- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben coraspirin ve apikopal kullaniyordum dun apikopal i biraktim migde agri bas agrisi mide bulantisi yapiyormus iki si doktor apikopal i birak dedi bugun biraz rahatim ama bas agrim varFolic asidi ben hamilelikten once de kullanıyordum. 3aya kadar veriyorlar zaten folic. Bir an once kullanmaya basla. Bu arada kizlar folic asitten baska neler kullanıyorsunuz. Ben decavitte kullaniyorum
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin rabbim inşallahSelam kızlar biz de dün kalp atışlarını duyduk çok şükür . Doktor sat ı 1 hafta ileri aldı ölçüme göre.
Aminn hepimize inşallahHayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin rabbim inşallah
Canim korkma aynen karın ağrısı vardı ama ilaç iğne daha iyiyiz inşallah yarın duy kalbini iyice rahatlarsinGecmis olsun sanada canin aynen canım çarşambayı beklemem pazartesi gideceğim kısmetse o saatten sonra olmadı başka ama karnım ağrıyor bilmiyorum korkuyorum bende allah yardımcımız olsun
Cnm nasipte varsa ne yaparsan yap dusmez nasipde yoksa ne kadar onlem alalim gider bir tanidigim hamile olduğunu ogrenince istememis merdivenden atladim durmadan atladim zipladim ana dusmedi diyor yiyecek ekmegi varmisDuger basliga yazmıştım ama buraya tekrar yazayim belki birilerinin ici ferahlar.
5haftalikken aniden kanamam oldu ve kan bosaldi resmen. O gun hastaneye gittim ve alttan muayene de bile doktorun kullandigi ultrason cihazi kan icinde kaldi parcalar geldi. Dusuk yaptigim soylendi ve doktor herhangi bir ilac vermedi emin oldugu icin. Kesenin sekli bozuk falan demisti. Ben de kurtaj olmayayim diye hopladim zipladim dussun bir an once diye. Ertesi gun kanamam gecti bikac gun sonra muayene oldum dustu mu diye aksine dusmemis ve kalp atislarini duyduk. Progestan kullanmaya basladim. Anlayacaginiz nasibinde varsa ne yaparsanız yapın dusmez
Aradım canım çok şükür akşamdan başka olmadı bugünde olmadı ama ağrım var dinleniyorum bakalım inşallah birşey olmaz sanada geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım kaç haftaliksınCanım ben hamile olduğumu 2gün önce öğrendim ve 2 hafta öncesine kadar kahverengi lekelenmem ve ufak ıfak kanamam olmuştu. Üşütmüştüm bu ay ciddi şekildr ondan dolayı adetim az oluyo sandım. Kahverengi akıntı idrar yolları iltihabı olabilir. Aynı sıkıntı bendede var doktorum progestan verdi 2 gündür olmadı çok şükür. Bi ara dokturunu bence
Amin canım inşallahCanim korkma aynen karın ağrısı vardı ama ilaç iğne daha iyiyiz inşallah yarın duy kalbini iyice rahatlarsin
Bende de var, sürekli tuvalete gidiyorum kontrol için bakıyorum akıntı.Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum
Mrb kızlar kese büyümüş ama kalp atışını duyamadık ((( çarşamba tekrar cagrdi 20 mm olmuş kese 25mm olduğunda duyulmali dedi.doktor kafam karışık morelm bozuk. Hayrlisi bakalm.. yolk kesesi falan oluşmuş dualarınizi esirgemeyin lütfen (
Duyarsınız canım nasipse büyümüş senin bebisBenimde doktor kontrolüm yarın, ilk kez gideceğim, sağlık ocağında testleri yaptırmıştım ama. Bakalım muhtemelen kalp atışını da duyarız diye düşünüyorum hayırlısıyla. Ay gerçekten sabır işi