2017 Aralık Anneleri

zature olmuştu bunun arastirmlara göre 4zzature olan çocukların 4 te 1 nedeni refluymus.ki bizim 3 ay 10 günlük oldu 10. günden beri burun gürültüsü hic kesilmedi serumn fizyolojik uyguluyorum ama gencini bir türlü temizlemiyor ben de ne yapacagimi şaşırdım suna yine gunde 4 defa buhar kullanıyoruz.

Kızlar bu diken dediginiz kıllar ya bebek icin yararli biseyse.
Sinirlerle alakalı yada baska bisey yani olması gereken birseylerse.
Rabbim boyle yarattıysa vardir bunun bi nedeni dglmi.
Ovalayalim cikaralim diye degildir heralde dimi.
Karnina gaz.masaji yaparken çıkıyor faydali olan bisey neden çıksınki saatlerce ovalanmiyor masaj yaparken yarim dakika bile olmadan çıkıyor. Ağda yapmak kadar zararsiz canim bence

Ben iki üç bi şey almıştım ama netden değil mağazasından çok matah bişey değil ama yinede sen bilirsin canım
Yorumlarda olumsuz zaten civilde kuju bebenin urünleri var onlardan alayim bari dogum parasini cektim cocuklarin yazliklarini alayim dedim simdi ucuz oluyor. 1 aya pahalanirda bedende karar veremedim.6 -9ay giyiyor suan. Tombul biraz.yaza 12 ay mi alsam bilemedim.ilcedeyim magazalar bilerek pahali satiyor herseyi il.merkezine de gitmeyi gözüm kesmiyor kücükte almak istemiyorum simdi bir sürü para

Tüm parmakları agzinin icinde 2 elini birden sokuyor agzina emmeyi de reddediyor soguk havuc dokunduruyorum damagina hosuna gidiyor. 7.8. Ayı buluyor.

Tüm parmakları agzinin icinde 2 elini birden sokuyor agzina emmeyi de reddediyor soguk havuc dokunduruyorum damagina hosuna gidiyor. 7.8. Ayı buluyor.

Senn bebiş bizlerden önde Maşlh o daha bi kaşınıyrdr hayrlısı ile çıkarr cnm

Canım bugun internette dolaşırken bir blokta bir annenin yazısını okudum sütün fazla gelmesi durumunda bebekler memeyi reddedebiliyomus bir araştır istersen
Ya sanırım bizimki ondan istemiyor. Çünkü bugün emzirmeden önce birazını sağdım elimle. Sonra verdim memeyi. Emmeye başladı. Bundan sonra öyle yapayım ama bizimki biberon hiçbir şekilde tutmuyor. Sağdığımı kaşıkla vermeye çalışayım bir de

Seni değil bebiyi tebrik etmek lazım. Ne güzel izin vermiş. Güle güle kirletin inşallah. Yalnız en güzelini de eşine saklamışsın :)))

Aa evet o konuda haklısın.... Allahım inşAllah bişey olmaz zor canım yaa....

Ya bide çekme payını düşün canım %100 pamuklu ürünlerde mutlaka bi toparlanma oluyor üstüne tombul bir bebekse e bide yazın sıcak biraz dökümlü şeylerde giydirmek lazım ben hep kızlara tek parça askılı altdan çıtçıtlı salopet tulumlar tercih ediyorum popo kısmı daha bol balon şeklinde hrm yapışmıyor bezde var çünkü hrmde bacaklar açıkda kemikler güneşi tam emiyor bunalmıyorlar da bebek ken... Bi incele kalıplar farklı gözünle ölçersin bende hep tam mevsiminde almam çünkü dediğin gibi çok pahalı oluyor

S sultan__ genellikle bu tarz beli açılmayacak şeyler tek parça tercih ediyorum yada tüm altdan çıtçıtlı elbiseler var onlardan,kafayada bi şapka rahatından bide yere basmayan bebeklere çorap bile giydirmem dışarda bile güneşi bol bol alıyorlar... çünkü deli işi gibi bebekleri parça parça giydirmelerine şaşırıyorum hem bebeğe hem kendine eziyet ediyor insanlar, atıyorum uyudu kaldı beli başı sıyrılmaz... Yani pratik olanlar daha kullanışlı diye düşünüyorum... Erkek bebekler için olanlarıda var bunların bu tarz kullanabilir erkek bebek anneleride nacizane fikir bendeki işte:)

Eklentiler

• images (1).jpeg
    17,2 KB · Görüntüleme: 47
  • images.jpeg
    6,8 KB · Görüntüleme: 51
Canım sütün yetiyosa buzluğa at sütü şimdilik verme o ön sğt te cok gaz yapıyomus çünkü

Canım sütün yetiyosa buzluğa at sütü şimdilik verme o ön sğt te cok gaz yapıyomus çünkü
Ya buzlukta biraz sütüm var. Geçen çıkardın verdim içmedi.. midesini bulandırdı. Ön süt hem gaz hem de ishal yapıyo. Nasıl yapayım bilemedim. Buzluktan çıkan sütün tadına da baktım tuhaf bi tadı vardı. Acımış gibi. Ekşi değildi. Kokusu da değişikti. Eşim içmiyorsa at dedi. Kıyamadım atmaya. Nerden baksan 3 bardaktan fazla süt

Canım bende calısacam oyuzden buzluğa süt atıyorum ben bir yere gidince de ordan veriyorlar süt dediğin gibi başlarda cok zorlandı ama sonra içiyo buzluktakini de acaba cok mu beklettin çıkarıp çözdürdükten sonra 1 saat içinde verme n lazım yoksa bozuluyo süt bşde sağar sağmaz buzluğa atıyorum ben

Yaa bi yapsa hergün bi gaz çıkarıyor bezin kıyafetin altından odayı sarıyor kokusu ama brn onu yinede çokkkkk seviyorum yaaaa oyyyy:))
7 gun de vok uzun bi sure ama yaomamasi icin Bebeğin osurugu bile güzel kokuyo :)doktora göturmeme gerek varmı 3 gündür böyle dolapta sutum vardı onu benmari usulü isitip verdim böyle oldu daha vermicem her bebek bir olmuyo oğlumda hicbir sıkıntı olmuyordu bu ne zaman dolaptaki sütü icse böyle oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…