- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Sende kuzum benim ❤Canım posta posta yap ucu gözüktüğünde biraz daha ov bırak diğer gün devam et bide sobalı olması bence avantaj daha sıcak olur
5-6kere yapması lazım sanırım en az değil mi?Canım bezini islatmiyorsa bebek doymuyordur, uyutma sakın onu. Sekeri düşüyor buyuj ihtimal. Bugün saat başı zorla ver memeyi. Topuğunu fln sık. Bezleri takip et bugünde çiş yapmazsa mutlaka doktora götür yarin
Tamam canım takibini yapıcam bugünCanım bezini islatmiyorsa bebek doymuyordur, uyutma sakın onu. Sekeri düşüyor buyuj ihtimal. Bugün saat başı zorla ver memeyi. Topuğunu fln sık. Bezleri takip et bugünde çiş yapmazsa mutlaka doktora götür yarin
gecmis olsun biz yine hastalandık bronşları dolmuş yine.En büyük kızım sürekli grip mikrobu getiriyor eve 8. Sınıfda okuyor bi iyileşiyor 4 gün sonra tekrar hasta meğersem sınıf komple mikrop yuvasıymış bebelerin hepsi hastaymış acaba ergenler ondan mı mikrop dan kurtulmuyor başları diye düşündüm e haliyle tabi kızım hariç temizliğime dikkat etmez ergen yaş grubu :)) uçukları hiç bitmiyormuş kızım dedi veeee sonunda ilk gribal enfeksiyonunu geçiriyor en miniğimbi kaç gündür zaten mız mız burun akıntısı vardı serum fizyolojik uygulamalar baş ucuna yarım kuru soğan keaip koymalar soğuk hava makinası çalıştırmalar gece uyuyor olsa bile sık sık odayı havalandırmalar kocayı odadan atmalar (fazladan nefes olmasın çocuk rahat etsin diye) gece acile götürdüm çocuk evde hırıl hırıl nefes alamıyor acilde şen şakrak gülücükler saçmalar millete... Yüzünü saklıyorum ağlıyor etrafa bakacağım diye neyse dr un yanına girdik çocukda ne hırıltı ne burun akması tık yok e ne ıspatlıyacağım ne diye getirdim ben peki... Dr bişeyciği yok gayet iyi baksana gülmekten ağzını ayırıyor dedi bide dr a soytarılık yapıyor.. Şimdide fosur fosur uyuyor meğersem bi acili gezip nasıl olduğunu öğrenmek istiyormuş arada acile gidip merakımızı gidereceğiz herhal... ama ağzı burnu tıkalı inşAllah bronşları dolmaz
4-6 dolu cişli bez yeterli. Avent de güzeldi fakat hastane tipleri hem süreyi kısaltiyor hem de iyi sağım yapıyor. Ama biraz zedeledi meme ucumu. Mamajoo nun sağım makinasini almayı dusunuyorum baya memnun kalan var. Nisanda ankarada durmam ki ben taşınabilir bişey olması lazım. Hastane tipi olanlar öyle ağır ve büyük ki bi odadan diğerine tasinmiyor5-6kere yapması lazım sanırım en az değil mi?
Benimki de zorla emdiği için çiş takibindeyim
Bir de sen avent den neden memnun kalmamıştın canım
Hastane tipiyi internetten mi kiraladın
İkisi arasında kararsız kaldım ben de
Alsam mı, 1 aylık kiralayıp denesem mi diye
Bende mamajoo kullaniyorum o yuzdn yazmak istedim. Kizimda calistigim icin almistim isyerinde surekli sagdim ve ben cok memnun kaldim cekisi gayet iyi acitmiyor da. Kendisi ayarli zaten ameda gibi ayarlamaya gerek kalmiyor hemde fiyati daha uygun digerlerine gore4-6 dolu cişli bez yeterli. Avent de güzeldi fakat hastane tipleri hem süreyi kısaltiyor hem de iyi sağım yapıyor. Ama biraz zedeledi meme ucumu. Mamajoo nun sağım makinasini almayı dusunuyorum baya memnun kalan var. Nisanda ankarada durmam ki ben taşınabilir bişey olması lazım. Hastane tipi olanlar öyle ağır ve büyük ki bi odadan diğerine tasinmiyorkızlar birde benim oğlan da gece emmek istemiyordu, ben onu yanıma aldım yatağa tabiki eğer uykunuz çok ağır değilse alın sizde kokunuzu duydukça emmek isteyecek şimdi 2 saatte bir mutlaka emiyor gece
Kendisi ayarlı derken direk yüksek çekime alamiyor muyuz uzun süreli sağımlar beni çok bunaltiyor. Düşük çekimlerde iş uzadıkça uzuyorBende mamajoo kullaniyorum o yuzdn yazmak istedim. Kizimda calistigim icin almistim isyerinde surekli sagdim ve ben cok memnun kaldim cekisi gayet iyi acitmiyor da. Kendisi ayarli zaten ameda gibi ayarlamaya gerek kalmiyor hemde fiyati daha uygun digerlerine gore
Kuzum rabbim seninde kardeşinin de yardımcısı olsun sana sabır onada akil fikir versin inşallah rabbim hidayet nasip eder dua edicem kardeşine bol bol ona su genclerimize çok yazık çok pırlanta gibi gençler ne hale geliyorlar.Cok zor cnm yasayan bılr sabhtan berı kafsm catlıyo ne olck bunn sonu dıye dusunmekten bebegmle fazla ıkgılenenedm aksam emzrdım esıme verdm hep. Mzmzlandı braz uzuldm snra ıhmal ettım dıye.. ısyan etmk ıstemıyırm sma gecmıyo ıcındekı yangın mshvedeck hayatını tututanck dalım yok duadan baska elmden gelen bıseyde yok rabbım kımsenn basına vermesın. Hayrlı bı yol cıkarsın rabbım ınsallah ıslah etsın
Benim kızın da karnında çıktı boynunun oraları da yaptım orda da cıktı bacağında bile çıktı vallahi:)kızın her yeri diken kayniyormus vah yavrumCanım zeytinyağını ile yap o zaman, evet tek seferde bitmez bide başka bölgelerde de var sırayla bölge bölge yap mesela sultan arkadaşımız karındada çıktı dedi bende onu ilk defa duydum yaptım çıktı gerçekten ordada varmış eğer onu 3.kızımda da duysaydım yapardım çünkü kızım hep kabızlık sorunu yaşıyor diğer kızlarımda öyle önceden bilseydim onlarada yapardım şimdi bu sıpama yapacağım şifa olur biliyırum korkma yap yavrum sende:)
Kuzum rabbim seninde kardeşinin de yardımcısı olsun sana sabır onada akil fikir versin inşallah rabbim hidayet nasip eder dua edicem kardeşine bol bol ona su genclerimize çok yazık çok pırlanta gibi gençler ne hale geliyorlar.
Benim kızın da karnında çıktı boynunun oraları da yaptım orda da cıktı bacağında bile çıktı vallahi:)kızın her yeri diken kayniyormus vah yavrum
Evet canim.Atesi cikmadan once mi verdiniz ilaci?
:)))) kıl tüy yok hic.bugun banyo yaptirip yagla ovaliycam bakalim :))Kız Allah iyiliğini:)) sırt tabi düm düz olacak ovala tabi çıkar:))
Ya bende yaptım ama hiç bir şey çıkmadı. Ne kadar süre ovdunuz?Benim kızın da karnında çıktı boynunun oraları da yaptım orda da cıktı bacağında bile çıktı vallahi:)kızın her yeri diken kayniyormus vah yavrum
1 dk falan surdu zaten deri üstüne çıkıyor hemen bebe yagiylaYa bende yaptım ama hiç bir şey çıkmadı. Ne kadar süre ovdunuz?
Canm deri yüzeyine çıktığı an oraya dokunma artık başka yerleri ovala batar çünkü. Bugun yine yaparım resim yollarım canm .Canım ıktkran snra dökldumu elıne pekı keske bı foto cekseydn bende denıcemde aklım basımdayken tabı
cabi sıkılmış bebinin evde sende cikar arada saglik ocagi hastane falan gezdirin.bizimkide bi ara kaka yapmazdi hastaneye giderdik yapardi dr da altini alordi bi guzel :)) bi gez degistrmek 90 lira hadi bakalm :)) bi tarafimiza baka baka donerdik:))En büyük kızım sürekli grip mikrobu getiriyor eve 8. Sınıfda okuyor bi iyileşiyor 4 gün sonra tekrar hasta meğersem sınıf komple mikrop yuvasıymış bebelerin hepsi hastaymış acaba ergenler ondan mı mikrop dan kurtulmuyor başları diye düşündüm e haliyle tabi kızım hariç temizliğime dikkat etmez ergen yaş grubu :)) uçukları hiç bitmiyormuş kızım dedi veeee sonunda ilk gribal enfeksiyonunu geçiriyor en miniğimbi kaç gündür zaten mız mız burun akıntısı vardı serum fizyolojik uygulamalar baş ucuna yarım kuru soğan keaip koymalar soğuk hava makinası çalıştırmalar gece uyuyor olsa bile sık sık odayı havalandırmalar kocayı odadan atmalar (fazladan nefes olmasın çocuk rahat etsin diye) gece acile götürdüm çocuk evde hırıl hırıl nefes alamıyor acilde şen şakrak gülücükler saçmalar millete... Yüzünü saklıyorum ağlıyor etrafa bakacağım diye neyse dr un yanına girdik çocukda ne hırıltı ne burun akması tık yok e ne ıspatlıyacağım ne diye getirdim ben peki... Dr bişeyciği yok gayet iyi baksana gülmekten ağzını ayırıyor dedi bide dr a soytarılık yapıyor.. Şimdide fosur fosur uyuyor meğersem bi acili gezip nasıl olduğunu öğrenmek istiyormuş arada acile gidip merakımızı gidereceğiz herhal... ama ağzı burnu tıkalı inşAllah bronşları dolmaz
Doğru sen aramızda önce doğum yapanlardansın ben hep aynı zamanlar diye düşünmüştüm ondan erken diye düşündüm o zaman zamanı canım...