Canim sanirim 2 hafta geçmişti.Canım adet gününün üstünden kaç gün geçmiştii keseyi gördüğündee
Cuma gidicektim ama dayanamadım yarına aldım 10 gün geçmiş oluyo acaba keseyi görebilcekmiyim bütün gece uyuyamam artııkCanim sanirim 2 hafta geçmişti.
Canim hic stres yapma. Zaten hamileliginin rahat olmasi icin de stres yapmaman gerek. Görürsün Allahin izniyle.Cuma gidicektim ama dayanamadım yarına aldım 10 gün geçmiş oluyo acaba keseyi görebilcekmiyim bütün gece uyuyamam artıık
İnşallah canımmCanim hic stres yapma. Zaten hamileliginin rahat olmasi icin de stres yapmaman gerek. Görürsün Allahin izniyle.
Bebegin kac aylik canim bende 2016 ocak annesiydim simdide 2017 aralik annesi olucam insallaharanızda ankarada oturan varmı
Bizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var miBugün cok endişeliyim mide bulantılarım iki gündür yok ve kasiklarimda ve belimde hafif ağrılar oluyor dr randevumu 3 hafta sonraya vermişti bir haftası geçti ama bu 2 hafta nasıl geçer diyerek randevumu bir hafta öne aldım yanı haftaya persembe ama yine de cok korkuyorum bu arada kayınvalidem de benim gibi cok stresli ve bana internetten fetal doppler diye bir alet ısmarladı bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormusuz bakalım merakla bekliyorum . Peki sizin bulantılar ne alemde bu haftalarda böyle birden bitmesi normal mi
Ben şu an 6+1 deyim ve bulantılarım 5.haftanın yarısından itibaren başladı.Bizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var mi
Oglumda hic bulantim olmamisti bunyeden bunyeye degisiyor arkadasim.simdi daha 5 haftaligim ama ogurmelerim basladiBizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var mi
Inşallah canim hayırlısıyla :))Merhaba bende 2017 aralık annesi olacağım inşallah
İnşallah canımm
Benimde hiç bulantım olmadıBizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var mi
hayırlı olsun canım 6 haftalık olduğunu yazmışsın peki kesenin içinde bebişi gördünmü yada nezaman çağırdılar seniBizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var mi
Küçük bi kese vardı geçen hafta gittiğimde ama daha Bebis görünmüyordu haftaya salı tekrar gidicem hayırlısı bakalım inşallah goruruzhayırlı olsun canım 6 haftalık olduğunu yazmışsın peki kesenin içinde bebişi gördünmü yada nezaman çağırdılar seni
Sen gordun mu acaba merak ettim aynı haftadayizhayırlı olsun canım 6 haftalık olduğunu yazmışsın peki kesenin içinde bebişi gördünmü yada nezaman çağırdılar seni
bende göremedim canım en son dün gitmiştim küçük olduğu için içinde bebek varmı yokmu görünmüyordu bende 13 üne randevu aldım ozaman gidicem inşallah görürüz. benim dün hafif jelden kaynaklı koyu renkli lekelenmem oldu düşük tehdidi var dendi ben hep yatıyorum o sebeple Allah bebişlerimizi korusunSen gordun mu acaba merak ettim aynı haftadayiz
Bende lekelenme hiç olmadi ama azsa sorun yoktur inşallah. Kaderimiz aynı haftaya inşallah görürüz bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende. Amin inşallah canım aynen bol bol yat dinlen :))bende göremedim canım en son dün gitmiştim küçük olduğu için içinde bebek varmı yokmu görünmüyordu bende 13 üne randevu aldım ozaman gidicem inşallah görürüz. benim dün hafif jelden kaynaklı koyu renkli lekelenmem oldu düşük tehdidi var dendi ben hep yatıyorum o sebeple Allah bebişlerimizi korusun
Bende 6 haftaligim ama bulantim hic yok yarin kontrole gidicem ☺Benimde hiç bulantım olmadı