2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar iyi aksamlar✨ bir şey soracağım. Benim ovülasyon testlerim ovülasyon tarihin yaklaştıkça silikleşiyor 😂 yumurtlama ağrım akıntım vs var ancak testim şu şekil (ekliyorum foto uygulama %0 dedi akıllı teşhiste) hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? 🥲

Eklentiler

• IMG_8597.jpeg
    IMG_8597.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 21
Kuzum yeniden denesenmi. Diğer çizgiye çok yakın
Kızlar bata 7 gün var. Gebelik testi yapmıştm ama acele gitmem gerekti bakamadm aradan saatler geçti baktım sanki çizgi var ama C çizgisine çok yakın biryerde sizce?
Kurumada olabilir bozukta olabilir hayalde görüyor olabilim😂

Eldorin Eldorin ve diğer kızlar

Ben çıkmadan da günüm yaklaşınca her gün yapıyorum 😁😁
Canım benım son adet tarihi aslında 23 ekim normalde 22 kasımda hasta olmam lazım daha zaman var sadece çatlama iğnesi erken kulandik yomurta boyutam erken olgunlaşmiş daha şansim vardır belki ne dersin

A aktuyybss S sekerlkz aylemakk aylemakk A anyone1ri irem142 irem142 @busee cemre canancetin canancetin P pamuk3419 S sey06 E elizan04

Haftalık kontroooool 🥳

Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ❤️ ya da eğer adet olduysaniz sat bat yaz
Normalde bugün yrn adet olmam gerekiyor aslında ama yumurtlama günümün üzerinden 10gün geçti adet olsam bile tahmini 4/5 günü bulur diye düşünüyorum bugünse ilk idrar ilen test yaptım negatif çıktı (erken gebelik testi değildi) sen ne yaptın Eldorin Eldorin senle yumurtlama günümüz aynı idi

A aktuyybss S sekerlkz aylemakk aylemakk A anyone1ri irem142 irem142 @busee cemre canancetin canancetin P pamuk3419 S sey06 E elizan04

Haftalık kontroooool 🥳

Adet gunu geçenler ve gelenler neler yaptınız? Test sonucu pozitif olan var mı? Adet olan var mı? Listeyi mümkün olduğunca temiz ve güncel tutmak istiyorum. O yüzden eğer pozitif sonucunuz varsa paylaşın bizimle de ❤️ ya da eğer adet olduysaniz sat bat yazın.
Ben adet olmadım geç yumurtladım bu ay 5 Kasım gibş gebelik testi yaptım erken olandan silik çizgi çıktı kan verdim 2 çıktı bugün de Kaset yaptım negatif çıktı beklivem biraz daha inşallah güzel haber veririm

Kızlar iyi aksamlar✨ bir şey soracağım. Benim ovülasyon testlerim ovülasyon tarihin yaklaştıkça silikleşiyor 😂 yumurtlama ağrım akıntım vs var ancak testim şu şekil (ekliyorum foto uygulama %0 dedi akıllı teşhiste) hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? 🥲
Bende senin gibiyim aynı bi çözüm öneri bulursan bana da söyle canım

Eklentiler

• IMG_0396.jpeg
    IMG_0396.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 3
X