• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
biz dün 18ay aşımızı olduk.2 bacaktan bir de ağızdan damla. biraz kızarık aşı yeri ama çok şükür ateş olmadı bu gece

Canim dr size soyledimi bilmiyorum ama asi.ari sokmasi.gibi kızarıklık yapabilir haberleşelim demisti dr bize. Bizimki baya kizardi avuc ici kadar . Foto attik dr a alkollü pamuk koyun dedi gunde 4-5 defa yarim saat kadar. Eczeneden gobek bagi icin satilan alkollerden aldik. Kızarıklık olursa panik olma diye aciklayim dedim. Bize dr soyledigi halde ben panik oldum da :)

Masallah . Bizimki de büyüyen yatak ama yanlari bos olunca düşer diye korkuyorum. Beşiğin parmakliklarını söktük gündüz annem orada uyutuyor yerlere yastik koyarak. Bakalim ben daha ayırmadim.odayi
İnternette, ebebekte falan satılıyor kenar korumalığı. Fiyatı da uygundu diye hatırlıyorum

Canim dr size soyledimi bilmiyorum ama asi.ari sokmasi.gibi kızarıklık yapabilir haberleşelim demisti dr bize. Bizimki baya kizardi avuc ici kadar . Foto attik dr a alkollü pamuk koyun dedi gunde 4-5 defa yarim saat kadar. Eczeneden gobek bagi icin satilan alkollerden aldik. Kızarıklık olursa panik olma diye aciklayim dedim. Bize dr soyledigi halde ben panik oldum da :)
ben de bu akşam fark ettim kızarmış bir taraf hafif de sıcak diğer bacağa göre. şimdi uyuyor,yarın dediğin gibi yapayım bize bir şey söylemedi sağlık ocağındaki hemşire, çok teşekkürler canım 👍

Kızlar merhaba 5180. Sayfada kaldım okuyacağım:)
Benimki bu aralar beni tuvalete oturtup elime tuvalet kağıdı tutuşturmaya hevesli. Sifonu çektirtip elimi yıkattırıyor. Direk eğitim olmasa da tuvalet iletişimi adına oturak almak istiyorum. Kaslarının uygun olmadığının giyinip soyunma becerisinin olmadığının farkındayım. Acaba tuvaleti öğrenmesi pekiştirmesi adına alacağım oturak sorun yaratır mı? Yani bir oyuncağa dönüşür mü onun için? Tecrübeli arkadaşlardan yardım plss:)

Kızlar merhaba 5180. Sayfada kaldım okuyacağım:)
Benimki bu aralar beni tuvalete oturtup elime tuvalet kağıdı tutuşturmaya hevesli. Sifonu çektirtip elimi yıkattırıyor. Direk eğitim olmasa da tuvalet iletişimi adına oturak almak istiyorum. Kaslarının uygun olmadığının giyinip soyunma becerisinin olmadığının farkındayım. Acaba tuvaleti öğrenmesi pekiştirmesi adına alacağım oturak sorun yaratır mı? Yani bir oyuncağa dönüşür mü onun için? Tecrübeli arkadaşlardan yardım plss:)
Biz bebek klozeti aldık
İnan boşa para verdim
Düğmelerine dalan basıyor
Arada içindeki aparatını kafasına takıp geziyor
Bazen içine oyuncaklarını dolduruyor
Amacına uygun bir hareketi yok :)

Biz bebek klozeti aldık
İnan boşa para verdim
Düğmelerine dalan basıyor
Arada içindeki aparatını kafasına takıp geziyor
Bazen içine oyuncaklarını dolduruyor
Amacına uygun bir hareketi yok :)
Teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu aslında. Ben de oyuncağa dönüştürür hatta daha sonra eğitime geçerken daha da zorlanır diye korktum. Çok istiyorsa şu ucuzlardan alayım isterse kafasına şapka diye taksın:)

Teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu aslında. Ben de oyuncağa dönüştürür hatta daha sonra eğitime geçerken daha da zorlanır diye korktum. Çok istiyorsa şu ucuzlardan alayım isterse kafasına şapka diye taksın:)
Aynen ucuz bi lazımlık al en azından için yanmaz :)
Zamanı gelince en doğrusu direk klozet aparatıyla alıştırmak sanırım
Araştırdığım kadarıyla o şekilde daha kısa sürede alışıyorlar

Aynen ucuz bi lazımlık al en azından için yanmaz :)
Zamanı gelince en doğrusu direk klozet aparatıyla alıştırmak sanırım
Araştırdığım kadarıyla o şekilde daha kısa sürede alışıyorlar
Ben de aparatların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Ama hem küçük hem de gerçek niyetim bezi hemen bırakması olmadığından senin aldığın gibi bir klozet almayı düşünmüştüm. Onun bir parçası çıkıp aparat olarak da kullanılıyormuş sanırım. Tavsiyene uyacağım teşekkürler:)

Ben de aparatların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Ama hem küçük hem de gerçek niyetim bezi hemen bırakması olmadığından senin aldığın gibi bir klozet almayı düşünmüştüm. Onun bir parçası çıkıp aparat olarak da kullanılıyormuş sanırım. Tavsiyene uyacağım teşekkürler:)
Evet o kafasına taktığı kısım klozete uyuyor :)
Fısher prıce marka aldığımız hiç gerek yok
30 liraya falan civilde vs varya onlardan al
Belki senin tosba oturur :)

ben de bu akşam fark ettim kızarmış bir taraf hafif de sıcak diğer bacağa göre. şimdi uyuyor,yarın dediğin gibi yapayım bize bir şey söylemedi sağlık ocağındaki hemşire, çok teşekkürler canım 👍

Rica ederim canim ;) Bizimde öyleydi hafif sislikte vardi. Agrisi olursa calpol verin dedi ama agri olmadi allahtan. Alkol gecirdi 2 günde;)

Kizlar organik ürün isini nasil yapıyorsunuz? Herseyi organik mi alıyorsunuz?

1 yaşına kadar herşeyi organik aldım netten
1 yaşından sonra saldım ben
Ama salça tarhana bulgur nohut fasülye un zeytinyağ peynir makarna annemden geliyor
Kendi ürünleri olduğu için onlar organik
Yoğurdu evde yapıyorum
Diğerlerini marketten alıyorum artık
Biz ne yiyorsak ondan veriyorum
Sadece paketli abur cubur gıda vermedim henüz
Bir kere ufacık bir çikolata yedi her yeri kabardı

Ay benide guldurdunuz canim ya -Mavi -Mavi :))) bende cok kararsizim bu konida .lazimlik mi yoksa klozet aparati ile mi baslasam bilemedim.lazimliga alissa bu sefer de heryere lazimlik mi tasicaz.snrasinda klozete alistirmasi da zor olur.bakalim bu yaz ogrenebilcekler mi :/
:110:asilarla otizm arasinda iliski olduğunu mu düşünüyorsun sende?
Ben en basindan beri kararsizim aslinda.bu forumda bi fridaK bi de ben tartismistik hatirlarsan.ama ben snradan pisman olmamak icin yaptirmaya karar vermistim.simdi de 1 yas snrasi asilarini yaptirmamayi dusunuyorum.bi cok sitede ve makalede asilarin guvenilir olmadigi yaziyo :/

Ay benide guldurdunuz canim ya -Mavi -Mavi :))) bende cok kararsizim bu konida .lazimlik mi yoksa klozet aparati ile mi baslasam bilemedim.lazimliga alissa bu sefer de heryere lazimlik mi tasicaz.snrasinda klozete alistirmasi da zor olur.bakalim bu yaz ogrenebilcekler mi :/

Ben en basindan beri kararsizim aslinda.bu forumda bi fridaK bi de ben tartismistik hatirlarsan.ama ben snradan pisman olmamak icin yaptirmaya karar vermistim.simdi de 1 yas snrasi asilarini yaptirmamayi dusunuyorum.bi cok sitede ve makalede asilarin guvenilir olmadigi yaziyo :/
Lazımlık alcaksanız bile ucuz bişey alın mutlaka
Bende yazın öğretmeyi düşünüyorum
1 haftada alışıyor diyorlar
O ara halılarıda yıkamaya gönderirim :)
İnşallah zorlanmazlar
Oğlum şimdi tuvaletini yaparken bizden saklanıyor
Masanın altına falan giriyor sonra gelip bezini gösteriyor
Sanırım anlamaya başlıyorlar artık

Lazımlık alcaksanız bile ucuz bişey alın mutlaka
Bende yazın öğretmeyi düşünüyorum
1 haftada alışıyor diyorlar
O ara halılarıda yıkamaya gönderirim :)
İnşallah zorlanmazlar
Oğlum şimdi tuvaletini yaparken bizden saklanıyor
Masanın altına falan giriyor sonra gelip bezini gösteriyor
Sanırım anlamaya başlıyorlar artık
Tamam canım sagol tavsiyen icin :) ay insallah cabucak ogrenirler ;)

Back