ben çizgi görüyorum testte ya bence tekrar yapınGünaydın kızlar çatlama iğne sonrası 14 gün bugün ve negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çizgi görüyorum testte ya bence tekrar yapınGünaydın kızlar çatlama iğne sonrası 14 gün bugün ve negatif
Gecikmem yoktu tam adet günümde test yaptım canımKız belki adet değildir yerleşme olmadığına nasıl emin oldun kan mı verdin test mi yaptın kesin olmadan umutuszluğa kapılmasan://
Gözün aydın canııımm. Gecikmen var mıydı sürecin nasıldıı?
Merhaba benide eklermisiniz Sat 3 Kasım
Bat 7 Aralık
Merhabalar, beni de ekler misiniz?
Sat başlangıcı 28 Ekim
bat başlangıcı 25 Kasım
Pik 9 kasımda gördüm.
Hoş geldiniz kızlar umarım güzel haberler alırsınızMerhaba sat 17 ekım bat:18 Kasım ekler misin erken gebelik testim yok beklemedeym
Benim 22 Kasım negatif çıktı 7 gün önceden test yaptım yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçtiay ben acaba bat a 5 gün kala erken gebelik denesem mi ya bi sabırsızlık geldi bat 24 kasım olanlar denemeye var mısınız salı günü
Çok silik ama bu kadar silik olmamali 14 cü gün 2 gün sonra tekrar yaparım bakalım varsa ozaman kesin çıkarSilik çizgi var ama
Vallah ben bu ay de olmadı diye oturup ağladım sabah çok hafif silik çizgi vardı ilk yaptığımda 3 dk sonra tamamen gitti çizgi kalmadı bana umut verdiniz keyfim yerımde geldı yıne inş vardırBende silik çizgi gördüm gibi sanki başka bir test daha yap istersen eğer bugün adetin gelmezse yarın yap herşey gönlünce olsun
Kaset test var sadece erken gebelik test kalmadı elimde pazartesi yaparım ozaman tekrar test çizgi olursa direk kan vermeye giderimSilik çizgiyi bende gördüm artimed se testin guvenmede başka testte yap bence
Vallah teşekkür ederım ya hepınıze nasıl keyfim yerıme geldı anlatamamSilik çizgiyi bende gördüm artimed se testin guvenmede başka testte yap bence
belki daha erkendir, öyle düşğnelimmBenim 22 Kasım negatif çıktı 7 gün önceden test yaptım yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti
bi şeyi çok isteyince ve olmayınca çok yoruluyoruz, beklemek gerçekren çok yıpratıcı, gönlümüze göre olsun ağlamak stresi azaltır bi yandan da, iyi bir şey. şimdi daha iyisindir umarımVallah ben bu ay de olmadı diye oturup ağladım sabah çok hafif silik çizgi vardı ilk yaptığımda 3 dk sonra tamamen gitti çizgi kalmadı bana umut verdiniz keyfim yerımde geldı yıne inş vardır
bi şeyi çok isteyince ve olmayınca çok yoruluyoruz, beklemek gerçekren çok yıpratıcı, gönlümüze göre olsun ağlamak stresi azaltır bi yandan da, iyi bir şey. şimdi
Eh işte pek rahatladım diyemem üzücü bir durum 1 senedir çocuk istiyorum ama olmadı bir türlü tedavimin 3 ay bu ay olmasa doktor 2 ay daha deneriz dedi en fazlda artık umudum tükendi gibi bakalım hayrlısı inş hepımız hamile kalırız en kısa suredeburaya de sırf bunun için yazdım eşim beni anlamıyor kızıyor bana stres yapıyorum diye ama burda hepınız anlıyorsunuz benı güzel bir sitebi şeyi çok isteyince ve olmayınca çok yoruluyoruz, beklemek gerçekren çok yıpratıcı, gönlümüze göre olsun ağlamak stresi azaltır bi yandan da, iyi bir şey. şimdi daha iyisindir umarım
10 gün çok erken ama biraz daha bekle bir kaç güne tekrar tap testınıbelki daha erkendir, öyle düşğnelimm
Benim de uygulamaya göre yarın gözüküyor. Bugun hafif kasık ağrısı oldu ama tam bilemiyorum. Dün doktora gittim yumurta vardı bi tane 17 mm. Yakında çatlar dedi. Eşimin test sonuçları henüz gelmedi. O yüzden bu ay pek ümit beslemiyorum.Merhaba bu günlerde kimlerde yumurtlama oluyor benim bu gun fena kasık ağrım var galiba çatladi
Catlama günü tam bilmiyorum Ovitrille iğne 2 kasım gece 11 vuruldum sonra 36 saat sonra değerlendirdik sonra de gün aşırı nette baktım ben catlama iğne sonrası sonrası en erken 14 gün test yapın diyor bakalım 2 gün sonra yaparım yineÇatlamadan kaç gün geçti
Mutlaka yaparım vallah yeter ki çıksın her gün test yaparımben çizgi görüyorum testte ya bence tekrar yapın