• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar taze fasulye , nar , maydanoz .greyfurt , kuru soğan düşüğe neden oluyo deniliyor bu konuda neler biliyorsunuz acaba , 2 düşük yapmış biri olarak çok takıyorum bu yiyeceklere

Kızlar taze fasulye , nar , maydanoz .greyfurt , kuru soğan düşüğe neden oluyo deniliyor bu konuda neler biliyorsunuz acaba , 2 düşük yapmış biri olarak çok takıyorum bu yiyeceklere
Nar ve maydanozu duydum ama diğerlerini duymadim nar ve maydonuzunda asiri zararli ablam iki hamileligin dedi yedi nari ama cok değil birsey olmadi

Hangisine uyacağımızı neyin doğru olduğuna şaşırdık artık ya hakkaten
Cnm internette cok fazla bilgi var hangisi dogru hangisi yanlis anlamak zor en iyisi doktora sormak bende bir dusuk yaptim ama nar ve greyfurt yiyorum ikisini ayni anda degil ama yiyorum maydanozda hergun salata yapiyorum icine dogruyorum en iyisi doktora sormak

Kızlar dr a danismakta fayda var . Herkes ayrı birşeyi söylüyor ama bende maydanoz ve nari duydum.dr a sorduğumdayemek içinde salatada birşey olmaz o kadar dedi. Soğanı da muhtemelen kistler gitsin diye yapılan kurden dolayı söylüyorlar. Ama ilk kez duydum. İlk hamileligmde hiç öyle soğana falan dikkat etmedim. Ama dr a danismakta her zaman fayda var. Herkesin bünyesi farklı farklı.

Ben bir tek maydanozu duymuştum ben aşırı yenilmedikten sonra problem olucagini sanmıyorum bende bir düşük yaptım hamile olduğumdan haberim yoktu düşününce o ay çok fazla ağrı kesici içmiştim hastalandım antibiyotik kullandım meğerse hamileymisim

Back