• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir usuyup bir yananlar bugün ben sanki temmuz ayindayiz gibi terliyorum bütün gün corapsiz gezdim utanmasam kombiyi kapaticam:rolleyes:vucudum dengesini şaşırdı canım tatlı birşeyler istiyor help help:rolleyes::rolleyes:
Ay sorma ben gece yanıyorum gündüzleri donuyorum, ayni şekilde tatlı krizleri bende de oluyor

Mrb kızlar kese büyümüş ama kalp atışını duyamadık :(((( çarşamba tekrar cagrdi 20 mm olmuş kese 25mm olduğunda duyulmali dedi.doktor kafam karışık morelm bozuk. Hayrlisi bakalm.. yolk kesesi falan oluşmuş dualarınizi esirgemeyin lütfen :((

Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum
Aman diyeyim canım hiç ihmal etme ben aradım açmadığı gittim mesai si bitmişti muayene oldum korkumdan iyi olsun inşallah sor mutlaka

Mrb kızlar kese büyümüş ama kalp atışını duyamadık :KK43:((( çarşamba tekrar cagrdi 20 mm olmuş kese 25mm olduğunda duyulmali dedi.doktor kafam karışık morelm bozuk. Hayrlisi bakalm.. yolk kesesi falan oluşmuş dualarınizi esirgemeyin lütfen :KK43:(
Yolk kesesinin oluşması zaten olumlu bir durum, inşallah en kısa zamanda kalp atışını duyup içini rahatlatirsin.

merhaba,medicanada hangi dr agidiyorsun acaba bir de muayene ücreti ne kadar

4-5 gündür aynı böyleyim gün içinde sürekli bulanıyorum,tek kurtuluşu turşu tüketiminde buldum,
krakerden tiksindim çünki

kızımda da yaşaöıştım özellikle sabah bulantıları ve açlık daha da tetikliyor

aynen..

ben ilaç içmediğim halde böyleyim :KK43: neden acaba şekerim filan mı var diyorum kendime
açlık şekerim sınırda çıkmıştı ama dr önemsemedi ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum

5+1 de hayal meyal görülüy dedi kese için
6+1 de keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
ama ben kese içinde bişi göremedim bu ne demek
Medicanada Korhan hocaya gidiyorum canım.muayene ücretini hiç bilmiyorum, çalıştığım kurum karşıladığı için hiç dikkat etmedim.

Annişlerrr bir şey sorcam 2 haftada bir ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi

Annişlerrr bir şey sorcam 2 haftada bir ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi
Aynı şeyi ben de merak ediyorum iki haftada bir doktora gidesim var :). Belki zarar verir diye üç hafta arayla gidicem. Doktor ayda bir gel diyor ama dayanamıyorum :)

Yoğun bir ses dalgası duyuyorlar sanırım onlar. Çünkü ultrason a girince eşinin arkasına saklanirdi kizim yada kaçar gibi olurdu.doğal akışına bırakın kizlaar

Yurtdisindayim ve tüm hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrason yapılıyor zararlı olduğu söyleniyor. Hatta suan 8 haftalık hamileyim 3 aydan önce muayene dahi etmiyorlar.

Kızlar yardım lütfen!! Çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba kalp atışı için gideceğim kısmetse ama bundan 1 saat önce lavaboya girdim tuvalet kağıdına sildim toplu iğne ucu kadar kötü kahve rengi bir kan gördüm acaba düşük mu yapıyorum yine

Kızlar yardım lütfen!! Çarşamba günü keseyi gördük bu çarşamba kalp atışı için gideceğim kısmetse ama bundan 1 saat önce lavaboya girdim tuvalet kağıdına sildim toplu iğne ucu kadar kötü kahve rengi bir kan gördüm acaba düşük mu yapıyorum yine
Önceden düşük yaptiysan bir doktora basvurmanda fayda var insallah.

Canım bence sen önlem olarak doktorunu ara belki progestan başlar danış derim

Koyu kahve ise kan yeni bir kanama değildir, eski kanama yeni çıkmıştır. Kırmızı kan her zaman daha tehlikeli ama ben olsam doktorumu arardım yine de.

2 sene önce yaptım 2 ay ara ile çok korkuyorum
Acile gitsen bu geçmişi anlatan yardımcı olacaklardır insallah. Allah yardimcib olsun. Ama moral bozup stres olma belki geçici birşeydir. Herşey kısmet. Dua et . Elini karnına koy ve ya musavvir ya allah diye şöyle canm.

Acile gitsen bu geçmişi anlatan yardımcı olacaklardır insallah. Allah yardimcib olsun. Ama moral bozup stres olma belki geçici birşeydir. Herşey kısmet. Dua et . Elini karnına koy ve ya musavvir ya allah diye şöyle canm.
Saol canım aradım şimdi eğer kanamam devam ederse tekrar aramamız söyledi bazen yerleştiren olabilirmiş bu tarz şeyler ama içim yinede rahat değil hiç sürekli lavaboya gidip bakıyorum

Back