2017 Aralık Anneleri

Canım tecrüben var sorayım o zaman bunları nasıl kullandın. Duş almadan öncemi duş aldıktan sonramı ve kaç günde bir tecrübem yok kusura bakma

canım sabah akşam her gün. hem yağları hem de lierac jeli kullandım. duş aldıysam duştan sonra tabi.
önemli olan bolbol vücudu nemlendirmek. çok su içmek en önemlisi.göbeğimde hiç çatlak olmadı benim ama bacaklarımı ihmal etmiştim o kadar sürmemiştim bacaklarımda çatlak oldu biraz.

Tamam cnm çok saol internette okudum birde kesinlikle kaşımayın yazmışlar su fazla içiyorum zaten inşallah kazasız belasız atlatırız herşeyi

Kızlar merhaba çok şükür bebişide gördük ekranda kalp atışlarınıda gördük doktorum hesapladı ve kese 5+5 günlük dedi yani gününü takip ediyor :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Maşallah bebişine gözün aydın canım ben de merakla bekliyorum inşallah ben bu mutluluğu yaşarım.

Ya ben su tuketemiyorum kızlar ya hamile olmadan önce çok içerdim ama midem bi tuhaf böyle bulanmiyor ama sanki çok yağlı yemişim gibi. Su da içmek istemiyor canım nasıl yapıcam bilmiyorum

Ya ben su tuketemiyorum kızlar ya hamile olmadan önce çok içerdim ama midem bi tuhaf böyle bulanmiyor ama sanki çok yağlı yemişim gibi. Su da içmek istemiyor canım nasıl yapıcam bilmiyorum

canım en azından maden suyu tüketmeye çalış, mineral açısından.

Canım ben normalde çok içerdim şimdi daha özenli davranıyorum evet ara sıra zorlanıyorum ama mecbur içmemiz lazım

Ankara için özel doktor tavsiye edebilecek var mı?
Tabi ki sigorta ile anlaşmalı olması ilk tercihimiz...

Yok canim duymadik bebegi bile goremedik ki. Istelik kesenin boyutu iyi olmasina ragmen. Evham yapma cok şükür her is yolumda gider. Bem hic olumsuz düşünmemeye çalışıyorum

Yok canim duymadik bebegi bile goremedik ki. Istelik kesenin boyutu iyi olmasina ragmen. Evham yapma cok şükür her is yolumda gider. Bem hic olumsuz düşünmemeye çalışıyorum
Ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama işte heyecan yapıyorum. Hayırlısıyla cuma duyarız inşallah kalp atışlarını. Çok sağol canım

Aynen cnm ultroson kağaıdında öyle yazıyor iki ayrı resimde.
Sanırım biri kesenin haftası biri bebeğin doktor anlattıda o an insan strestten dinlemiyor
Yok canim benim bildigim zaten bir tane hafta oluyor. Sen genel olarak 6. Haftadasin ama tam gunu 5+5 oluyor. Benim bildigum boyle yani.

Son düzenleme:
Öğlen yemegınde peynır ekmek ve salatalık yedım ancak sabahtan berı epey leblebı yedım sırf su ıcebıleyım dıye . Erık yıyorum sımdıde . Mıdem ala bora olmaya cok musaıt gıbı sudan oyle bır tıksınıyorum kı anlatamam

İnşallah canım, seni doktor nezaman çağırdı peki bana 10 gün sonra gel dedi bebeği görmek için ve kalp atımı için
Canım ben keseyi ve yolk sacı 6artı3 de gördüm üç gün sonrada kalp atışını gördük şükür acele etme stres olma inşallah büyür minnak

Yok canim benim bildigim zaten bir tane hafta oluyor. Sen genel olarak 6. Haftadasin ama tam gunu 5+5 oluyor. Benim bildigum boyle yani.

Tam gününü takip ediyorsun dedi cnm zaten doktor.

Benim kese boyu 15.6 mm bebek boyu 3.4 mm cnm öyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…