- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Notmal zamanda da sakinkrn de yapabilirsin canım .. :)). Banyo yaptirdim yagladim yirtti kendini aglamaktan hemen giydirdim artik.(( dikenli dikenli kalsin artik napim.:))
Ben iki üç bi şey almıştım ama netden değil mağazasından çok matah bişey değil ama yinede sen bilirsin canımSoobeden alisveris yapan var mı
Yaa bi yapsa hergün bi gaz çıkarıyor bezin kıyafetin altından odayı sarıyor kokusu ama brn onu yinede çokkkkk seviyorum yaaaa oyyyy:))Bizimki de çok sık yapıyor günde en az 3 kez kakasını yapar bugün 5 ı buldu
aa banyo sonrasi sandiydim.tamam canim.yarin deniycem:)))Notmal zamanda da sakinkrn de yapabilirsin canım .. :))
zature olmuştu bunun arastirmlara göre 4zzature olan çocukların 4 te 1 nedeni refluymus.ki bizim 3 ay 10 günlük oldu 10. günden beri burun gürültüsü hic kesilmedi serumn fizyolojik uyguluyorum ama gencini bir türlü temizlemiyor ben de ne yapacagimi şaşırdım suna yine gunde 4 defa buhar kullanıyoruz.Canım bronşları dolmuş demek ki reflüden dolayı değil saçma... Genzi sürekli boğaza akıyorsa bilki boğazda hırıltı olur sık sık fizyolojik uygula iyice temizle ne varsa.. Serum fizyolojik geniz akıntısını kurutur üşenme yap 2 saat arayla.. bizdede durum aynı canım ama ilaç. çare değil bu etap da
Karnina gaz.masaji yaparken çıkıyor faydali olan bisey neden çıksınki saatlerce ovalanmiyor masaj yaparken yarim dakika bile olmadan çıkıyor. Ağda yapmak kadar zararsiz canim benceKızlar bu diken dediginiz kıllar ya bebek icin yararli biseyse.
Sinirlerle alakalı yada baska bisey yani olması gereken birseylerse.
Rabbim boyle yarattıysa vardir bunun bi nedeni dglmi.
Ovalayalim cikaralim diye degildir heralde dimi.
Yorumlarda olumsuz zaten civilde kuju bebenin urünleri var onlardan alayim bari dogum parasini cektim cocuklarin yazliklarini alayim dedim simdi ucuz oluyor. 1 aya pahalanirda bedende karar veremedim.6 -9ay giyiyor suan. Tombul biraz.yaza 12 ay mi alsam bilemedim.ilcedeyim magazalar bilerek pahali satiyor herseyi il.merkezine de gitmeyi gözüm kesmiyor kücükte almak istemiyorum simdi bir sürü paraBen iki üç bi şey almıştım ama netden değil mağazasından çok matah bişey değil ama yinede sen bilirsin canım
Ben de bugn doktra aldım csnm elleri ağzında sürekli dedim 3 ay dan dişler kaşınırmkş ama çıkmasını hemen bekleme 9 aya kadar uzarmış e huzecrsz olurlar tabiki salya da akıtırlar dedi csnm.. şu an Eminm bütün bebişler akranları ile aynı durumdalar emme de sorun eller ağızda :) dert etme Canm
14 unde 3 bitecek canim.Pzt gotureyim nasip olursa.SagolasinGit kuzum bi göster bi sıkıntısı var belliki yavrunun... Ne kadarlık oldu canım ay olarak
Tüm parmakları agzinin icinde 2 elini birden sokuyor agzina emmeyi de reddediyor soguk havuc dokunduruyorum damagina hosuna gidiyor. 7.8. Ayı buluyor.
Ya sanırım bizimki ondan istemiyor. Çünkü bugün emzirmeden önce birazını sağdım elimle. Sonra verdim memeyi. Emmeye başladı. Bundan sonra öyle yapayım ama bizimki biberon hiçbir şekilde tutmuyor. Sağdığımı kaşıkla vermeye çalışayım bir deCanım bugun internette dolaşırken bir blokta bir annenin yazısını okudum sütün fazla gelmesi durumunda bebekler memeyi reddedebiliyomus bir araştır istersen
Seni değil bebiyi tebrik etmek lazım. Ne güzel izin vermiş. Güle güle kirletin inşallah. Yalnız en güzelini de eşine saklamışsın :)))Kızlar beni tebrik edin :) sabahtan beri yaptıklarımı sayıyorum
Ev supuruldu
Silindi
Dolap içleri düzeltildi
Çamaşır yıkandı asıldı toplandı asıldı:) baya yıkayınca
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Koltuklar silindi
Pudingli pasta
Acılı börek
Patates salatası yapıldı:)
Şimdi bir tuvalet kaldı:) onu da eşime yikatcam. Bende bir dus alıp oh be diyip kahvemi içicembu arada misafirim var akşama o yüzden bu hazırlıklar
Aa evet o konuda haklısın.... Allahım inşAllah bişey olmaz zor canım yaa....zature olmuştu bunun arastirmlara göre 4zzature olan çocukların 4 te 1 nedeni refluymus.ki bizim 3 ay 10 günlük oldu 10. günden beri burun gürültüsü hic kesilmedi serumn fizyolojik uyguluyorum ama gencini bir türlü temizlemiyor ben de ne yapacagimi şaşırdım suna yine gunde 4 defa buhar kullanıyoruz.
Ya bide çekme payını düşün canım %100 pamuklu ürünlerde mutlaka bi toparlanma oluyor üstüne tombul bir bebekse e bide yazın sıcak biraz dökümlü şeylerde giydirmek lazım ben hep kızlara tek parça askılı altdan çıtçıtlı salopet tulumlar tercih ediyorum popo kısmı daha bol balon şeklinde hrm yapışmıyor bezde var çünkü hrmde bacaklar açıkda kemikler güneşi tam emiyor bunalmıyorlar da bebek ken... Bi incele kalıplar farklı gözünle ölçersin bende hep tam mevsiminde almam çünkü dediğin gibi çok pahalı oluyorYorumlarda olumsuz zaten civilde kuju bebenin urünleri var onlardan alayim bari dogum parasini cektim cocuklarin yazliklarini alayim dedim simdi ucuz oluyor. 1 aya pahalanirda bedende karar veremedim.6 -9ay giyiyor suan. Tombul biraz.yaza 12 ay mi alsam bilemedim.ilcedeyim magazalar bilerek pahali satiyor herseyi il.merkezine de gitmeyi gözüm kesmiyor kücükte almak istemiyorum simdi bir sürü para
Hmmm sen bi göster evet... Rica ederim canım benim ❤14 unde 3 bitecek canim.Pzt gotureyim nasip olursa.Sagolasin
Canım sütün yetiyosa buzluğa at sütü şimdilik verme o ön sğt te cok gaz yapıyomus çünküYa sanırım bizimki ondan istemiyor. Çünkü bugün emzirmeden önce birazını sağdım elimle. Sonra verdim memeyi. Emmeye başladı. Bundan sonra öyle yapayım ama bizimki biberon hiçbir şekilde tutmuyor. Sağdığımı kaşıkla vermeye çalışayım bir de
Ya buzlukta biraz sütüm var. Geçen çıkardın verdim içmedi.. midesini bulandırdı. Ön süt hem gaz hem de ishal yapıyo. Nasıl yapayım bilemedim. Buzluktan çıkan sütün tadına da baktım tuhaf bi tadı vardı. Acımış gibi. Ekşi değildi. Kokusu da değişikti. Eşim içmiyorsa at dedi. Kıyamadım atmaya. Nerden baksan 3 bardaktan fazla sütCanım sütün yetiyosa buzluğa at sütü şimdilik verme o ön sğt te cok gaz yapıyomus çünkü
Canım bende calısacam oyuzden buzluğa süt atıyorum ben bir yere gidince de ordan veriyorlar süt dediğin gibi başlarda cok zorlandı ama sonra içiyo buzluktakini de acaba cok mu beklettin çıkarıp çözdürdükten sonra 1 saat içinde verme n lazım yoksa bozuluyo süt bşde sağar sağmaz buzluğa atıyorum benYa buzlukta biraz sütüm var. Geçen çıkardın verdim içmedi.. midesini bulandırdı. Ön süt hem gaz hem de ishal yapıyo. Nasıl yapayım bilemedim. Buzluktan çıkan sütün tadına da baktım tuhaf bi tadı vardı. Acımış gibi. Ekşi değildi. Kokusu da değişikti. Eşim içmiyorsa at dedi. Kıyamadım atmaya. Nerden baksan 3 bardaktan fazla süt
7 gun de vok uzun bi sure ama yaomamasi icin Bebeğin osurugu bile güzel kokuyo :)doktora göturmeme gerek varmı 3 gündür böyle dolapta sutum vardı onu benmari usulü isitip verdim böyle oldu daha vermicem her bebek bir olmuyo oğlumda hicbir sıkıntı olmuyordu bu ne zaman dolaptaki sütü icse böyle oluyo.Yaa bi yapsa hergün bi gaz çıkarıyor bezin kıyafetin altından odayı sarıyor kokusu ama brn onu yinede çokkkkk seviyorum yaaaa oyyyy:))