2017 Aralık Anneleri

5-6kere yapması lazım sanırım en az değil mi?
Benimki de zorla emdiği için çiş takibindeyim
Bir de sen avent den neden memnun kalmamıştın canım
Hastane tipiyi internetten mi kiraladın
İkisi arasında kararsız kaldım ben de
Alsam mı, 1 aylık kiralayıp denesem mi diye

Tamam canım takibini yapıcam bugün

gecmis olsun biz yine hastalandık bronşları dolmuş yine.

4-6 dolu cişli bez yeterli. Avent de güzeldi fakat hastane tipleri hem süreyi kısaltiyor hem de iyi sağım yapıyor. Ama biraz zedeledi meme ucumu. Mamajoo nun sağım makinasini almayı dusunuyorum baya memnun kalan var. Nisanda ankarada durmam ki ben taşınabilir bişey olması lazım. Hastane tipi olanlar öyle ağır ve büyük ki bi odadan diğerine tasinmiyor kızlar birde benim oğlan da gece emmek istemiyordu, ben onu yanıma aldım yatağa tabiki eğer uykunuz çok ağır değilse alın sizde kokunuzu duydukça emmek isteyecek şimdi 2 saatte bir mutlaka emiyor gece

G Gulum80 canim bu aralar eger antibiyotik kullandiysan bağırsak florasını bozduğu için sık kaka yapar.bizim 1 aydir gunde 8 dafa falan yapiyor dr kokulu degilse ve bebek kilo alıyorsa korkmayın dedi.

Bende mamajoo kullaniyorum o yuzdn yazmak istedim. Kizimda calistigim icin almistim isyerinde surekli sagdim ve ben cok memnun kaldim cekisi gayet iyi acitmiyor da. Kendisi ayarli zaten ameda gibi ayarlamaya gerek kalmiyor hemde fiyati daha uygun digerlerine gore

Kendisi ayarlı derken direk yüksek çekime alamiyor muyuz uzun süreli sağımlar beni çok bunaltiyor. Düşük çekimlerde iş uzadıkça uzuyor

Kuzum rabbim seninde kardeşinin de yardımcısı olsun sana sabır onada akil fikir versin inşallah rabbim hidayet nasip eder dua edicem kardeşine bol bol ona su genclerimize çok yazık çok pırlanta gibi gençler ne hale geliyorlar.

Benim kızın da karnında çıktı boynunun oraları da yaptım orda da cıktı bacağında bile çıktı vallahi:)kızın her yeri diken kayniyormus vah yavrum

Amın cnm allah razı olsun o kadr cok ıatıyormkı hayatını duZene koysun farkına varaın yanls yolda oldgnun ofkesınn farknda olsn farklı seylere yonelsın gec olmadan dıye ama dua baska carem yok bılca dua herkesn ıntıhanı ayrı bızımkıde byle rabbım cumlesını hıdayete erdırsın ınsaallah

Benim kızın da karnında çıktı boynunun oraları da yaptım orda da cıktı bacağında bile çıktı vallahi:)kızın her yeri diken kayniyormus vah yavrum

Canım ıktkran snra dökldumu elıne pekı keske bı foto cekseydn bende denıcemde aklım basımdayken tabı

cabi sıkılmış bebinin evde sende cikar arada saglik ocagi hastane falan gezdirin.bizimkide bi ara kaka yapmazdi hastaneye giderdik yapardi dr da altini alordi bi guzel :)) bi gez degistrmek 90 lira hadi bakalm :)) bi tarafimiza baka baka donerdik:))

Doğru sen aramızda önce doğum yapanlardansın ben hep aynı zamanlar diye düşünmüştüm ondan erken diye düşündüm o zaman zamanı canım...

33 gün önce doğmuştu.duramadi birkac hafta daha. Doktorlar ay olarak.1 ay öncesini baz aliyor düzeltilmis yas kullaniyor maşallah çabuk toparladi .yavas yavas donecekler artik.en azindan artık.gece uykusu var ya o çok rahat.bugün 12 bucukta uyudu gece öglen 12 ye kadar sadece emmek icin kalkti. 6.gün kaka yapamadi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…