2017 Aralık Anneleri

K Koala_anne cim bebegim gun icinde emme pozisyonuna gectgi an kiyameti koparyr.Bugun cogu kez uykudayken emzirdim.Eli surekli agzinda.Cok hirsla emiyr.Agzinda mi bi sıkıntı var acaba?Kontrole haftaya gidecektim.Pazartesi gideyim mi?Cok uzuluyorum

hayir annem normal ellerini kesfediyo bizimkide ole hatta dis bile olablr cunku bizim danakalrda beyazlamada var bi eli yetmiyo iki eli birden sokuyo.bazen biberonu gorunce ciglik atiyo ellerini yicekmis

Ben de bugn doktra aldım csnm elleri ağzında sürekli dedim 3 ay dan dişler kaşınırmkş ama çıkmasını hemen bekleme 9 aya kadar uzarmış e huzrsz olurlar tabiki salya da akıtırlar dedi csnm.. şu an Eminm bütün bebişler akranları ile aynı durumdalar emme de sorun eller ağızda :) dert etme Canm

K Koala_anne canim ben ne ettiysem genzi temizleniyor surekli gürültüsü var de refluden olabilir diyor da bakalim

Bizimki de çok sık yapıyor günde en az 3 kez kakasını yapar bugün 5 ı buldu

Kızlar bu diken dediginiz kıllar ya bebek icin yararli biseyse.
Sinirlerle alakalı yada baska bisey yani olması gereken birseylerse.
Rabbim boyle yarattıysa vardir bunun bi nedeni dglmi.
Ovalayalim cikaralim diye degildir heralde dimi.

Git kuzum bi göster bi sıkıntısı var belliki yavrunun... Ne kadarlık oldu canım ay olarak

hayir annem normal ellerini kesfediyo bizimkide ole hatta dis bile olablr cunku bizim danakalrda beyazlamada var bi eli yetmiyo iki eli birden sokuyo.bazen biberonu gorunce ciglik atiyo ellerini yicekmis
Canım diş etlerinin beyaz olması normal hatta bizim azı dişlerinin yerleri bile beyaz ilk önce şişer dişin çıkacağı yer bayaa şişer kızarır sonra yavaş yavaş diş derinin altına yerleşir kemiğin içinden çıkarak, senin gördüğün beyazlık kuzum diş eti kemiği daha diş kemiği yara yara gelecek sonra deri altında belirecek o iş biraz uzun bi süreç belki 3 ayı bulacak keşke ha deyince çıksa

K Koala_anne canim ben ne ettiysem genzi temizleniyor surekli gürültüsü var de refluden olabilir diyor da bakalim
Canım bronşları dolmuş demek ki reflüden dolayı değil saçma... Genzi sürekli boğaza akıyorsa bilki boğazda hırıltı olur sık sık fizyolojik uygula iyice temizle ne varsa.. Serum fizyolojik geniz akıntısını kurutur üşenme yap 2 saat arayla.. bizdede durum aynı canım ama ilaç. çare değil bu etap da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…