konuşma konusunda bizimkilerde de bir şey yok kızlar ya, 22 aylık olduk. sadece anne baba ve aba..büyük kızım bu vakitler bülbül gibiydi valla..Çocuklar hastalıktan bir gün görmüyorlar ki.. Artık o kadar bunaldım ki kendimi aşırı derece de sigaraya verdim. çok canım sıkılıyor, kış geçsin biter dedik yok yaz da aynı..kızımın reçetelerini çıkardım tam 11 şişe antibiyotik olmuş 12 ayda
o kadar içim parçalanıyor ki çaresiz olup elimden bir şey gelmemesine..Bazen isyan derecesine bile kaydığımı hissediyorum Rabbim affetsin.. Biliyorsunuz kızıma kene bile yapışmıştı ve 2 gündür keneden ölen bir adam olmuş burada ve şimdide oğlu refekat ederken kapmış..oda Ankara da bir hastaneye kaldırılmış. Biz düşünün farketmedik 1 hafta başındaydı, ben banyo yaptırdım vs kopmamış.. Öyle bir şükretmem gerekiyor ki, kızıma yapışan kene de ankara da 1. derece de zararlı çıkmıştı yapılan incelemede..Yavrumun göreceği demekki daha günler varmış
Düşündükçe ürperiyorum ya kopsaydı, ya hepimize bulaşsaydı...Gerçekten Rabbim çok büyük..Şu aralar öyle imtihandan geçiyoruz ki eşimle, vardır bir hayır diyoruz..Bazen bizim düşündüğümüz şer gibi görünen hayır oluyor bizim için..