• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar Arven iki gundur atesli :KK43: suruo veriyorum ilik dus aldiriyorum neden oldu anlamadim.akinti oksuruk vs yok.bakicisi ile ayni gun hasta oldular :KK43: onun da atesi ve oksurugu varmis iyilesene kadar gelmicek.dr a gitsek mi ya da bi gun daha mi beklesem ?

Cok gecmis olsun canim. Bence dr a gidin. domestic domestic dolunaydan sonra ben daha cok tedirgin oldum .

Kızlar kuzenimin 22 aylık oğlu grip olmuş ve tabii çok önemsememişler. Sonra çocuk topallamaya başlamış. Dizini hiç bükemiyor. Bacağı dümdüz şekilde yürüyor. Tabi doktorlara gitmeye başlıyorlar. Üç ayrı çocuk doktoruna gidiyorlar ve antibiyotik kullanıyorlar ama geçmiyor. Sonunda Ankara’ya bir doktora gidiyorlar ve grip sonrası romatizma çıkıyor :(

Kızlar kuzenimin 22 aylık oğlu grip olmuş ve tabii çok önemsememişler. Sonra çocuk topallamaya başlamış. Dizini hiç bükemiyor. Bacağı dümdüz şekilde yürüyor. Tabi doktorlara gitmeye başlıyorlar. Üç ayrı çocuk doktoruna gidiyorlar ve antibiyotik kullanıyorlar ama geçmiyor. Sonunda Ankara’ya bir doktora gidiyorlar ve grip sonrası romatizma çıkıyor :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Artık hiç bir seyi hafife almaya gelmiyor.Her türlü bakteri virüs mutasyona uğramış durumda. Allah yavrulamızı da bizleri de korusun

kızlar viccodan sandalet alacaktım ama oğlumun ayakları etli olmadı. başka marka alıp da kullandığınız var mı ?

kızlar viccodan sandalet alacaktım ama oğlumun ayakları etli olmadı. başka marka alıp da kullandığınız var mı ?
Canım ben ortopedi mağazasından superfit marka aldım avrupada yüksek oranda dr tavsiyeli güvenilir marka. Tabanı süet ve hiç terleme yapmıyor hatta kışında bu markanın botunu alıcam çok çok memnun kaldım. Bebekhouse mağazasında indirimli şu an. Kızımın 1 aydır ayağında keyifle giyiyor. Önden ayarlamalı ve cırtlı olduğundan etli ayaklarada rahat olur diye düşünüyorum ama yinede denemeden alabilirmisin bilmiyorum.
9EFE4235-1197-45F1-893F-8929FE759C27.png

DFE8346D-A963-4545-BA03-E66C1FF8168A.png

Son düzenleme:
domestic domestic epeydir girmiyorum tamamını okuyamadım geçmişolsun inşallah hemen atlatır ve tekrarlamaz canım. Doğumunada az kaldı hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini canım

Canım ben ortopedi mağazasından superfit marka aldım avrupada yüksek oranda dr tavsiyeli güvenilir marka. Tabanı süet ve hiç terleme yapmıyor hatta kışında bu markanın botunu alıcam çok çok memnun kaldım. Bebekhouse mağazasında indirimli şu an. Kızımın 1 aydır ayağında keyifle giyiyor. Önden ayarlamalı ve cırtlı olduğundan etli ayaklarada rahat olur diye düşünüyorum ama yinede denemeden alabilirmisin bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2283767
Eki Görüntüle 2283768
çok güzelmiş, hemen bakayım internet adresine 😍

Nike sunray protect aldik biz. Memnunuz. Ama kuzenim oglunun crocs terliklerini vermıştı oglum onları gordumu baska bisey giymek istemiyor.

iyi akşamlar kızlar.
kızım sürekli düşüyor yürürken. düz yolda bile. neden sizce? ayakkabıdan mı desem, 3 ayrı ayakkabı giydi farketmedi. annem düz taban olabilir diyor ama bu yaşta belli olmaz yazıyor nette.

Biz nike sunray 2 kullanıyoruz memnunuz. Ama etli ayağa nasıl olur bilemiyorum. Crocslar etli ayaklara güzel oluo sanırım. Ama o kdr para veremem bn mesela

Canım burun akıntısı, öksürük, uykuda hırlama yoksa bir gün daha calpol ve dolven dönüşümlü ver bence viral olabilir.
Huzursuzluk, yemek yememe falan olursa gidiyorum ben doktora. Kulak ya da Boğaz enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye.

Sadece ateş ve halsizlikse üç gün bekliyorum geçiyor. Şimdiye kadar üç kez virüs kapmıştı kızım böyle. Yine de sen bilirsin.
Sadece bir gün burun akıntısı olan kızıma zatüre dedikten sonra ben burnu akar akmaz götürüyorum artık canım. Bir kaç kişiden daha duydum çünkü bu sene boyle garip bir akciğer enfeksiyonu çeşidi mevcut. Geçmiş olsun cok
Cok gecmis olsun canim. Bence dr a gidin. domestic domestic dolunaydan sonra ben daha cok tedirgin oldum .
Cok sagolun kizlar 3 gunun ardindan ates dustu normale girdi cok sukur 🙏

Ben de Nike sandalet aldım. Çok hafif olduğu için memnunum. Sandalet alacaksanız tavsiyem biraz önceki resimlerde olduğu gibi önü açık olmasın. Parkta parmaklarını mutlaka vurur bir yerlere. Ya da yürürken düştüğünde parmakları zarar görür

Ben de Nike sandalet aldım. Çok hafif olduğu için memnunum. Sandalet alacaksanız tavsiyem biraz önceki resimlerde olduğu gibi önü açık olmasın. Parkta parmaklarını mutlaka vurur bir yerlere. Ya da yürürken düştüğünde parmakları zarar görür
Sandaletin tabanı o kadar o iyiki parmaklar öne kaymıyo aksine önü kapalı sandaletlerde ayak öne kayarsa baş parmakta acıtma yapıyo

ya işte ben de ondan alamadım. onu kapalı olsun dedim,tek cırt cirtli ayağı sigmadi. önü açık alırsam ayağını vurunca acır diye korkuyorum.crocs terlikler çok kaba geliyor ...

ya işte ben de ondan alamadım. onu kapalı olsun dedim,tek cırt cirtli ayağı sigmadi. önü açık alırsam ayağını vurunca acır diye korkuyorum.crocs terlikler çok kaba geliyor ...
Nike’ta da numara sıkıntısı var canım. 22 numara 23,5 numara ve 25 numara var. Yani 23 ve 24 yok. Deneyip bakmak lazım

Back