Bol su ve sakın kaşımayın diyorlar bebe yağı markası önemlimi cnmannekusu
Ne kadar erken mesela şuan başlamalımıyıız canım
Hayırlı olsun canım, ben 4+3te baktrdm bhcg 4000çıktı , dünde doktora gttm tekti :)4+5 gunluk hamileyim kizlar bhcg bugun yaptirdim daha doktora gitmedim 3229 cikti kan tahlilim sizce nasil ikiz ihtimali var mi?oglumda 4+5 te 175 ti bhcg
Amin canim sagolasin ☺ ailelerde uzakta oglumda dusuktu bhcg ikiz mi yoksa diye korktum biranHayırlı olsun canım, ben 4+3te baktrdm bhcg 4000çıktı , dünde doktora gttm tekti :)
yağlara ve çatlak öneliyici kremlere başla dedi benim doktorum, özellikle güneş kremsiz güneşe çıkma dedi.
Bebe yagları kıllanmayı artırıyor dıye bılıyorum ama olmadımı kıllanmada artıs acaba
Canım bişey soracaktım sana ultrason kağıdını aldın mı. Aldıysan bakar mısın kese boyutu kaç mm ölçülmüş. Ben yarın gitsem mi diye düşünüyorum daAynen suan zaten eski halimiz gibiyiz pek degisiklik yok. Benim de arada gogus uclrim kasınıyor ama cok rahatsiz etmiyor.
Canim keseyi bilmiyorum baya inceledim de bulamadim. Sanirim keseyi olcmedi Sadece bebegi ölçtüCanım bişey soracaktım sana ultrason kağıdını aldın mı. Aldıysan bakar mısın kese boyutu kaç mm ölçülmüş. Ben yarın gitsem mi diye düşünüyorum da
çin takvimi tutuyor mu acaba merak edıyorum bndeÇin takvimine baktın mı?
Canım bişey soracaktım sana ultrason kağıdını aldın mı. Aldıysan bakar mısın kese boyutu kaç mm ölçülmüş. Ben yarın gitsem mi diye düşünüyorum da
Ha öyle mi tamam canım o zaman benim bebegimin kalp atışlarının geçen hafta duyulmamasi normal herhalde. Geçen çarşamba 8.66mm di benim kese boyutum. Senin 1.19 ken kalp atışı daha duyulmamisti herhalde dimi ayy ben çok evhamliyim yaa :))Canim keseyi bilmiyorum baya inceledim de bulamadim. Sanirim keseyi olcmedi Sadece bebegi ölçtü
Gecen hafta kese 1.19cm cikmisti ama
Canım benim ultrason kağıdında sol alt bölümde 8.66mm 5w4d yazıyordu. Biri kesenin boyutu diğeri haftası. İstersen resmi burdan yükle bakalım seninkineCanım ultrosonda kağıdında terimi ne olarak yazıyor
Demekki 8mm kalp atışı için erken herhalde :) 6 week ve 5+5 week aynı gün mü ölçüldü canım.Canım terimlere baktımda
Gs : kese demekmiş15.6 mm bir kağıtta haftası 6 week biri kağıtta 5+5 week yazıyor S Sariucurtma
Demekki 8mm kalp atışı için erken herhalde :) 6 week ve 5+5 week aynı gün mü ölçüldü canım.
Yağ ne kullanacaksın cnm
kakao,badem,kayısı,zeytinyağı karıştırmayı düşünüyorum. artı lierac alacağım. ilk hamileliğimde kullandım 18 kiloya rağmen çatlamadım.