- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
Hoşgeldn canım.. İkinci olunca çok daha rahat oluo insan dimi :))Merhabalar. Ben de 6+2 bebisle araniza katildim. Dun kalp atisini duyduk. Kan ve idrar tahlili istedi sonuclari gosteremedim ama normal gorundu bana. Idrarda ++ lokosit var ona da bol su diyecegi icin sormaya gitmedim. Ilk cocugumda da ayni durumu yasamistim. Insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir
Bende yaşadım aynı şeyi değilmiş neiseki :))Amin canim sagolasin ☺ ailelerde uzakta oglumda dusuktu bhcg ikiz mi yoksa diye korktum biran
Baktım ama olduktan sonra mart ayı erkek gösteriyor ama inandırıcılığı var mı pek emin değilim. Martın son haftasında kalmışım ama Nisan da kız acaba hangisiÇin takvimine baktın mı?
Rabbım kucaklarimiza almayı da nasip etsin :) 5+5,de de kalp atışı duyuluyor mu yaa. Ben de doktora gittiğimde 5+4olacagiz inşallah ben de duyar miyim acaba kalp atışıni :)Kızlar merhaba çok şükür bebişide gördük ekranda kalp atışlarınıda gördük doktorum hesapladı ve kese 5+5 günlük dedi yani gününü takip ediyor :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Masallah canim. Kaçınci haftada duydunuz kalp atışıni :)Selam kızlar bugün bebegi de kalp atışını da gördük cok şükür Kahve akintim olmuştu gecen gun doktor bir sorun yok dedi. 3hafta sonra tekrar gel dedi.
Sagol canim. Doktor 5+4 dedi.Masallah canim. Kaçınci haftada duydunuz kalp atışıni :)
Bugün cok endişeliyim mide bulantılarım iki gündür yok ve kasiklarimda ve belimde hafif ağrılar oluyor dr randevumu 3 hafta sonraya vermişti bir haftası geçti ama bu 2 hafta nasıl geçer diyerek randevumu bir hafta öne aldım yanı haftaya persembe ama yine de cok korkuyorum bu arada kayınvalidem de benim gibi cok stresli ve bana internetten fetal doppler diye bir alet ısmarladı bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormusuz bakalım merakla bekliyorum . Peki sizin bulantılar ne alemde bu haftalarda böyle birden bitmesi normal mi
Selam..Benimde ilk hamileliğim kalp atışı durduğu için sonlandırılmıştı..Ozamanda mide bulantım olmamıştı şuanki hamileliğimde de yok..Öyle bişey demişsinki bulantı yoksa bebekte sıkıntı var anlamındaHerkeste bulantı olacak diye birşey yok benim bildiğim..İnşallah yanlış biliyorsundur Zaten endişeliyim buda aynı olacak diye..Tam oldum yazını okuyunca
Evet canim haklısın ama daha önce de kayıplarım oldu ve onlarda da bulantım geçtiğinde bebeğimi kaybettiğimi öğreniyordum yalnız hiç bu haftalara gelememiştim ister istemez stres oluyor yaşadıklarından insan ama diğer ayların sayfalarını okudum bazılarının da bu haftalarda bulantıları bitmis ve hamileliklerinin iyi gittiğini doktorda öğrenmişler bu da yüreğime su serpti birazBenim de
Benim de 2 hafta once oyle olmustu, birden kendimi iyi hissetmistim, insan bir soruyor kendine hak veriyorum sana, yine de bu kadar stres yapma derim. Keyfini cikarmaya bak, ne guzel iste miden bulanmiyor :) sonra ara ara devam etti hafif bulanti hali, ama daha cok mide yanmasi gibi seyler oldu.
Hayırlı olsun canım bebeğin Allah devamını getirsinMeraba bende nasipse aralik annesi olacagim surpriz bebekle zorlu yolculuk basliyor insallah herkes bebegini kucaginda gorur
Rabbım kucaklarimiza almayı da nasip etsin :) 5+5,de de kalp atışı duyuluyor mu yaa. Ben de doktora gittiğimde 5+4olacagiz inşallah ben de duyar miyim acaba kalp atışıni :)
Tesekkurler canimHayırlı olsun canım bebeğin Allah devamını getirsin
Canım sana karından ultrasonla mi bakıldı vajinal ultrasonla miSagol canim. Doktor 5+4 dedi.
Karindan canim.Canım sana karından ultrasonla mi bakıldı vajinal ultrasonla mi
Karindan canim.
vajinal baktirmadim hic