2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Anladım canım o nereden aldı acaba. Pierre cardin almıs bizim arkadas ama boyu baya kısa yatagın öyle bir sey mi acaba. Simdi benim de aklıma takıldı tırmanma mevzusu
özel ölçü yaptırmışlar, 100*200 yatak ama yüksekliği sabittir sanırım.

Canım büyüyen beşiğin beşiğini çıkarıp altına marangozda ayak yaptır :) yanındaki dolabı da beşiğin yanına koyup minnoşun eşyalarını koyarsın.
Geride kalan tek kişilik yatağa da istersen parmaklık yaptır, istersen internette satılanlardan al. Ben öyle yaptım.
Yani şu an tek kişilik yatakta yatıyor. Allah nasip ederse ikinci doğacağı zaman çıkardığımız beşiği kullanacağız.

Nasil yaptin Anlamadim foto atabilir misin rica etsem?

Nasil yaptin Anlamadim foto atabilir misin rica etsem?
Birkaç ay önce de anlatmıştım canım. Büyüyen beşikte amaç çocuk büyüdüğünde beşik kısmını söküp tek kişilik yatağa dönüştürmek zaten. Şu an beşiği söktük, kızım tek kişilik yatakta yatıyor. İnşallah beşikte de ikinci yatar :)

Birkaç ay önce de anlatmıştım canım. Büyüyen beşikte amaç çocuk büyüdüğünde beşik kısmını söküp tek kişilik yatağa dönüştürmek zaten. Şu an beşiği söktük, kızım tek kişilik yatakta yatıyor. İnşallah beşikte de ikinci yatar :)

Masallah . Bizimki de büyüyen yatak ama yanlari bos olunca düşer diye korkuyorum. Beşiğin parmakliklarını söktük gündüz annem orada uyutuyor yerlere yastik koyarak. Bakalim ben daha ayırmadim.odayi

biz dün 18ay aşımızı olduk.2 bacaktan bir de ağızdan damla. biraz kızarık aşı yeri ama çok şükür ateş olmadı bu gece

Canim dr size soyledimi bilmiyorum ama asi.ari sokmasi.gibi kızarıklık yapabilir haberleşelim demisti dr bize. Bizimki baya kizardi avuc ici kadar . Foto attik dr a alkollü pamuk koyun dedi gunde 4-5 defa yarim saat kadar. Eczeneden gobek bagi icin satilan alkollerden aldik. Kızarıklık olursa panik olma diye aciklayim dedim. Bize dr soyledigi halde ben panik oldum da :)

Masallah . Bizimki de büyüyen yatak ama yanlari bos olunca düşer diye korkuyorum. Beşiğin parmakliklarını söktük gündüz annem orada uyutuyor yerlere yastik koyarak. Bakalim ben daha ayırmadim.odayi
İnternette, ebebekte falan satılıyor kenar korumalığı. Fiyatı da uygundu diye hatırlıyorum

Canim dr size soyledimi bilmiyorum ama asi.ari sokmasi.gibi kızarıklık yapabilir haberleşelim demisti dr bize. Bizimki baya kizardi avuc ici kadar . Foto attik dr a alkollü pamuk koyun dedi gunde 4-5 defa yarim saat kadar. Eczeneden gobek bagi icin satilan alkollerden aldik. Kızarıklık olursa panik olma diye aciklayim dedim. Bize dr soyledigi halde ben panik oldum da :)
ben de bu akşam fark ettim kızarmış bir taraf hafif de sıcak diğer bacağa göre. şimdi uyuyor,yarın dediğin gibi yapayım bize bir şey söylemedi sağlık ocağındaki hemşire, çok teşekkürler canım 👍

Kızlar merhaba 5180. Sayfada kaldım okuyacağım:)
Benimki bu aralar beni tuvalete oturtup elime tuvalet kağıdı tutuşturmaya hevesli. Sifonu çektirtip elimi yıkattırıyor. Direk eğitim olmasa da tuvalet iletişimi adına oturak almak istiyorum. Kaslarının uygun olmadığının giyinip soyunma becerisinin olmadığının farkındayım. Acaba tuvaleti öğrenmesi pekiştirmesi adına alacağım oturak sorun yaratır mı? Yani bir oyuncağa dönüşür mü onun için? Tecrübeli arkadaşlardan yardım plss:)

Kızlar merhaba 5180. Sayfada kaldım okuyacağım:)
Benimki bu aralar beni tuvalete oturtup elime tuvalet kağıdı tutuşturmaya hevesli. Sifonu çektirtip elimi yıkattırıyor. Direk eğitim olmasa da tuvalet iletişimi adına oturak almak istiyorum. Kaslarının uygun olmadığının giyinip soyunma becerisinin olmadığının farkındayım. Acaba tuvaleti öğrenmesi pekiştirmesi adına alacağım oturak sorun yaratır mı? Yani bir oyuncağa dönüşür mü onun için? Tecrübeli arkadaşlardan yardım plss:)
Biz bebek klozeti aldık
İnan boşa para verdim
Düğmelerine dalan basıyor
Arada içindeki aparatını kafasına takıp geziyor
Bazen içine oyuncaklarını dolduruyor
Amacına uygun bir hareketi yok :)

Biz bebek klozeti aldık
İnan boşa para verdim
Düğmelerine dalan basıyor
Arada içindeki aparatını kafasına takıp geziyor
Bazen içine oyuncaklarını dolduruyor
Amacına uygun bir hareketi yok :)
Teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu aslında. Ben de oyuncağa dönüştürür hatta daha sonra eğitime geçerken daha da zorlanır diye korktum. Çok istiyorsa şu ucuzlardan alayım isterse kafasına şapka diye taksın:)

Teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu aslında. Ben de oyuncağa dönüştürür hatta daha sonra eğitime geçerken daha da zorlanır diye korktum. Çok istiyorsa şu ucuzlardan alayım isterse kafasına şapka diye taksın:)
Aynen ucuz bi lazımlık al en azından için yanmaz :)
Zamanı gelince en doğrusu direk klozet aparatıyla alıştırmak sanırım
Araştırdığım kadarıyla o şekilde daha kısa sürede alışıyorlar

Aynen ucuz bi lazımlık al en azından için yanmaz :)
Zamanı gelince en doğrusu direk klozet aparatıyla alıştırmak sanırım
Araştırdığım kadarıyla o şekilde daha kısa sürede alışıyorlar
Ben de aparatların daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Ama hem küçük hem de gerçek niyetim bezi hemen bırakması olmadığından senin aldığın gibi bir klozet almayı düşünmüştüm. Onun bir parçası çıkıp aparat olarak da kullanılıyormuş sanırım. Tavsiyene uyacağım teşekkürler:)

X