2017 Aralık Anneleri

Merhabalar. Ben de 6+2 bebisle araniza katildim. Dun kalp atisini duyduk. Kan ve idrar tahlili istedi sonuclari gosteremedim ama normal gorundu bana. Idrarda ++ lokosit var ona da bol su diyecegi icin sormaya gitmedim. Ilk cocugumda da ayni durumu yasamistim. Insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir:nazar:
Hoşgeldn canım.. İkinci olunca çok daha rahat oluo insan dimi :))

Kızlar merhaba çok şükür bebişide gördük ekranda kalp atışlarınıda gördük doktorum hesapladı ve kese 5+5 günlük dedi yani gününü takip ediyor :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah :dua:
Rabbım kucaklarimiza almayı da nasip etsin :) 5+5,de de kalp atışı duyuluyor mu yaa. Ben de doktora gittiğimde 5+4olacagiz inşallah ben de duyar miyim acaba kalp atışıni :)

Bugün cok endişeliyim mide bulantılarım iki gündür yok ve kasiklarimda ve belimde hafif ağrılar oluyor dr randevumu 3 hafta sonraya vermişti bir haftası geçti ama bu 2 hafta nasıl geçer diyerek randevumu bir hafta öne aldım yanı haftaya persembe ama yine de cok korkuyorum bu arada kayınvalidem de benim gibi cok stresli ve bana internetten fetal doppler diye bir alet ısmarladı bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormusuz bakalım merakla bekliyorum . Peki sizin bulantılar ne alemde bu haftalarda böyle birden bitmesi normal mi

Benim de
Bugün cok endişeliyim mide bulantılarım iki gündür yok ve kasiklarimda ve belimde hafif ağrılar oluyor dr randevumu 3 hafta sonraya vermişti bir haftası geçti ama bu 2 hafta nasıl geçer diyerek randevumu bir hafta öne aldım yanı haftaya persembe ama yine de cok korkuyorum bu arada kayınvalidem de benim gibi cok stresli ve bana internetten fetal doppler diye bir alet ısmarladı bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormusuz bakalım merakla bekliyorum . Peki sizin bulantılar ne alemde bu haftalarda böyle birden bitmesi normal mi

Benim de 2 hafta once oyle olmustu, birden kendimi iyi hissetmistim, insan bir soruyor kendine hak veriyorum sana, yine de bu kadar stres yapma derim. Keyfini cikarmaya bak, ne guzel iste miden bulanmiyor :) sonra ara ara devam etti hafif bulanti hali, ama daha cok mide yanmasi gibi seyler oldu.

Selam..Benimde ilk hamileliğim kalp atışı durduğu için sonlandırılmıştı..Ozamanda mide bulantım olmamıştı şuanki hamileliğimde de yok..Öyle bişey demişsinki bulantı yoksa bebekte sıkıntı var anlamında:KK43: Herkeste bulantı olacak diye birşey yok benim bildiğim..İnşallah yanlış biliyorsundur:KK43: Zaten endişeliyim buda aynı olacak diye..Tam oldum yazını okuyunca:KK43:

Merhaba, bazi hamilelerde bulanti az oluyormus, benim kuruntum bu bulanti sakin stres yapma buyuzden doktorum henuz cok erken kalp atiminda artiyor bulanti dedi ama illa bulanti olcak diye kesin biseyde yok

Benim de

Benim de 2 hafta once oyle olmustu, birden kendimi iyi hissetmistim, insan bir soruyor kendine hak veriyorum sana, yine de bu kadar stres yapma derim. Keyfini cikarmaya bak, ne guzel iste miden bulanmiyor :) sonra ara ara devam etti hafif bulanti hali, ama daha cok mide yanmasi gibi seyler oldu.
Evet canim haklısın ama daha önce de kayıplarım oldu ve onlarda da bulantım geçtiğinde bebeğimi kaybettiğimi öğreniyordum yalnız hiç bu haftalara gelememiştim ister istemez stres oluyor yaşadıklarından insan ama diğer ayların sayfalarını okudum bazılarının da bu haftalarda bulantıları bitmis ve hamileliklerinin iyi gittiğini doktorda öğrenmişler bu da yüreğime su serpti biraz

Rabbım kucaklarimiza almayı da nasip etsin :) 5+5,de de kalp atışı duyuluyor mu yaa. Ben de doktora gittiğimde 5+4olacagiz inşallah ben de duyar miyim acaba kalp atışıni :)

Cnm ben duymadım ekranda gördük daha çok yeniydi ama oluşmuş pıt pıtları inşallah görürsğn sende :)

arkadaşlar mrb bende aranıza yenı katıldım 2016 hazıran annesıydım sımdı nasıp olursa aralık ocak gıbı yavrumu kuagıma alıcam

X