- 19 Ocak 2016
- 1.175
- 1.099
- 29
Kaset testte sabah ilk idrarla deneyebilirsin benceKaset test var sadece erken gebelik test kalmadı elimde pazartesi yaparım ozaman tekrar test çizgi olursa direk kan vermeye giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testte sabah ilk idrarla deneyebilirsin benceKaset test var sadece erken gebelik test kalmadı elimde pazartesi yaparım ozaman tekrar test çizgi olursa direk kan vermeye giderim
Ben çıkmadan da günüm yaklaşınca her gün yapıyorumMutlaka yaparım vallah yeter ki çıksın her gün test yaparım
Öyle yapıcam canım çok sağol eşime bugün negatif dedim pozitif olursa harbi sürpriz ölürKaset testte sabah ilk idrarla deneyebilirsin bence
Benimde 24 uMerhaba kizlar. 26 kasim bat benimle kimlerin bati yakin
Kızlar bata 7 gün var. Gebelik testi yapmıştm ama acele gitmem gerekti bakamadm aradan saatler geçti baktım sanki çizgi var ama C çizgisine çok yakın biryerde sizce?
Kurumada olabilir bozukta olabilir hayalde görüyor olabilim
Eldorin ve diğer kızlar
Güncelledim canımEldorin canım günceller misin sat 16 Kasım Bat 12 Aralık
Canım benım son adet tarihi aslında 23 ekim normalde 22 kasımda hasta olmam lazım daha zaman var sadece çatlama iğnesi erken kulandik yomurta boyutam erken olgunlaşmiş daha şansim vardır belki ne dersinBen çıkmadan da günüm yaklaşınca her gün yapıyorum
İnş tes vakitle pozitif sonuç görürsün gönülden diliyorum hepımız inş ne zamandır istiyorsun senBen çıkmadan da günüm yaklaşınca her gün yapıyorum
ben yapmadım canım test10 gün çok erken ama biraz daha bekle bir kaç güne tekrar tap testını
Normalde bugün yrn adet olmam gerekiyor aslında ama yumurtlama günümün üzerinden 10gün geçti adet olsam bile tahmini 4/5 günü bulur diye düşünüyorum bugünse ilk idrar ilen test yaptım negatif çıktı (erken gebelik testi değildi) sen ne yaptın Eldorin senle yumurtlama günümüz aynı idiA aktuyybss S sekerlkz aylemakk A anyone1ri irem142 @busee cemre canancetin P pamuk3419 S sey06 E elizan04
Haftalık kontroooool
Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ya da eğer adet olduysaniz sat bat yaz
Pardon yalnıs yazmısımben yapmadım canım test
Ben adet olmadım geç yumurtladım bu ay 5 Kasım gibş gebelik testi yaptım erken olandan silik çizgi çıktı kan verdim 2 çıktı bugün de Kaset yaptım negatif çıktı beklivem biraz daha inşallah güzel haber veririmA aktuyybss S sekerlkz aylemakk A anyone1ri irem142 @busee cemre canancetin P pamuk3419 S sey06 E elizan04
Haftalık kontroooool
Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ya da eğer adet olduysaniz sat bat yazın.
Tsh kaç çıkıyor sizin benim hep 3 ün üstündeEvet benim ki yavaş çalışıyor bende levotiron başladım yeni bakalım neler olucak şuan tek gebelik olmayışının onunla alakalı olmasını istiyorum ve normale dönünce inşallah gebelik olur
Gördün dimi birley C ye yakın. Baska testim yok galiba ya ovulasyon var hepKuzum yeniden denesenmi. Diğer çizgiye çok yakın
C çizgisine cok yakın bişe çıktı.kittenlyy canım ben göremedim ya bir iki gün sonra tekrar mı denesen acaba?
Dağılmış gibi duruyor canımKızlar bata 7 gün var. Gebelik testi yapmıştm ama acele gitmem gerekti bakamadm aradan saatler geçti baktım sanki çizgi var ama C çizgisine çok yakın biryerde sizce?
Kurumada olabilir bozukta olabilir hayalde görüyor olabilim
Eldorin ve diğer kızlar
Bende senin gibiyim aynı bi çözüm öneri bulursan bana da söyle canımKızlar iyi aksamlar bir şey soracağım. Benim ovülasyon testlerim ovülasyon tarihin yaklaştıkça silikleşiyor yumurtlama ağrım akıntım vs var ancak testim şu şekil (ekliyorum foto uygulama %0 dedi akıllı teşhiste) hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?