
kızlar ayak ve bacaklarıma kızgın yağ döküldü. allahtan kızım mutfakta değildi şükrediyorum.
çok sağol. çok acı çekiyorum ayağımdan dize kadar derimi soydular bembeyaz et göründü. pansuman yapıp sardılar. iyi yapmışsın bu bana ders oldu zaten
Yarın ameliyat olacamCok gecmis olsun canim bisey oldumu
Kızına da geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı doku nakli fln mı baya yanmışsın o zaman yaYarın ameliyat olacam
canım acımasın diye uyutup temizliceklermiş. bide özel bi örtü varmış onu örtecekler daha hızlı iyileşirmiş iz kalmazmış. doktor gördü iyi değil durumu dedi baya derinmiş. sena sabaha daha iyiydi çok şükür.Kızına da geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı doku nakli fln mı baya yanmışsın o zaman ya
Yarın ameliyat olacam
sağol canım amin. bacağım tamammış ama ayağımın üst kısmı derinmiş. cmtesi günü pansuman var, ayağıma deri nakli olabilirmiş o gün belli olacak.Yaaaa cok cok cok gecmis olsun canim ya allah tez zamanda sifa versin inşallah
sağol canım amin. bacağım tamammış ama ayağımın üst kısmı derinmiş. cmtesi günü pansuman var, ayağıma deri nakli olabilirmiş o gün belli olacak.
Nasıl oldunsağol canım amin. bacağım tamammış ama ayağımın üst kısmı derinmiş. cmtesi günü pansuman var, ayağıma deri nakli olabilirmiş o gün belli olacak.
iyi sayılmam. sürekli yatıyorum oturuyorum. yürüyemiyorum. ayağımı bi yere koymak çok acı verici, geceleri uyku yok. yarın belli olacak durum.Nasıl oldun
Pfapa nın belli bir test yok biliyorsun. Önce tedavi uyguluyorlar. İlaç işe yararsa teşhisi koyuyorlar. Tedaviye başlandı mı canımSlm kızlar herkese, bende ankaradayım. Biliyorsunuz ikizin teki ateşlenip duruyordu. Bu ateşlenme her ay olmaya başladı. Romatolojiye götürdük bu sefer. Pfapa veya fmf den şüphelendiler. Fmf için genetik test verdik 1 ay sonra çıkacak. Artık her ay çocukta bizde perişanız 1 hafta.
Son durum nedir canım. Şifa olur inşallah tedaviiyi sayılmam. sürekli yatıyorum oturuyorum. yürüyemiyorum. ayağımı bi yere koymak çok acı verici, geceleri uyku yok. yarın belli olacak durum.
sağol canım. pansuman yapıldı, doktor gelmedi:/ adam da asistan mı nedir saçmaladı bişeyler yok işte takip edecez falan. iyi olan kısımlar da var, kötü olan da. iyi dediğim bile görseniz bayılırsınız. durumu kötü ya bence bi daha operasyon dicekler. pztesi tekrar gidecez doktor görüp karar verecek.Son durum nedir canım. Şifa olur inşallah tedavi