2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kız belki adet değildir yerleşme olmadığına nasıl emin oldun kan mı verdin test mi yaptın kesin olmadan umutuszluğa kapılmasan://

Gözün aydın canııımm. Gecikmen var mıydı sürecin nasıldıı?
Gecikmem yoktu tam adet günümde test yaptım canım
Belirti olarak uyku sık idrar bel kasık ağrısı vardı göğüslerde şişkinlik mide bulantısı vardı

İyi akşamlar kızlar üç gündür ovulasyon testi yapıyorum reflim bittikten 1 gün sonra başladım aynı saatte yapıyorum ama bugün ki testi yaparken çok idrarım yoktu. Testleri sırayla 14/15/16 kasımda yaptım rica etsem yorumlar mısınız ne zaman yumurtlama oluşur sizce il kez kullandığım için tecrübem yok şimdiden teşekkürler 🙏

Eklentiler

• IMG_1407.jpeg
    IMG_1407.jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba bu günlerde kimlerde yumurtlama oluyor benim bu gun fena kasık ağrım var galiba çatladi

Bende silik çizgi gördüm gibi sanki başka bir test daha yap istersen eğer bugün adetin gelmezse yarın yap herşey gönlünce olsun 🌸
Vallah ben bu ay de olmadı diye oturup ağladım sabah çok hafif silik çizgi vardı ilk yaptığımda 3 dk sonra tamamen gitti çizgi kalmadı bana umut verdiniz keyfim yerımde geldı yıne inş vardır

Vallah ben bu ay de olmadı diye oturup ağladım sabah çok hafif silik çizgi vardı ilk yaptığımda 3 dk sonra tamamen gitti çizgi kalmadı bana umut verdiniz keyfim yerımde geldı yıne inş vardır
bi şeyi çok isteyince ve olmayınca çok yoruluyoruz, beklemek gerçekren çok yıpratıcı, gönlümüze göre olsun 💗 ağlamak stresi azaltır bi yandan da, iyi bir şey. şimdi daha iyisindir umarım

Kızlar bata 7 gün var. Gebelik testi yapmıştm ama acele gitmem gerekti bakamadm aradan saatler geçti baktım sanki çizgi var ama C çizgisine çok yakın biryerde sizce?
Kurumada olabilir bozukta olabilir hayalde görüyor olabilim😂

Eldorin Eldorin ve diğer kızlar

Eklentiler

• IMG_8505.jpeg
    IMG_8505.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 71
bi şeyi çok isteyince ve olmayınca çok yoruluyoruz, beklemek gerçekren çok yıpratıcı, gönlümüze göre olsun 💗 ağlamak stresi azaltır bi yandan da, iyi bir şey. şimdi

bi şeyi çok isteyince ve olmayınca çok yoruluyoruz, beklemek gerçekren çok yıpratıcı, gönlümüze göre olsun 💗 ağlamak stresi azaltır bi yandan da, iyi bir şey. şimdi daha iyisindir umarım
Eh işte pek rahatladım diyemem üzücü bir durum 1 senedir çocuk istiyorum ama olmadı bir türlü tedavimin 3 ay bu ay olmasa doktor 2 ay daha deneriz dedi en fazlda artık umudum tükendi gibi bakalım hayrlısı inş hepımız hamile kalırız en kısa surede😊buraya de sırf bunun için yazdım eşim beni anlamıyor kızıyor bana stres yapıyorum diye ama burda hepınız anlıyorsunuz benı güzel bir site

Merhaba bu günlerde kimlerde yumurtlama oluyor benim bu gun fena kasık ağrım var galiba çatladi
Benim de uygulamaya göre yarın gözüküyor. Bugun hafif kasık ağrısı oldu ama tam bilemiyorum. Dün doktora gittim yumurta vardı bi tane 17 mm. Yakında çatlar dedi. Eşimin test sonuçları henüz gelmedi. O yüzden bu ay pek ümit beslemiyorum.

Çatlamadan kaç gün geçti
Catlama günü tam bilmiyorum Ovitrille iğne 2 kasım gece 11 vuruldum sonra 36 saat sonra değerlendirdik sonra de gün aşırı nette baktım ben catlama iğne sonrası sonrası en erken 14 gün test yapın diyor bakalım 2 gün sonra yaparım yine

X