Hayır toplam kilosu 1 kilonun altında olan bebeklere dahi veriyoruz demek istedi.Ayda 1 kilogramin altinda kilo alan bebeklere mi veriliyormus?
Kızlar bebegenden alışveriş yapan oldu mu. Şirin seyler var fiyatta iyi ama nasıllar acaba
hayir annem normal ellerini kesfediyo bizimkide ole hatta dis bile olablr cunku bizim danakalrda beyazlamada var bi eli yetmiyo iki eli birden sokuyo.bazen biberonu gorunce ciglik atiyo ellerini yicekmisK Koala_anne cim bebegim gun icinde emme pozisyonuna gectgi an kiyameti koparyr.Bugun cogu kez uykudayken emzirdim.Eli surekli agzinda.Cok hirsla emiyr.Agzinda mi bi sıkıntı var acaba?Kontrole haftaya gidecektim.Pazartesi gideyim mi?Cok uzuluyorum
Ins.oyledir canim.Hasta mı acaba diye uzuluyorum.hayir annem normal ellerini kesfediyo bizimkide ole hatta dis bile olablr cunku bizim danakalrda beyazlamada var bi eli yetmiyo iki eli birden sokuyo.bazen biberonu gorunce ciglik atiyo ellerini yicekmis
degildr canim sen yinede gotur icin rahat etsin.bmen sonn gittgmde bende dr a dedim istahi yoj eller hep agizinda normal dedi kesfediyo falan dedi gecis dönemi duzelir dediIns.oyledir canim.Hasta mı acaba diye uzuluyorum.
Sagol canımm.Rahatlattin benidegildr canim sen yinede gotur icin rahat etsin.bmen sonn gittgmde bende dr a dedim istahi yoj eller hep agizinda normal dedi kesfediyo falan dedi gecis dönemi duzelir dedi
K Koala_anne cim bebegim gun icinde emme pozisyonuna gectgi an kiyameti koparyr.Bugun cogu kez uykudayken emzirdim.Eli surekli agzinda.Cok hirsla emiyr.Agzinda mi bi sıkıntı var acaba?Kontrole haftaya gidecektim.Pazartesi gideyim mi?Cok uzuluyorum
K Koala_anne canim ben ne ettiysem genzi temizleniyor surekli gürültüsü var de refluden olabilir diyor da bakalimSüt fazlasını kusarken bir sürü balgam çıkarıyor tabi önce burnuna serum fizyolojik uygulayıp rahatlatıp emziriyorum gazını çıkarırken fazlasını çıkarıyor o ara genzide boğazda ne varsa çıkarıyor rahatlıyor 2 saatte bir burnunu açıyorum yoksa boğazını sarıyor akıntı.. Ciğere dolmadan temizlemek lazım.. Her yer mikrop yuvası hrle hastaneler millet salya sümük....
Hmmm, cok degisik.Hayır toplam kilosu 1 kilonun altında olan bebeklere dahi veriyoruz demek istedi.
. Banyo yaptirdim yagladim yirtti kendini aglamaktan hemen giydirdim artik.Yavrum deri altında saklı o zaten ovdukça piyasaya çıkar:))
Valla elleri bile dene bence:):)Vah anneeem kız ben bu bebeyi baştan aşağı ovayım dur bakalım nerelerde çıkacak:))
Bizimki de çok sık yapıyor günde en az 3 kez kakasını yapar bugün 5 ı bulduMaşAllah nazar değmesin yavruya, yaa dr a sordum 7. Gün müdahale ettim tövbe estağfurullah ama karnı sirozlu gibi oldu dolmuş yani artık dayanamadım katı bile değil di kakası, dr da elleme 10 güne kadar yolu var dedi tamam çiş yapıyor ama 7 gün bile çok fazla benim için dedim yoook dedi sakın elleme diye tembihledi.. Dr gmre normal ama bana göre çok uzun bir süre gibi geliyor bugün bizimde 4.gün bekliyorum bi yapsa diye, çişle zaten atıyormuş dr dediğine göre korkma dedi bana
Canım bugun internette dolaşırken bir blokta bir annenin yazısını okudum sütün fazla gelmesi durumunda bebekler memeyi reddedebiliyomus bir araştır istersenDün bezini nerdeyse hiç ıslatmadı canım. Ondan da bu kadar evham yaptım.
Git kuzum bi göster bi sıkıntısı var belliki yavrunun... Ne kadarlık oldu canım ay olarakK Koala_anne cim bebegim gun icinde emme pozisyonuna gectgi an kiyameti koparyr.Bugun cogu kez uykudayken emzirdim.Eli surekli agzinda.Cok hirsla emiyr.Agzinda mi bi sıkıntı var acaba?Kontrole haftaya gidecektim.Pazartesi gideyim mi?Cok uzuluyorum
Canım diş etlerinin beyaz olması normal hatta bizim azı dişlerinin yerleri bile beyaz ilk önce şişer dişin çıkacağı yer bayaa şişer kızarır sonra yavaş yavaş diş derinin altına yerleşir kemiğin içinden çıkarak, senin gördüğün beyazlık kuzum diş eti kemiği daha diş kemiği yara yara gelecek sonra deri altında belirecek o iş biraz uzun bi süreç belki 3 ayı bulacak keşke ha deyince çıksahayir annem normal ellerini kesfediyo bizimkide ole hatta dis bile olablr cunku bizim danakalrda beyazlamada var bi eli yetmiyo iki eli birden sokuyo.bazen biberonu gorunce ciglik atiyo ellerini yicekmis
Canım bronşları dolmuş demek ki reflüden dolayı değil saçma... Genzi sürekli boğaza akıyorsa bilki boğazda hırıltı olur sık sık fizyolojik uygula iyice temizle ne varsa.. Serum fizyolojik geniz akıntısını kurutur üşenme yap 2 saat arayla.. bizdede durum aynı canım ama ilaç. çare değil bu etap daK Koala_anne canim ben ne ettiysem genzi temizleniyor surekli gürültüsü var de refluden olabilir diyor da bakalim