- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Kız bırak keyfine göre davran bebeğininn demek ki rahatı yerinde bi sorunu sıkıntısı olsa ağlar emin ol neşeli haline niye stres yapıyorsunKızlar kafayı yicem. Dün akşam sinirden oturdum ağladım. Bu oğlan benimle dalga geçiyor resmen ya. Sabaha kadar fosur fosur uyudu. Memeyi aramadı bile. Sabah namaza kalktığımda zorla verdim o da 5 dk emdi. Şimdi de uyanmış oyun istiyo. Ama aç değil mi bu çocuk ya. Ne yedi de böyle neşeli. Ne yapayım bilmiyorum. Bi akıl verin. Memeyle oyun oynuyo almıyo ağzına. İki fırt çekip bırakıyo
Heh bana 3,5 sene önce arkadaşımın attığı resim işte.. Senin derinin altında bundan olsa rahatsız olmazmısın bence hallet rahatlat bebeğiniK Koala_anne internette araştırırken bi resim buldum bi bakarmısın bu şekilde mi?
Canım zeytinyağını ile yap o zaman, evet tek seferde bitmez bide başka bölgelerde de var sırayla bölge bölge yap mesela sultan arkadaşımız karındada çıktı dedi bende onu ilk defa duydum yaptım çıktı gerçekten ordada varmış eğer onu 3.kızımda da duysaydım yapardım çünkü kızım hep kabızlık sorunu yaşıyor diğer kızlarımda öyle önceden bilseydim onlarada yapardım şimdi bu sıpama yapacağım şifa olur biliyırum korkma yap yavrum sende:)Kaçırmışım yeni konuyu :)
Sırt dikeni ilk defa duydum
Yarın banyodan sonra denicem
Bebe yağımız yok vücut losyonu olur mu :)
Avuç içiyle mi ovuyorsun
Ya tam çıkaramazsak bir sonraki ovmada mı çıkıyor
BeceremeZsem diye korkum :)
:)) yazık yaa:) kıyamazki annesiPiki. Hele benim şıpa düzgün emmeye başlasın da. Yoksa kuru kuru yapacam. Ama kıyamam ki
Doğru sen aramızda önce doğum yapanlardansın ben hep aynı zamanlar diye düşünmüştüm ondan erken diye düşündüm o zaman zamanı canım...Erken degil aslinda benimki 4 aylik olacak haftaya. Tüm gelisimi 4 aylik bebekle es deger. Oglumda erkenden döndü ama 17 aylikken yürüdü simdi ise evde 1 dakika oturmuyor
Ama emmiyo. Normalde sabaha kadar memede ola çocuk gece hiç uyanmadı. Akşam aynen zar zor emdi. Şimdi de kavgayla gürültüyle verdim. Memeye gelince etrafa bakmaya başlıyor. Yazmayı attım ben de üstümüze. Öyle emdi. Bu nerden çıktı yaaaKız bırak keyfine göre davran bebeğininn demek ki rahatı yerinde bi sorunu sıkıntısı olsa ağlar emin ol neşeli haline niye stres yapıyorsun
Demekki keşif yapmak istiyor canım bırak nasılsa acıkacak sende yine yazmayı at öyle emzir huy değiştirene kadar normal canım daha neler yapacakAma emmiyo. Normalde sabaha kadar memede ola çocuk gece hiç uyanmadı. Akşam aynen zar zor emdi. Şimdi de kavgayla gürültüyle verdim. Memeye gelince etrafa bakmaya başlıyor. Yazmayı attım ben de üstümüze. Öyle emdi. Bu nerden çıktı yaaa
Çok stresli bi iş ya hu anne olmak. Ben dururken etrafı keşfetmek senin neyine.Demekki keşif yapmak istiyor canım bırak nasılsa acıkacak sende yine yazmayı at öyle emzir huy değiştirene kadar normal canım daha neler yapacak
:))) Allahım yaa dimi ne haddine yahu :))Çok stresli bi iş ya hu anne olmak. Ben dururken etrafı keşfetmek senin neyine.
Kızlar kafayı yicem. Dün akşam sinirden oturdum ağladım. Bu oğlan benimle dalga geçiyor resmen ya. Sabaha kadar fosur fosur uyudu. Memeyi aramadı bile. Sabah namaza kalktığımda zorla verdim o da 5 dk emdi. Şimdi de uyanmış oyun istiyo. Ama aç değil mi bu çocuk ya. Ne yedi de böyle neşeli. Ne yapayım bilmiyorum. Bi akıl verin. Memeyle oyun oynuyo almıyo ağzına. İki fırt çekip bırakıyo
Dün bezini nerdeyse hiç ıslatmadı canım. Ondan da bu kadar evham yaptım.CNım sahsen benımkı acıktgnda ortalıgı yıkıuo bezını degstrene kadr gozlerı yasarıyo aglamaktan uzuyo benı sanırsın saatlerce ac kalms. Yanı demem o ki ac olsa durmaz bence. Bazen cok emıuo nereye gıdıyo kucuk mıdesı var dıyorm bazende on dk emıp ıc saat uyuyo... hergn bule degldr heralde saatlerce emmeden durmuyodr yanı oyle olsa kılo alımndan anlasılr veya bezden
Canım zeytinyağını ile yap o zaman, evet tek seferde bitmez bide başka bölgelerde de var sırayla bölge bölge yap mesela sultan arkadaşımız karındada çıktı dedi bende onu ilk defa duydum yaptım çıktı gerçekten ordada varmış eğer onu 3.kızımda da duysaydım yapardım çünkü kızım hep kabızlık sorunu yaşıyor diğer kızlarımda öyle önceden bilseydim onlarada yapardım şimdi bu sıpama yapacağım şifa olur biliyırum korkma yap yavrum sende:)
Dün bezini nerdeyse hiç ıslatmadı canım. Ondan da bu kadar evham yaptım.
Yok kuzum sor tabi duştan sonra çünkü derisi yumuşuyor zeytinyağını bebe yağı ne varsa elinde ama duş haricide yapabilirsin şart değil, evet avuç içi ile bastırmadan ovacaksın ovarak ortaya çıkıyor iki üç defada dökülüyor elinle cımbızla çekme ortaya çıktıkça sen ovdukça dökülecekDustan snramı yapıcaz.. bebeyagı surup avuc ıcıyle ovucaz dımı cıplakken kac dk pekı daıresel hareketlmı bide... cıkarsa sıyah noktalar nasıl alıcaz onları cok sordm ama
Yok kuzum sor tabi duştan sonra çünkü derisi yumuşuyor zeytinyağını bebe yağı ne varsa elinde ama duş haricide yapabilirsin şart değil, evet avuç içi ile bastırmadan ovacaksın ovarak ortaya çıkıyor iki üç defada dökülüyor elinle cımbızla çekme ortaya çıktıkça sen ovdukça dökülecek
Sende kuzum benim ❤Canım posta posta yap ucu gözüktüğünde biraz daha ov bırak diğer gün devam et bide sobalı olması bence avantaj daha sıcak olurEksık olma cnm.. uzun suremı ovmak gerekkı bıde azcık gorundu dıyelım ıyıce ovup dökene kadr ovaakmıyız öle kalrsa ya.. bıızm ew sobalı bıde fazla cıplak durdramamkı
Canım bezini islatmiyorsa bebek doymuyordur, uyutma sakın onu. Sekeri düşüyor buyuj ihtimal. Bugün saat başı zorla ver memeyi. Topuğunu fln sık. Bezleri takip et bugünde çiş yapmazsa mutlaka doktora götür yarinDün bezini nerdeyse hiç ıslatmadı canım. Ondan da bu kadar evham yaptım.