Bende bugün 5+5 oldum pazartesi gitsem gorurmuyuz bizde acaba doktor 3 hafta sonra gel dedi ama bende nerde o sabır daha 5 gün geçti mayısın 19 ü gibi gitmem gerek doktoru dinlersem o zamanda 7+6 yada 8 hafta oluyor
Canım bu arada sen geçen acile gittiğinde kalp atışları ve bebek görülmemiş miydi. Bir de acilde ki Dr da kadın doğum uzmanı miydi.
Selam kızlar bugün bebegi de kalp atışını da gördük cok şükür Kahve akintim olmuştu gecen gun doktor bir sorun yok dedi. 3hafta sonra tekrar gel dedi.
Gözün aydın tatlım. Senin kaç hafta kaç günlükmüş. Beni de cuma çağırdı Dr ama içim içime sığmıyor kaç hafta kaç günlükken gitmek gerekiyor acabaSelam kızlar bugün bebegi de kalp atışını da gördük cok şükür Kahve akintim olmuştu gecen gun doktor bir sorun yok dedi. 3hafta sonra tekrar gel dedi.
sagol tatlim. Benim de 5+4 dedi doktor. Gecen hafta sali da keseyi görmüştük. Suan 5hafta oldugu icin kalp atışını derinden duyduk ama ekranda sinyalini gördük şükür. Tam 6 haftada gitsem sanirim net duyardik. Bir de mutlaka sıkışık idrarla gitGözün aydın tatlım. Senin kaç hafta kaç günlükmüş. Beni de cuma çağırdı Dr ama içim içime sığmıyor kaç hafta kaç günlükken gitmek gerekiyor acaba
Amin canim hepimizin insallah.Rabbim korusun canım çok şükür
Canım benim Dr um vajinal ultrasonla bakıyor o yüzden idrara sıkışık olmam gerekmiyor. Ay çok heyecanlandım ya inşallah ben de duyarım bebegimin kalp atışlarını hayırlısıyla :))sagol tatlim. Benim de 5+4 dedi doktor. Gecen hafta sali da keseyi görmüştük. Suan 5hafta oldugu icin kalp atışını derinden duyduk ama ekranda sinyalini gördük şükür. Tam 6 haftada gitsem sanirim net duyardik. Bir de mutlaka sıkışık idrarla git
Amin canim hepimizin insallah.
Keseyi gördün mu? aslinda artik karindan baksa görür. Insallah canim senin de hayirli haberlerini bekliyoruz. Ben o kadar cok arastirdim ki bu konulari doktor bana cok arastirma dedi:)) mesela usgde bebisim ve yolk saci kesesini gordum. Yolk sac saglikli oldugunu gösteriyormuş tabi doktor bana demedi bunu ama ben hemen anladim resimden.Canım benim Dr um vajinal ultrasonla bakıyor o yüzden idrara sıkışık olmam gerekmiyor. Ay çok heyecanlandım ya inşallah ben de duyarım bebegimin kalp atışlarını hayırlısıyla :))
Canım geçen çarşamba keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebeği ve kalp atışlarını duymadık onun için bu cumaya randevu verdi. Ama işte hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep günün her anında bebeğim aklımda. Hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysam biraz daha rahatlicamKeseyi gördün mu? aslinda artik karindan baksa görür. Insallah canim senin de hayirli haberlerini bekliyoruz. Ben o kadar cok arastirdim ki bu konulari doktor bana cok arastirma dedi:)) mesela usgde bebisim ve yolk saci kesesini gordum. Yolk sac saglikli oldugunu gösteriyormuş tabi doktor bana demedi bunu ama ben hemen anladim resimden.
Neyse hepimiz icin hayirlisi canim cumaya ne kalmis şurada :)
Duyarsin canim korkma zaten yolk kesesi en azindan bos gebelik olmadigini gosteriyor. Senin de guzel haberlerini aliriz insallah.Canım geçen çarşamba keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebeği ve kalp atışlarını duymadık onun için bu cumaya randevu verdi. Ama işte hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep günün her anında bebeğim aklımda. Hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysam biraz daha rahatlicam
Amin inşallah canım.Duyarsin canim korkma zaten yolk kesesi en azindan bos gebelik olmadigini gosteriyor. Senin de guzel haberlerini aliriz insallah.
Canim bir arkadaşım vazelin sürmemi önerdi. Ozellikle gogusler ileriki aglarda catliyor ve yara oluyormus emzirirken baya acı cekmis bu yuzden hic aksatma demişti.Kızlar çatlakları önlemek için yağ kullanıyormusunuz
Bende karnıma henüz gerek duymuyorum 4 aydan önce çok sismez diyorlar ama goguslerime sürmeye başlicam aşırı sistiler ve cok ağriyorlar.Canim bir arkadaşım vazelin sürmemi önerdi. Ozellikle gogusler ileriki aglarda catliyor ve yara oluyormus emzirirken baya acı cekmis bu yuzden hic aksatma demişti.
Kızlar çatlakları önlemek için yağ kullanıyormusunuz
Aynen suan zaten eski halimiz gibiyiz pek degisiklik yok. Benim de arada gogus uclrim kasınıyor ama cok rahatsiz etmiyor.Bende karnıma henüz gerek duymuyorum 4 aydan önce çok sismez diyorlar ama goguslerime sürmeye başlicam aşırı sistiler ve cok ağriyorlar.
Ben araştırdım zeytinyağı çok iyiymiş birde kakao yağı. Bu ikisini karıştırıp sürüceem
Ne kadar erken mesela şuan başlamalımıyıız canımerkenden baslamak lazımmış cnm