2017 Aralık Anneleri

yağlara ve çatlak öneliyici kremlere başla dedi benim doktorum, özellikle güneş kremsiz güneşe çıkma dedi.

Bebe yagları kıllanmayı artırıyor dıye bılıyorum ama olmadımı kıllanmada artıs acaba

Merhabalar. Ben de 6+2 bebisle araniza katildim. Dun kalp atisini duyduk. Kan ve idrar tahlili istedi sonuclari gosteremedim ama normal gorundu bana. Idrarda ++ lokosit var ona da bol su diyecegi icin sormaya gitmedim. Ilk cocugumda da ayni durumu yasamistim. Insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir

Aynen suan zaten eski halimiz gibiyiz pek degisiklik yok. Benim de arada gogus uclrim kasınıyor ama cok rahatsiz etmiyor.
Canım bişey soracaktım sana ultrason kağıdını aldın mı. Aldıysan bakar mısın kese boyutu kaç mm ölçülmüş. Ben yarın gitsem mi diye düşünüyorum da

Canım bişey soracaktım sana ultrason kağıdını aldın mı. Aldıysan bakar mısın kese boyutu kaç mm ölçülmüş. Ben yarın gitsem mi diye düşünüyorum da
Canim keseyi bilmiyorum baya inceledim de bulamadim. Sanirim keseyi olcmedi Sadece bebegi ölçtü
Gecen hafta kese 1.19cm cikmisti ama

Son düzenleme:

Canım ultrosonda kağıdında terimi ne olarak yazıyor

Canim keseyi bilmiyorum baya inceledim de bulamadim. Sanirim keseyi olcmedi Sadece bebegi ölçtü
Gecen hafta kese 1.19cm cikmisti ama
Ha öyle mi tamam canım o zaman benim bebegimin kalp atışlarının geçen hafta duyulmamasi normal herhalde. Geçen çarşamba 8.66mm di benim kese boyutum. Senin 1.19 ken kalp atışı daha duyulmamisti herhalde dimi ayy ben çok evhamliyim yaa :))

Canım terimlere baktımda
Gs : kese demekmiş 15.6 mm bir kağıtta haftası 6 week biri kağıtta 5+5 week yazıyor S Sariucurtma

Demekki 8mm kalp atışı için erken herhalde :) 6 week ve 5+5 week aynı gün mü ölçüldü canım.

Aynen cnm ultroson kağaıdında öyle yazıyor iki ayrı resimde.
Sanırım biri kesenin haftası biri bebeğin doktor anlattıda o an insan strestten dinlemiyor

kakao,badem,kayısı,zeytinyağı karıştırmayı düşünüyorum. artı lierac alacağım. ilk hamileliğimde kullandım 18 kiloya rağmen çatlamadım.

Canım tecrüben var sorayım o zaman bunları nasıl kullandın. Duş almadan öncemi duş aldıktan sonramı ve kaç günde bir tecrübem yok kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…