- 5 Aralık 2016
- 238
- 388
- 23
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nar ve maydanozu duydum ama diğerlerini duymadim nar ve maydonuzunda asiri zararli ablam iki hamileligin dedi yedi nari ama cok değil birsey olmadiKızlar taze fasulye , nar , maydanoz .greyfurt , kuru soğan düşüğe neden oluyo deniliyor bu konuda neler biliyorsunuz acaba , 2 düşük yapmış biri olarak çok takıyorum bu yiyeceklere
Cnm internette cok fazla bilgi var hangisi dogru hangisi yanlis anlamak zor en iyisi doktora sormak bende bir dusuk yaptim ama nar ve greyfurt yiyorum ikisini ayni anda degil ama yiyorum maydanozda hergun salata yapiyorum icine dogruyorum en iyisi doktora sormakHangisine uyacağımızı neyin doğru olduğuna şaşırdık artık ya hakkaten
Cnm ben dun duydum inşallah sende duyarsin sogan degilde sogan kuru var kaynatilip icilen o dusuk yapiyor diye biliyorum ama sogani cok severim hic duymadimSu kalp atışınida duyaydim
Aynen katılıyorum arkadaşım. Hepsi bir sebep baktığımız zaman. Ama hiç birisi de sebep değil bir yandan.Birde tabi sağlıksız olanı vücut tutmuyor buna çok inanıyorum ben
Ne zaman dr a gitmeyi düşünüyorsun acaba.malum en sona kalanlardanim. Henüz kan tahlili bile vermedim. Gitmişken kese kalp atışını ikisini bir arada halledeelim dedik.Su kalp atışınida duyaydim
Slm cnm burdayizselammm kimse var mı
Evet cnm kullaniyorumKızlarr folik asit kullanıyor nusunuz
Salı başlasam geç kalmam herhalde demi uaEvet cnm kullaniyorum
Ben ilk hamileligimde bilmiyordum 5 hafta da basladim cnm imkanin varsa baslaSalı başlasam geç kalmam herhalde demi ua
Ben keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra dedi kalp atışı için bekliyoruz bakalımNe zaman dr a gitmeyi düşünüyorsun acaba.malum en sona kalanlardanim. Henüz kan tahlili bile vermedim. Gitmişken kese kalp atışını ikisini bir arada halledeelim dedik.