- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol lütfen panik olma. Sürekli kalkma dinlen bakalım. İçini ferah tut. Allah herşeyin hayirlisini versin. Üzülme. Zaten üzülüp stres yapacak birşey yok. Sadece tedbirli olma nda fayda var. Biraz soğuk kanlı ol cnn. Anne olacaksın insallaj aaa azıcık kafanı rahatlatSaol canım aradım şimdi eğer kanamam devam ederse tekrar aramamız söyledi bazen yerleştiren olabilirmiş bu tarz şeyler ama içim yinede rahat değil hiç sürekli lavaboya gidip bakıyorum
Haklısın canım ama 2 kez yaşayınca artık iyi düşünmeye gitmiyor kafa Rabbim hepimizin bebislerini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSakin ol lütfen panik olma. Sürekli kalkma dinlen bakalım. İçini ferah tut. Allah herşeyin hayirlisini versin. Üzülme. Zaten üzülüp stres yapacak birşey yok. Sadece tedbirli olma nda fayda var. Biraz soğuk kanlı ol cnn. Anne olacaksın insallaj aaa azıcık kafanı rahatlat
Aç olduğun içinde bulanir canm. Kızmda midem çok kötü olmuştu. Tuzlu şeyler mideye çok iyi geliyor. Kraker zaten biliyorshndur canm. Sade soda . Mandalina. Mideni bastıracak şeyler yersen daha iyi olur. Ben makarnayı patatesi sade haslyip yerdim.salcali makarnaya hasret kalmıştmKızlar ben sürekli açım ve sürekli midem bulanıyor. Mide bulantısı için uyguladiginiz yöntemler var mı?
Olsun sen yine de iyi düşün ki iyi olsun. O zamanlar hayırlı değilmiş demek ki olmamış. Allah yardimcin olsunHaklısın canım ama 2 kez yaşayınca artık iyi düşünmeye gitmiyor kafa Rabbim hepimizin bebislerini sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çubuk kraker ve leblebi yiyorum durmadan. Patates ve makarna deniim yarın ben de. Hem açlıktan midem bulanıyor hem De midem bulandigi için yiyemiyorum.Aç olduğun içinde bulanir canm. Kızmda midem çok kötü olmuştu. Tuzlu şeyler mideye çok iyi geliyor. Kraker zaten biliyorshndur canm. Sade soda . Mandalina. Mideni bastıracak şeyler yersen daha iyi olur. Ben makarnayı patatesi sade haslyip yerdim.salcali makarnaya hasret kalmıştm
Amin canımOlsun sen yine de iyi düşün ki iyi olsun. O zamanlar hayırlı değilmiş demek ki olmamış. Allah yardimcin olsun
Leblebiye çok dikkat et cnn.az miktarda ama Çokça suyla tuket. Ben leblebiyi hiç demedim çünkü kızında yemistim ve boguluyordum resmen. Kuru olduğu için beni mahvetmişti.Çubuk kraker ve leblebi yiyorum durmadan. Patates ve makarna deniim yarın ben de. Hem açlıktan midem bulanıyor hem De midem bulandigi için yiyemiyorum.
Kızlar yardım lütfen!! Çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba kalp atışı için gideceğim kısmetse ama bundan 1 saat önce lavaboya girdim tuvalet kağıdına sildim toplu iğne ucu kadar kötü kahve rengi bir kan gördüm acaba düşük mu yapıyorum yine
Canim aynı sıkıntı ole dün gittim doktor a önce onemsemedim gittikçe arttı kalbini tekrar duyduk ama doktor düşük riski var böyle bir durum varsa dedi progestan ve iğne verdi istirahat dedi önceki doktorum sadece kırmızı kan olursa gel demişti sen bilirsin inşallah pazartesi hemen git birde kalkma yerinden mutlaka yatSaol canım aradım şimdi eğer kanamam devam ederse tekrar aramamız söyledi bazen yerleştiren olabilirmiş bu tarz şeyler ama içim yinede rahat değil hiç sürekli lavaboya gidip bakıyorum
Kızlar yardım lütfen!! Çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba kalp atışı için gideceğim kısmetse ama bundan 1 saat önce lavaboya girdim tuvalet kağıdına sildim toplu iğne ucu kadar kötü kahve rengi bir kan gördüm acaba düşük mu yapıyorum yine
Canim aynı sıkıntı ole dün gittim doktor a önce onemsemedim gittikçe arttı kalbini tekrar duyduk ama doktor düşük riski var böyle bir durum varsa dedi progestan ve iğne verdi istirahat dedi önceki doktorum sadece kırmızı kan olursa gel demişti sen bilirsin inşallah pazartesi hemen git birde kalkma yerinden mutlaka yatSaol canım aradım şimdi eğer kanamam devam ederse tekrar aramamız söyledi bazen yerleştiren olabilirmiş bu tarz şeyler ama içim yinede rahat değil hiç sürekli lavaboya gidip bakıyorum
Gecmis olsun sanada canin aynen canım çarşambayı beklemem pazartesi gideceğim kısmetse o saatten sonra olmadı başka ama karnım ağrıyor bilmiyorum korkuyorum bende allah yardımcımız olsunCanim aynı sıkıntı ole dün gittim doktor a önce onemsemedim gittikçe arttı kalbini tekrar duyduk ama doktor düşük riski var böyle bir durum varsa dedi progestan ve iğne verdi istirahat dedi önceki doktorum sadece kırmızı kan olursa gel demişti sen bilirsin inşallah pazartesi hemen git birde kalkma yerinden mutlaka yat
hiç kalbini bozma canim...minicik et parçasına can veren allahim dua edelimde tutunsun bebekler....kalabaligin yaptigi duaya allah icabet edermis...Gecmis olsun sanada canin aynen canım çarşambayı beklemem pazartesi gideceğim kısmetse o saatten sonra olmadı başka ama karnım ağrıyor bilmiyorum korkuyorum bende allah yardımcımız olsun
Türk kahvesini öneririm fazlası zarar bebislere ama baş ağrısına bir fincanı birebir benim migrenime iyi geliyorBasim catliyor sabahtan beri
Normalde cok severim ama simdi icemiyorum tiksondim sanirimTürk kahvesini öneririm fazlası zarar bebislere ama baş ağrısına bir fincanı birebir benim migrenime iyi geliyor
Canım ben hamile olduğumu 2gün önce öğrendim ve 2 hafta öncesine kadar kahverengi lekelenmem ve ufak ıfak kanamam olmuştu. Üşütmüştüm bu ay ciddi şekildr ondan dolayı adetim az oluyo sandım. Kahverengi akıntı idrar yolları iltihabı olabilir. Aynı sıkıntı bendede var doktorum progestan verdi 2 gündür olmadı çok şükür. Bi ara dokturunu benceKızlar yardım lütfen!! Çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba kalp atışı için gideceğim kısmetse ama bundan 1 saat önce lavaboya girdim tuvalet kağıdına sildim toplu iğne ucu kadar kötü kahve rengi bir kan gördüm acaba düşük mu yapıyorum yine
Tamam canım mutlaka haber vereceğimçok teşekkürler canım benim haberleşelim olurmu:)
Daha çok değişir o canım bebeğin boyutuna göre ama sen sat ı baz alNeyse bir dahaki kontrole sorarım ne kadarlık diye usg ye göre doğum tarihi agustosun 28 zine denk geliyor değişirmi acaba