2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet montessori yatak bende cok istiyorum ama fiyatlar ucmus.bende kendim yapmaya karar verdim bakalim.youtubede bi kadin kendisi yapmis.citalari kestiriyorsun sadexe montesini biz yapicaz.olculeri vs herseyini asama asama paylamis :KK66:
Aslında basıt bır olay evet denenebilir.Link atarmısın bakayım ben de

Ben de daha almadım yaz sonunda almayı dusunuyorum.Bizim kendi yatagımız zero stres mondıden almıstık. Annemler istikbalden aldı kalın pedli bir yatak sleepwelldi sanırım. Acayip rahat.Bir tarafı sert bir tarafı orta yumusak şokta ve ayrıyeten bir de vısco pedi var.Onu istediğin tarafa kullanabılıyorsun.Oyle rahat ki🤗Kızıma onun tek kişiliğini alacağım. Su tayin işi bi belli olsa catılı montessorilerden dusunuyorum ben de. İnşallah yatak odamız buyuk olur. O yatagı da kendi odama kurduracagım.Belli olsa hayırlısıyla tayin yerimiz her sey olacak da daha beklemedeyiz bakalım
inşallah dilediğiniz gibi olur canım. çatılı modeli elimde var biraz büyüyünce tırmanıyor o yüzden çatısız istiyorum.

Biz Bursa da 2 marangoz sorduk catılı montessoriye 4000 civarı fiyat verdiler.İnstagramda cok cok uygun fiyatlar. Tabi malzeme aynı değildir ama zaten en fazla 4 5 yıl kullanır sonra zaten belki kendisi bir oda takımı begenır ister diye dusunuyorum. 4000 e demez ki bunun bir de yatagı var neredeyse 5000 e gelıyor
ankara sitelerde sordum ben,isveç çamı kullanıyorlar boyasız istiyorum ben.o kadar paralar vermek çok zor bizim için tek memur maaşıyla

Catı hosuma gıdıyor🙂Ama catı olmasa da fiyat cok degısmıyor zaten.Bizim beşik buyuyen yatak olabılıyor aslında ama yıne de guvenemem düşer diye. Yanlara koruyucu alsam gene uyanınca falan dusebilir cok hareketli cunku.Kısıtlamadan tehlıkeyı en aza ındırmeye calısıyorum evde hep🤭Bir de buyuyen beşik normal beşik olarak kalsın kardeşi yatar diye dusunuyorum.Kulpları pembeydi mavi kulp da almıstık satın alırken 🤭Onları takarız sadece iç kenar korumalıkları kaldı onlar da pembeliydi ben de erkege uygun bir şeyler bakıyorum su an ama fiyatlar ucmus her seyde malesef😕😕
Canım büyüyen beşiğin beşiğini çıkarıp altına marangozda ayak yaptır :) yanındaki dolabı da beşiğin yanına koyup minnoşun eşyalarını koyarsın.
Geride kalan tek kişilik yatağa da istersen parmaklık yaptır, istersen internette satılanlardan al. Ben öyle yaptım.
Yani şu an tek kişilik yatakta yatıyor. Allah nasip ederse ikinci doğacağı zaman çıkardığımız beşiği kullanacağız.

kızlar kuzey'e yer yatağı alacağım montessori catisizlardan iç yatağını da alacağım. daha önce ankara'da gelişim yataktan almıştım bambu yarı ortopedik ama şimdi 90*120 fiyatı 750 olmuş. 700e yatak alıp 750ye iç yatak çok pahalı geldi. siz hangi yatağı kullaniyorsunuz?
Canım merhaba ben pukka marka yatak kullanıyorum. Yarı ortopedik ve bambuydu yanlış hatırlamıyorsam. internetten bir araştır istersen. Fabrikaları Ankara’da ve istediğin ölçüyü çalışıyorlar. Ölçüye göre de fiyat veriyorlar

Canım büyüyen beşiğin beşiğini çıkarıp altına marangozda ayak yaptır :) yanındaki dolabı da beşiğin yanına koyup minnoşun eşyalarını koyarsın.
Geride kalan tek kişilik yatağa da istersen parmaklık yaptır, istersen internette satılanlardan al. Ben öyle yaptım.
Yani şu an tek kişilik yatakta yatıyor. Allah nasip ederse ikinci doğacağı zaman çıkardığımız beşiği kullanacağız.
Bir bakayım canım aklımda olsun öneri için tesekkurler😊

ankara sitelerde sordum ben,isveç çamı kullanıyorlar boyasız istiyorum ben.o kadar paralar vermek çok zor bizim için tek memur maaşıyla
Aynen canım bir maaşı oraya yatırmak gerek ki montessori yataklar cıdden cok basit neden o kadar pahalı anlamıyorum

Canım merhaba ben pukka marka yatak kullanıyorum. Yarı ortopedik ve bambuydu yanlış hatırlamıyorsam. internetten bir araştır istersen. Fabrikaları Ankara’da ve istediğin ölçüyü çalışıyorlar. Ölçüye göre de fiyat veriyorlar
çok güzelmiş ama istediğim ölçü orada 1050lira çok değil mi?çift kişilik yatak o kadar.hepsiburadada baktım uyumayan çocuğun uyudu yazıyor

çok güzelmiş ama istediğim ölçü orada 1050lira çok değil mi?çift kişilik yatak o kadar.hepsiburadada baktım uyumayan çocuğun uyudu yazıyor
oooo çokmuş ya ben çocuklar doğmadan aldım 80*140 dı sanırım ölçü 360 tl gibi birşey verdim tek yatağa. çok artmış fiyatlar. idaşta bile 800 tl gibi bir rakamdı benim beğendiğim lateks yatak kim bilir şimdi ne kadar olmuştur.

benimkinin dışı aynı böyle eski model benimki şimdi yatakları yenilemişler ve baya kalın bir yatak.
yenisi de şu sanırım

benim aldığımda 360 gibi birşeydi dediğim gibi hem de ölçü onların üretiminde olmayan bir ölçü özel yaptılar. telefonları var bi arasana indirim yapıyorlar. bir de ben çukurambarda bebek house diye bir mağaza var ordan alduım herşeyi onlar halletti. onlara da aynı indirimi yaptılar hatta istediğim boyda alez de ürettiler onlar da baya uyguna geldi.

kızlar kuzey'e yer yatağı alacağım montessori catisizlardan iç yatağını da alacağım. daha önce ankara'da gelişim yataktan almıştım bambu yarı ortopedik ama şimdi 90*120 fiyatı 750 olmuş. 700e yatak alıp 750ye iç yatak çok pahalı geldi. siz hangi yatağı kullaniyorsunuz?

Biz isbir yataktan almistik canim

X