Aminn canım çok sağ olanladım canım inşallah çabuk atlatırsınız acil şifalar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım çok sağ olanladım canım inşallah çabuk atlatırsınız acil şifalar diliyorum
Kan testi yaptı mı nerden bu kdr emin crpsine bakıldı mıCanım çok sağ ol.. Dr fitil verdi ama şuruba rağmen düşmüyorsa vermelisin fitili dedi. Ben memleketimdeyim buradaki dr verdi fitili. İstanbulda kendi dru onaylamadı fitili calpol pedifenin içeriğiyle aynı fitil dedi. Bugün yine gittik dra ısrarla 6.hastalık bu bakteri değil virüs dedi.
Kan testi yapmadı ısrarla. 6.hastalık yazdı tanısına bile formda ateş uzun süreden sonra tekrar yükselişteyse ve ateş yokken eski halime dönebiliyorsa bu virüstür diyor. Bugün için yarın mutlaka dökecek bekleyin dedi. Kendi drumuz ısrarla kan testi olmadan diyemeyiz 6.hastalık dedi. Ve bugün sabah kalktığımda yüzü boynu kulakları kıpkırmızı döküntü içindeydi yavrumun. Sanırım dr haklı çıktı. Şükürler olsun dedim internette öyle seyler yazıyor ki. Ama neşemiz keyfimiz halen yok.Kan testi yaptı mı nerden bu kdr emin crpsine bakıldı mı
inşallah çabucak atlatır. Allah korusun evlatlarımızı, hastalandiklarinda çaresiz kalıyoruz, sanki birşeyleri eksik ,yanlış yapıyormuş korkusu yaşıyoruz... annelik hep yetememe korkusu sanırımKan testi yapmadı ısrarla. 6.hastalık yazdı tanısına bile formda ateş uzun süreden sonra tekrar yükselişteyse ve ateş yokken eski halime dönebiliyorsa bu virüstür diyor. Bugün için yarın mutlaka dökecek bekleyin dedi. Kendi drumuz ısrarla kan testi olmadan diyemeyiz 6.hastalık dedi. Ve bugün sabah kalktığımda yüzü boynu kulakları kıpkırmızı döküntü içindeydi yavrumun. Sanırım dr haklı çıktı. Şükürler olsun dedim internette öyle seyler yazıyor ki. Ama neşemiz keyfimiz halen yok.
inşallah çabucak atlatır. Allah korusun evlatlarımızı, hastalandiklarinda çaresiz kalıyoruz, sanki birşeyleri eksik ,yanlış yapıyormuş korkusu yaşıyoruz... annelik hep yetememe korkusu sanırım
[/QUOTE
Aminn inşallah. Ateşi çıktığı günden beri kendimi sorguluyorum. Nerede dikkat edemedim, kimden bulaştı. Tatile gidecektik 22sinde dün iptal ettik. Her şeyimiz onların daha iyi olabilmesi için. Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Merhaba kızlar. Oğlum ateşli bugün 3.gün doktora götürdüm ilk ateşli olduğunda çünkü ateşe eşlik eden burun akıntısı vs hiçbir şey yok. 6.hastalık dedi boğazı hafif kızarık dedi pedifen profiden verdi dönüşümlü düşmezse ateş fitil verdi ama kendi doktorumuz kullandırmadı sadece calpol pedifen şeklinde devam dedi. Çok dirençli bir ateş ilaç etkisini gösterince düşüyor yavrum gülüyor oynuyor ilaç etkisini yitirince hoopp yine aynı. Ben ilk defa böyle görüyorum evladımı hep ağlıuor yavrum yemiyor gülmüyor. Çok üzülüyorum. Bu 6 hastalık nedir nasıl ne zaman biter geçiren var mı aranızda?? Bugün 3. Gün yarına geçmezse yine gideceğiz dra inşallah hiiç gerek kalmaz da.
Kan testi yapmadı ısrarla. 6.hastalık yazdı tanısına bile formda ateş uzun süreden sonra tekrar yükselişteyse ve ateş yokken eski halime dönebiliyorsa bu virüstür diyor. Bugün için yarın mutlaka dökecek bekleyin dedi. Kendi drumuz ısrarla kan testi olmadan diyemeyiz 6.hastalık dedi. Ve bugün sabah kalktığımda yüzü boynu kulakları kıpkırmızı döküntü içindeydi yavrumun. Sanırım dr haklı çıktı. Şükürler olsun dedim internette öyle seyler yazıyor ki. Ama neşemiz keyfimiz halen yok.
Canım çok sağ ol acayip döktü vucüdu yüzü gözü her yeri kıpkırmızı ateş dindi çok şükür. Ama gel gelelim benim güler yüzlü oğlum gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi. Devamlı ağlıyor devamlı bağırıyor durduk yere hiçbir şey yokken sevdiği hiçbir şeyi yapmak istemiyor. Sende de olmuş muydu bu tarz şeyler??1 hafta icinde kendine geliyor merak etme. Bünyesi zayif düşüyor o dönemde
inşallah çabucak atlatır. Allah korusun evlatlarımızı, hastalandiklarinda çaresiz kalıyoruz, sanki birşeyleri eksik ,yanlış yapıyormuş korkusu yaşıyoruz... annelik hep yetememe korkusu sanırım
Canım çok sağ ol acayip döktü vucüdu yüzü gözü her yeri kıpkırmızı ateş dindi çok şükür. Ama gel gelelim benim güler yüzlü oğlum gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi. Devamlı ağlıyor devamlı bağırıyor durduk yere hiçbir şey yokken sevdiği hiçbir şeyi yapmak istemiyor. Sende de olmuş muydu bu tarz şeyler??
Benim oğlum da çok huysuz ve hırçın oldu acayip babasına düştü. Bir arada bu durumdan içten içe muzdariptim sonra neyse ki azalmıştı ama hastalıktan sonra nüksetti. İnşallah sağlığına huzuruna bir önce kavuşur benim oğlum da.Cok keyifsiz durgun huysuzdu. Oglum vücut bölgesinde döküntü olmuştu. Rengi ruhsari solmuştu resmen. 1 hafta sonra toparlamıştı ama
Canım geçmişolsun atlatmışsınız çok şükür. Büyüklerin bi lafı var "çocuğumun hasta olduğuna yanmam huy değiştirdiğine yanarım" diye.. her hastalıktan sonra huyu değişiyo çocukların.. yeterki hasta olmasınlarda bu hallerinede şükür..Canım çok sağ ol acayip döktü vucüdu yüzü gözü her yeri kıpkırmızı ateş dindi çok şükür. Ama gel gelelim benim güler yüzlü oğlum gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi. Devamlı ağlıyor devamlı bağırıyor durduk yere hiçbir şey yokken sevdiği hiçbir şeyi yapmak istemiyor. Sende de olmuş muydu bu tarz şeyler??
Canım valla durum aynen öyle. Allahım ne olur geçici bir şey olsun diye yalvarmaktayım artık. Görenler sabrıma hayran ama bir de benim içimdekine sorsalar patlıyorum valla içten içten ama çok şükür şu ateş geçti ya inşallah düzelir bu durumları daCanım geçmişolsun atlatmışsınız çok şükür. Büyüklerin bi lafı var "çocuğumun hasta olduğuna yanmam huy değiştirdiğine yanarım" diye.. her hastalıktan sonra huyu değişiyo çocukların.. yeterki hasta olmasınlarda bu hallerinede şükür..
Canım çok geçmiş olsun, geçecek annesi üzülme sabret. Hasta ola ola büyüyecekler. Benim kızım 15 aylıkken kreşe başladı, Bi de ocak ayında başladı. Mayıs ayına kadar hep hastaydı. Ama geçti gitti çok şükür. Bağışıklıkları kuvvetlenecek böyle böyle inşallah. Yemek yemiyorsa yemesin zorlama,huysızluğu da geçecek. Tez zamanda Rabbim şifa versin.Canım valla durum aynen öyle. Allahım ne olur geçici bir şey olsun diye yalvarmaktayım artık. Görenler sabrıma hayran ama bir de benim içimdekine sorsalar patlıyorum valla içten içten ama çok şükür şu ateş geçti ya inşallah düzelir bu durumları da
Canım çok sağ ol içimi ferahlattın valla . Ben de bugün onu düşündüm seneye Allah nasip ederse kreşe başlayacak hep hasta olacak alışalım biraz diye. İnşallah tez zamanda şen bebeğime kavuşurumCanım çok geçmiş olsun, geçecek annesi üzülme sabret. Hasta ola ola büyüyecekler. Benim kızım 15 aylıkken kreşe başladı, Bi de ocak ayında başladı. Mayıs ayına kadar hep hastaydı. Ama geçti gitti çok şükür. Bağışıklıkları kuvvetlenecek böyle böyle inşallah. Yemek yemiyorsa yemesin zorlama,huysızluğu da geçecek. Tez zamanda Rabbim şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım. Kızımın da kreşe giden arkadaşı var. 8 ayda sekiz kez hasta oldu. 4 grip, 4 viral Böyle böyle büyüyecekler ama ben git gide tükendiğimi hissediyorum. Sanki bir daha hiç eskisi kadar genç ve mutlu hissetmeyecekmişim gibiCanım çok sağ ol içimi ferahlattın valla . Ben de bugün onu düşündüm seneye Allah nasip ederse kreşe başlayacak hep hasta olacak alışalım biraz diye. İnşallah tez zamanda şen bebeğime kavuşurum
Çok sağ ol canım. Evet böyle böyle büyüyecekler inşallah ama ben de bazen kendimi çok yorgun hissediyorum sadece balkona çıkıp tek başıma oturmak bile yetecek gibi geliyor sonra vicdan azabı duyuyorum neden böyle oluyor bilmiyorum ya da sadece bana mı oluyor gerçekten böyle onu da bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım. Kızımın da kreşe giden arkadaşı var. 8 ayda sekiz kez hasta oldu. 4 grip, 4 viral Böyle böyle büyüyecekler ama ben git gide tükendiğimi hissediyorum. Sanki bir daha hiç eskisi kadar genç ve mutlu hissetmeyecekmişim gibi
Canım büyük geçmiş olsun yavrunu Allah korumuş şükür ki yanında değilmiş sen nasılsın peki hastaneye vs gittin mikızlar ayak ve bacaklarıma kızgın yağ döküldü. allahtan kızım mutfakta değildi şükrediyorum.
sağol canım evet çok şükür. ayağım bacağım simsiyah oldu şişti su topladı. hastanede tetanoz aşısı ve ağrı kesici iğne yaptılar. merhem sürüp gazlı bezle sardılar. inşallah iz kalmaz:/Canım büyük geçmiş olsun yavrunu Allah korumuş şükür ki yanında değilmiş sen nasılsın peki hastaneye vs gittin mi
İnşallah canım ya sağlığını tehdit edecek bir durum da yokmuş ya şükür şimdi yanık yara izi kalmasın diye bir sürü krem vs var. Kazanın nereden nasıl geleceği belli olmuyor Allah daha beterlerinden korusun bizim bir akrabamızın oğlu üzerinde ocaktaki çorba tenceresini devirdi yavru günlerce hastanede yattı Allah yavrularımızı korusunsağol canım evet çok şükür. ayağım bacağım simsiyah oldu şişti su topladı. hastanede tetanoz aşısı ve ağrı kesici iğne yaptılar. merhem sürüp gazlı bezle sardılar. inşallah iz kalmaz:/