2017 Aralık Anneleri

Bebekleri fazla doktora götürmeyin bence cok ciddi problemleri yoksa.aylik kontrollere götürmüyorum ben sadece saglik ocagi.parmaginda dolama oldu aile hekimine götürdüm.iltihabi cikardi mikrop kapnasin diye baticon sürdü gönderdi. 2 gün icinde gecti.çocuk doktoruna götürsem ilac yazacak hemen biliyorum.hastaneler mikrop yuvasi basit bir problem icin götürürsünüz daha kötü mikrop kapar ne kadar heryerini kapatiraaniz kapatin koruyanazsiniz.çok panik görüyorum bazılarinizi rahat olun kucaginiza alin biraz birakin aglasin birazda hayati ögreniyor onlarda. Daha bunlarin dişleri cikacak huysuzlanacak emeklerken tehlikeye gidecek yuruyecek koltuklarda ziplayacak bazen düşecek yara alacak(oglum cekmeceyi acti kaldirip alayim derken ic kısmına dili saplandi 2 gün hic uyumadi acidan) kacınılmaz bu kazakar istediginiz kadar koruyun bu durumlarda annelerin sogukkanli olmasi gerekli sizde telas yaparsaniz çocuk daha çok ağlayacak.büyüyünce gaz bitince de sorun bitmiyor 70 yasina gelsinler yine sorunlari bitmez evlatlarin der kaynanam hep. Bu kayinvalideleride çok taknayin onlari çok takarsaniz evliliginizi zedelersiniz hepsi ayni.çünkü toplumda erkek egemenligi var kiz ailesinin deger yok bunuda yok edecek olan yeni nesil erkek anneleri . Siz kendinizi degerli hissediyorsaniz birakin dır dır konussunlar haklısın deyin gecin gidin oba fırsat vermeyin elbet pes edecek ben bunu uyguladim simdi benden iyisi yok ona göre ama herseye karisiyor yine tamam diyorum ne derse ama yine bildigimi okuyorum böylelikle esimde bana yuklenemiyor çünkü ne derse tamam diyorum hayatima bakiyorum. Kocanizi seviyorsaniz anasinida kabulleneceksiniz mutlu bir evlilik icin(benim kaynanam 4 eltimle de surekli sorun yasar kuserler kavga ederler surekli benimle 6 yildir hic sorun yasamadi çünkü haklison diyorum napayim evliligim icin idare edecegim.

Burayı devamlı takip ediyorum ama hiç yazmıyordum,bu diken olayı çok ilginç,ne işe yarıyor,nasıl yapmak gerekiyor,masajdan sonra kendi kendine mi dökülecek onları biz mi tek tek alcaz,yapmazsak ne olur?kafamda bir sürü soru,cevaplarsanız çok sevinirim

Öyle yaparlar benimde basima geldi :) evde aglayan susmayan oglan acilin ısıklarina bakip bakip kahkaha atti ben rezil oldum :)

Panik olma bisey yok bebe yagiyla hafif dairesel.masaj yap varsa hemen cikar zaten cikinca ilik nemli bezle siliyorum onu masaja devam. Korkma

gecmis olsun biz yine hastalandık bronşları dolmuş yine.
Süt fazlasını kusarken bir sürü balgam çıkarıyor tabi önce burnuna serum fizyolojik uygulayıp rahatlatıp emziriyorum gazını çıkarırken fazlasını çıkarıyor o ara genzide boğazda ne varsa çıkarıyor rahatlıyor 2 saatte bir burnunu açıyorum yoksa boğazını sarıyor akıntı.. Ciğere dolmadan temizlemek lazım.. Her yer mikrop yuvası hrle hastaneler millet salya sümük....

Kendisi ayarlı derken direk yüksek çekime alamiyor muyuz uzun süreli sağımlar beni çok bunaltiyor. Düşük çekimlerde iş uzadıkça uzuyor
Alabiliyorsun canm 4 tane cekim ayari var ilki memeye masaj yapiyor bebegin emmesini taklit ederek sutu getiriyor sonra yavas sagmaya geciyor sonra normale geciyor ama sen istersen direk yuksek sagima gecebilirsin ki tavsiyem masaj fonksiyonunu kullanip sonra sagima gecmen. 4.sagim hizina ben dayanamadim o acitiyor cunku

Şu dikenler gözüktü diyelim tekrar ayni sekilde mi masaj yapcaz ayni yere.
Batmazmi masaja devam etsek?
Korkuom ama yapacam ins.
Sırtında cıktı diyelim aynı gün mü dökülmesi icin ugrascaz.
Sırt üstü yatırmayalim mi arkadasin yukledigi resimdeki gibi bi durum olursa.

Canım baktın çıkıyor ov yavaşca dökülsün yok üşür dersrn posta posta yap onun canı anca kuru kuru yaparsan acır yağla yapınca acımaz

Allahım bu yavrular niye böyle yapıyor :)) kız deli oldum anlatamam hafi kızım bi hırıltı yap dr amcana diyecektim :))

MaşAllah nazar değmesin yavruya, yaa dr a sordum 7. Gün müdahale ettim tövbe estağfurullah ama karnı sirozlu gibi oldu dolmuş yani artık dayanamadım katı bile değil di kakası, dr da elleme 10 güne kadar yolu var dedi tamam çiş yapıyor ama 7 gün bile çok fazla benim için dedim yoook dedi sakın elleme diye tembihledi.. Dr gmre normal ama bana göre çok uzun bir süre gibi geliyor bugün bizimde 4.gün bekliyorum bi yapsa diye, çişle zaten atıyormuş dr dediğine göre korkma dedi bana

Kızlar beni tebrik edin :) sabahtan beri yaptıklarımı sayıyorum
Ev supuruldu
Silindi
Dolap içleri düzeltildi
Çamaşır yıkandı asıldı toplandı asıldı:) baya yıkayınca
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Koltuklar silindi
Pudingli pasta
Acılı börek
Patates salatası yapıldı:)
Şimdi bir tuvalet kaldı:) onu da eşime yikatcam. Bende bir dus alıp oh be diyip kahvemi içicem bu arada misafirim var akşama o yüzden bu hazırlıklar

Masallah sana bebıs naptı sen bnları yaparken

Kızlar bebegenden alışveriş yapan oldu mu. Şirin seyler var fiyatta iyi ama nasıllar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…