• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar liste anabaşlıklarımızı
üye adı:
son adet tarihi:
beklenen doğum tarihi:
bebeğin ismi :
olarak belirledim.
Hamileliği kesinleşen - kalp atışları duyulan - arkadaşlar lütfen özelden bana yazsınlar ben de ekleyeyim özelden yazarsanız iyi olur çünkü buradan kaynayabilir.

Duyarsınız canım nasipse büyümüş senin bebis
Evet canım büyüdü ama işte ilk düşükten sonra sürekli bir tedirginlik hali. 12 haftayı tamamlasam sanki birşeyler yoluna girecek gibi, ama bir yandan da dediğiniz gibi, sağlıksız ise vücut tutmuyor, atıyor. Sağlıklıysa kollarımızı açtık bekliyoruz hayırlısıyla ❤

zekai tahirde yaptim...sanirsin o gun butun ankara doguruyordu...ozel odayi birak bir yatakta 3 hamis yatiyorduk...anlatmayim o günüilk hamileligi olan arkadaslarin gözünü korkutmayim...ama yinede bebegim için o eziyetede değer..
insallah o günleri goruruzde doguma yakin..bunlari detayli konuşuruz
ayy benim ilk hamileliğim :D
zübeyde hanım daha iyi o zaman,orası da hınca hınç doluymuş ama 1 yatakta 1 kişi yatıyor en azından
6 kişilik odaymış :D
inşallah o günleri görürürz canm
ne zaman yapmıştın ilk doğumu

benim de ufak tefek aserme basladi aklima normalde gelmeyecek seyleri hayal ederken buluyorum kendimi ayni sekilde ufak ufak mide bulantilari da basladi cok sukur. maalesef karamsarlık bende de var. ulkenin dunyanin hali nereye gidiyor daha ne kadar evimizde huzur ile oturabiliriz? sonra yasadigim yeri hic sevmiyorum tehlikeli bir yer cocuk icin nasil olur? hic arkadasimiz da yok cocugum da mi yanliz kalacak? bir sürü soru...bu arada bende bişey sorayım bnm sat 13 kasım 5+1 de keseyi gördük çok şükür doktorum önümüzdeki çarşamba kalp atışı için çağırdı 6+3 oluyor erken değil mi dinleyebilmek içn?
benmde sat 18 kasım
bende bu cuma gideceğim canım

Kızlar selam,

Ben de doktordan geliyorum ve çok şükür kalp atışlarını duyduk. Şuan 5+6'ymış ve karından ultrasonla hem bebeği gördük hem de kalp atışlarını dinletti. Artık 1 ay sonra gel dedi. :) Darısı sizlerin başına kızlar...
canım çok sevindim
aminnn
senin sat neydi
beni de cuma çağırdı erken geldi bana ama?

Canım yürüyüş yapmaya çalışıcaksın. Kalorili değil besin değeri şeyleri tüketiceksin bol su içiceksin. İnan o kadar zor değil. Sadece kendi ve bebeğinin sağlığını ön planda tutarak beslen kafi. Ben yoğurt ve sütü sıfır yağlı olanlardan tüketirdim mesela. Bu bile bir önlem
canım yoğurdu sütü doğal mı yiyordn marketten mi

Ankara da olan arkadaşlara bir sorumlu olacaktı . Hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz acaba. Çok pahalı olmayan bir yer tercih etmeliyim. Sincan etimesgut tarafı yadabestepe tarafinda iyi bir dr var midir. Mahremiyete de dikkat eden bildiğiniz yer var mi
canım sen ilk doğumu nerde yaptın
açıkcası ben muayene için özele gitmicem sadece doğumda özele gidebilirim ona da henüz karar veremedm
devlette de randevu aldım gittim hemen içeri aldılar zaten etlik zübeyde hanıma gittim sana uzak oluyor ama. 10 gün sonra da gel dedi yine randevu alıp gidicem

Folic asidi ben hamilelikten once de kullanıyordum. 3aya kadar veriyorlar zaten folic. Bir an once kullanmaya basla. Bu arada kizlar folic asitten baska neler kullanıyorsunuz. Ben decavitte kullaniyorum
bana demir hapı verdi folik asit dışında maltofer fol

Aradım canım çok şükür akşamdan başka olmadı bugünde olmadı ama ağrım var dinleniyorum bakalım inşallah birşey olmaz sanada geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım kaç haftaliksın
9un içindeyiz canım :) sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız inşallah :)

canım sen ilk doğumu nerde yaptın
açıkcası ben muayene için özele gitmicem sadece doğumda özele gidebilirim ona da henüz karar veremedm
devlette de randevu aldım gittim hemen içeri aldılar zaten etlik zübeyde hanıma gittim sana uzak oluyor ama. 10 gün sonra da gel dedi yine randevu alıp gidicem
Keşke devlette şartlar elverse dogumuda orda yapsam ama yok. Çok ilgisiz dr lar. Aletler gelişmiş olmuyor. Kalp atışını bile duyuramadi biri . İlerledikçe daha çok bilgi almak istiyoruz ama cimbizla laf almak yoruyor artık. Testleri devlette yapıp özelde muayene düşünüyorum. 4. Aydan sonra özeleştiri gideceğim bende. Aksilik olmazsa insallah

Back