2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim oğlum da ısırıyor ve bilhassa beni. Ne tepkiler vermedim ki güzelce konuşmak mı dersin acıyor çok demek mi dersin kızmak mı dersin hep aynı sonuç gülüyor yüzüme bakıp en son bugün çok acıdı diyip odayı değiştirmek mi dersin sinirim geçsin diye yok kar etmiyor. Bilmiyorum sonu nereye varacak valla.

Ben aldim karşıma konuştum uzun uzun hayır dedim isirmak yok filan diye anlattim anlastikmi dedim kafasini salladi. Bir daha ısırmadı allaha şükür umarim vazgeçmiştir. Tik kaldi bende vala . Çocuk bacağıma sarilacak olsa bile ısıracak diye panik oluyorum:KK43:

Canım malum aynı şehirdeyiz. Oglana yatarken ne gıydırıyorsun. Bizim kız sadece zıbınla yatıyordu. Ama bir kac gundur usuyor dıye alt pijama da giydirdim. Üzerini örttürmüyor. Zaten her halukarda terliyor su gibi oluyor. Napsam bilemedim.

Geceleri hello baby çıtçıt li body ile yatırıyorum. Üzerine küçük muslin battaniye örtüyorum bacaklari açıkta kalacak şekilde. Bazen acıyor bazen açmıyor ustunu. Terlemiyor üşüdüğünude sanmıyorum evler cok sicak..gündüz ne giydiriyorsun diye soracaktim bende? Bide bez nasil kullanıyorsunuz? Ben kulot bez kullanıyorum ama bel kısmını cok terletiyor. Napsam diye düşünüyorum. Baglamali bez daha mi iyi olur sanki

Kızlar dolunayı doktora goturdum gene akciğer enfeksiyonu dediler. Anlamıyorum nasıl oluyor kafam durdu resmen. Ne bileyim önce bir bademcik şişer bogaz agrır sonra ciğere iner diye dusunurdum hep ama hiç de oyle değilmiş. Bursa da olan arkadaslar bursada en iyi cocuk doktoru hangisi belki o bir çare bulur. Ya da İstanbul Ankara gibi yakın şehirlerde olabilir.

Cok gecmis olsun canim ya üzüldüm. Neden öyle oldu yine. Biz acıbadem de mesut özele gidiyoruz cok memnunuz cevremdeki insanlarda hep ona gidiyor. Teşhisi iyi ve gereksiz ilac ve antibiyotik yazmıyor hiç.

Cok gecmis olsun canim ya üzüldüm. Neden öyle oldu yine. Biz acıbadem de mesut özele gidiyoruz cok memnunuz cevremdeki insanlarda hep ona gidiyor. Teşhisi iyi ve gereksiz ilac ve antibiyotik yazmıyor hiç.
Medicalparka götürdük aksam canım. O da aynı şeyi soyledi. Tedavi uygun yatıra da biliriz dedi. 5 tane iğne var birini vurdurduk bugun ıkıncısını vurdurucaz.Çarsamba gunu ilerleme kaydedilmemişse yatırıcaz gene.En son yogun bakımdan sonra normal serviste yatmıstık.Bir tane serum takıp gunluk ventolinleri bırakıp gıdıyorlardı.Dolunay o kadar aglıyordu ki. En son agladıkca tedavisi geriliyor demişlerdi. Bu kez yatırmadık. Onun dısında Ventolin ve baska bir nebul daha kullanıyoruz. Bır tane de surup yazmıs ama surubu içmiyor içse de kusuyor. Niye boyle oldu anlamadım. Yine zatüre diyorlar.

adı multisef 250 mg. antibiyotik iğnesi. kızım çok fenaydı o zamanlar. boğulacaktı öksürürken nerdeyse, nefes alamıyordu mama içemiyordu. domestic domestic
Bizimkinde çok öksürük yok. Allahım cok ilginç ya. Cocugun bugun burnu akıyo yarın hafif öksürüyo doktora götürüyorum zatüre diyolar. İnanamıyorum.

Bizimkinde çok öksürük yok. Allahım cok ilginç ya. Cocugun bugun burnu akıyo yarın hafif öksürüyo doktora götürüyorum zatüre diyolar. İnanamıyorum.
ben de inanamıyorum.. nasıl olur belirtisiz. diğer bir doktor da aynı şeyi söylemiş. çok ilginç ya. zatürre de öyle kolay kolay gelişmez ki, ağır şartlar lazım diye biliyorum. hay allahım.

ben de inanamıyorum.. nasıl olur belirtisiz. diğer bir doktor da aynı şeyi söylemiş. çok ilginç ya. zatürre de öyle kolay kolay gelişmez ki, ağır şartlar lazım diye biliyorum. hay allahım.
Yok canım ya eskidenmiş. Şimdi Suriyeliler yeniden hortlattı. Parkta dısarda her yerde virüsü yaymıslar.Dolunay da cok cocuk canlısı. Nerede cocuk gorse abi abla bebek diye kosuyor bulasıyor hemen.Doktorlar artık cok sık goruyoruz dıyorlar.Sebebi de bu ne yazık ki.

Yok canım ya eskidenmiş. Şimdi Suriyeliler yeniden hortlattı. Parkta dısarda her yerde virüsü yaymıslar.Dolunay da cok cocuk canlısı. Nerede cocuk gorse abi abla bebek diye kosuyor bulasıyor hemen.Doktorlar artık cok sık goruyoruz dıyorlar.Sebebi de bu ne yazık ki.
off of... allah yardımcınız olsun canım.

Kizlar yastik olayina baslayaniniz oldu mu.simdiye kadar bende hep yastiksiz yatirdim.ama bi 10 gundur falan hep benim yastigima cikip uyumaya basladi.yastik mi istiyor ki?

Kizlar yastik olayina baslayaniniz oldu mu.simdiye kadar bende hep yastiksiz yatirdim.ama bi 10 gundur falan hep benim yastigima cikip uyumaya basladi.yastik mi istiyor ki?
Kızım da birkaç aydır benim yastığıma yatıyor ama özendiği için bence. Yastıkları gösterip anne baba falan diyor. Kendi yastığı niye yok diye merak ediyor muhtemelen. Gece yatağın için de her tarafa dönüp yatıyor, yastık koysam bir işe yaramaz muhtemelen

Kızlar cok hastayım. Galıba bana da bulastı. Acaba hamileyken dogal yontem ne yapabılırım. Zencefil çatçyı falan bu haftalarda sakıncalı olur mu. Ya da antibiyotik kullanımı sakıncalı mıdır. Basına gelen oldu mu daha önce. Yarın bir doktora goruneyım olmazsa.

Kızlar cok hastayım. Galıba bana da bulastı. Acaba hamileyken dogal yontem ne yapabılırım. Zencefil çatçyı falan bu haftalarda sakıncalı olur mu. Ya da antibiyotik kullanımı sakıncalı mıdır. Basına gelen oldu mu daha önce. Yarın bir doktora goruneyım olmazsa.
Geçmiş olsun ikinize de. Bence de bir doktora gözük. Doğuma da az kalmış maşallah :)

Ben park yatağa yastık koydum acaba istiyor mu diye ama sabit yatmadığı için yastıkta durmuyor kafası geri aldm

Kızım da birkaç aydır benim yastığıma yatıyor ama özendiği için bence. Yastıkları gösterip anne baba falan diyor. Kendi yastığı niye yok diye merak ediyor muhtemelen. Gece yatağın için de her tarafa dönüp yatıyor, yastık koysam bir işe yaramaz muhtemelen
Aynen canım bende yastikla yatirdim bi aksam ama basi yine yataktaydi :)
Ben park yatağa yastık koydum acaba istiyor mu diye ama sabit yatmadığı için yastıkta durmuyor kafası geri aldm
Acaba mi dedim ama evet cok donuyo benimkide.sabaha karsida gelip benim yastigimda yatiyo 😅🤦‍♀️

Canim cok gecmis olsun dr gorun bencede.doguma yakin bi terslik cikmasin :KK66:

Cok gecmis olsun canim bencede dr a gitmelisin

X