- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sandaletin tabanı o kadar o iyiki parmaklar öne kaymıyo aksine önü kapalı sandaletlerde ayak öne kayarsa baş parmakta acıtma yapıyoBen de Nike sandalet aldım. Çok hafif olduğu için memnunum. Sandalet alacaksanız tavsiyem biraz önceki resimlerde olduğu gibi önü açık olmasın. Parkta parmaklarını mutlaka vurur bir yerlere. Ya da yürürken düştüğünde parmakları zarar görür
Nike’ta da numara sıkıntısı var canım. 22 numara 23,5 numara ve 25 numara var. Yani 23 ve 24 yok. Deneyip bakmak lazımya işte ben de ondan alamadım. onu kapalı olsun dedim,tek cırt cirtli ayağı sigmadi. önü açık alırsam ayağını vurunca acır diye korkuyorum.crocs terlikler çok kaba geliyor ...
Bileği sabit olduğu için ayak öne kaymıyor canım.Sandaletin tabanı o kadar o iyiki parmaklar öne kaymıyo aksine önü kapalı sandaletlerde ayak öne kayarsa baş parmakta acıtma yapıyo
Ayakları o kdr büyüdü mü ya bnm ki 21 giyiyor halaNike’ta da numara sıkıntısı var canım. 22 numara 23,5 numara ve 25 numara var. Yani 23 ve 24 yok. Deneyip bakmak lazım
Ayakları o kdr büyüdü mü ya bnm ki 21 giyiyor hala
Bizim sunrayimiz 21 numara belki ayaklarıda bize çekmiştir babaaı 180 boy 42 numara bende 168 boy 37 numara giyiyorum ortalamaya göre küçük ayaklarjmız varBenimki de 21 giyiyor ama nike da 23.5 oldu
Nike tanjun spor ayakkabının 23 numarasını giyiyor ama sunray sandalet büyük geldi. Önü boş duruyor. Önünü top gibi yuvarlak ve geniş yapmışlar. Darbelerden korumak için sanırımAyakları o kdr büyüdü mü ya bnm ki 21 giyiyor hala
Aynen canım ben dışarıda köfte balık çorba yediriyorum. Burası çok küçük bir yer ve yemek yediğimiz yerler hep tanıdık hatta akraba olan var.Biz de nike sunray protect kullanıyoruz memnunuz da önünün kapalı olması avantaj bence. Kızlar malum yaz mevsimi artık yavrularla dışarıya daha çok çıkabiliyoruz da yemek olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben hep yanıma aldım bu zamana kadar termoslara koyarak ama artık dışarıda da bizimle yiyebilir sanki güvenilir yer olduktan sonra diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet canım ben de çorba yedirebilirim artık diye düşünüyorum bu konuyu dra da sordum sebze yemeklerinden vs de yedirebilirsiniz demişti. Tavuk annem bize yetişkin bir birey olana kadar mümkün değil yedirmezdi dışarıda ben de çok dikkat ederim o konuya.Aynen canım ben dışarıda köfte balık çorba yediriyorum. Burası çok küçük bir yer ve yemek yediğimiz yerler hep tanıdık hatta akraba olan var.
Sadece yapay şeylerden kaçınıyorum. Mesela tam buğday unundan bir sürü çubuk kraker yaptım, buzluğa attım. Bolca minik kreş yapıp buzluğa koydum. Dışarı çıkarken biraz onlardan alıyorum yanıma. Şimdiye kadar hiç tavuk yedirmedim vb. şeylere dikkat ediyorum.
Tam buğday unundan çubuk krakeri nasıl yaptın çok iyi fikirmiş çubuk krakeri genelde seviyor kuzularımız zatenEvet canım ben de çorba yedirebilirim artık diye düşünüyorum bu konuyu dra da sordum sebze yemeklerinden vs de yedirebilirsiniz demişti. Tavuk annem bize yetişkin bir birey olana kadar mümkün değil yedirmezdi dışarıda ben de çok dikkat ederim o konuya.
Biz İstanbuldayız ama isim yapmış bilindik belli yerlerde yiyebilir ya zira bu sıcakta termosta da taşımak ne kadar güvenilir ki
ben genelde yedirip çıkarıyorum. dışarıda çok nadir ızgara et,köfte yediriyorum.Biz de nike sunray protect kullanıyoruz memnunuz da önünün kapalı olması avantaj bence. Kızlar malum yaz mevsimi artık yavrularla dışarıya daha çok çıkabiliyoruz da yemek olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben hep yanıma aldım bu zamana kadar termoslara koyarak ama artık dışarıda da bizimle yiyebilir sanki güvenilir yer olduktan sonra diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bnm ki ztn tırtıklamadan öteye geçemediğü için dışardaysak bilmedğimiz yere gitmeyiz pek vetiyorum dışardan taşısam iice sinir krizi geçiririm o kdr uğraşıyorum yemio dieBiz de nike sunray protect kullanıyoruz memnunuz da önünün kapalı olması avantaj bence. Kızlar malum yaz mevsimi artık yavrularla dışarıya daha çok çıkabiliyoruz da yemek olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben hep yanıma aldım bu zamana kadar termoslara koyarak ama artık dışarıda da bizimle yiyebilir sanki güvenilir yer olduktan sonra diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bizimde nike downshifter 21 numara yeni sıkmaya başladıNike tanjun spor ayakkabının 23 numarasını giyiyor ama sunray sandalet büyük geldi. Önü boş duruyor. Önünü top gibi yuvarlak ve geniş yapmışlar. Darbelerden korumak için sanırım
İnternetten almıştım tarifini canım. 125gr tereyağı, iki yumurta, yarım çay bardağı sıvı yağ, yarım çay bardağı su, üç yemek kaşığı sirke, un, kabartma tozu. Üstüne de yumurta sarısı ve susam. Çubukları tek tek elimde yaptığım için şekiller pek güzel olmadı.Tam buğday unundan çubuk krakeri nasıl yaptın çok iyi fikirmiş çubuk krakeri genelde seviyor kuzularımız zaten
Ben de downshifter alacağım. Tanjunun önü hep file. Hava alması güzel ama ayağı her tarafa kayıyor. Ayağın önünü sabitleyen bir şey yok.Bizimde nike downshifter 21 numara yeni sıkmaya başladı