Valla yanimda yatmadigi sürece gece uykusu güzel.ama geçen hafta çok hastaydı 2 gün sabahtan geceye kadar acilde serum aldi geceleri yanımdaydı hatta hep uzerimde...simdi çok şükür iyi ama yatağına geçirmedim hala.benim iş güç yoğun stresli..ama alıştık çok şükür.insanoglu herşeye alışıyor.mutluyum yoğun olsam daBir kaç gün bizimki de öyleydi gece çok sık uyandı emdi . Önce anlamadım dedim karnı mi agriyor hasta mı olacak .. biraz burnu da tıkalı ama çok etkilemedi şükür iki gündür de parmaklarını yercesine kemiriyor yavrum. Bakalım ne kadar sürecek bu gece muhabbetimiz biz bir uyku düzeni oturtamadik bakalım ne zaman normal uykumuz olacak :) senin iş güç nasıl gidiyor canım bu arada alisabildiniz mı yeni düzene ? Bu gece uykusuzluğu da zorluyordur seni
Çok geçmiş olsun iyi olsunlar da kalan her şey bir şekilde halloluyor... Aynen canım insan alışıyor her şeye mutlu olmana sevindim Allah daim etsin kolaylık versinValla yanimda yatmadigi sürece gece uykusu güzel.ama geçen hafta çok hastaydı 2 gün sabahtan geceye kadar acilde serum aldi geceleri yanımdaydı hatta hep uzerimde...simdi çok şükür iyi ama yatağına geçirmedim hala.benim iş güç yoğun stresli..ama alıştık çok şükür.insanoglu herşeye alışıyor.mutluyum yoğun olsam da
Maşallah ne güZel. Mete de derdini anlatacak kadar konuşmaya başladı çok şükür. Tuvalet eğitimine nasıl başladınız acaba? Çünkü bugünlerde bende başlıcamselam herkese. sanki biraz hareketlenmeye baslamis burasi. bebeler kendi kendini oyalamaya basladi galiba guzel anneler
Sensitivewitch anadolu yakasinda nerdesin?
Baris artik iyice konusuyor, her derdini anlatabiliyor. buyuk ölçüde rahatladik ancak 2 yas sendromunu dibine kadar yasiyoruz. haftada 3 gun ebeveynli oyun grubuna gidiyoruz bereket, o ikimize de iyi geliyor :) tuvalete alisma surecindeyiz. 1 ay olacak bezi cikarali ancak her zaman soylemiyor cisini kakasini, kazalar cok oluyor. sabirla bekliyorum insallah alisacak :) bizden haberler de boyle.
şöyle ki; bezini açarken 1-2 kez anne çiş dedi. Baktım gercekten de çiş yaptı. Bir de lazimlık almıştım ama hiç ilgilenmeyince kaldırmıştım. Onu sormaya başladı. Ben de fırsattan istifade bezi çıkaralım mı diye sordum. Barış da onaylayınca çıkardık bezi. Gece de gündüz de bağlamıyoruz artık. Yalnız çok sabır gerektiren bir süreç. Eğer kendine güveniyorsan başla. Çünkü 2 yaşın getirdiği inatlaşma(tuvalete gitmicem, çişim yok benim) çok oluyor, bizde en azından oluyor.Maşallah ne güZel. Mete de derdini anlatacak kadar konuşmaya başladı çok şükür. Tuvalet eğitimine nasıl başladınız acaba? Çünkü bugünlerde bende başlıcam
Mete hala söylemiyor ama 3-4 aydır bez değiştirmek olay oluyor bizde. O yüzden de bıraktırmak istiyorum. Aslında şu an hiç hazır değilim. 40 günlük bir bebişim daha var. Ben birkaç ay tuvalet eğitimi için ön hazırlık yaparım zaten. Kitap falan aldınız mı veya nasıl konuşarak hazırladınız eğitime?şöyle ki; bezini açarken 1-2 kez anne çiş dedi. Baktım gercekten de çiş yaptı. Bir de lazimlık almıştım ama hiç ilgilenmeyince kaldırmıştım. Onu sormaya başladı. Ben de fırsattan istifade bezi çıkaralım mı diye sordum. Barış da onaylayınca çıkardık bezi. Gece de gündüz de bağlamıyoruz artık. Yalnız çok sabır gerektiren bir süreç. Eğer kendine güveniyorsan başla. Çünkü 2 yaşın getirdiği inatlaşma(tuvalete gitmicem, çişim yok benim) çok oluyor, bizde en azından oluyor.
teo'nun kaka kitabini okuduk cok. ara ara soruyordum ama hic olumlu geri donus almamistim 1 ay oncesine kadar. bence soyleyene kadar ya da baska sekilde ifade edene kadar bekle cunku bez degistirmek istememe, kacma olayi barışta 18. ayda başlamıştı. o bence bir kistas degil.Mete hala söylemiyor ama 3-4 aydır bez değiştirmek olay oluyor bizde. O yüzden de bıraktırmak istiyorum. Aslında şu an hiç hazır değilim. 40 günlük bir bebişim daha var. Ben birkaç ay tuvalet eğitimi için ön hazırlık yaparım zaten. Kitap falan aldınız mı veya nasıl konuşarak hazırladınız eğitime?
Çok teşekkür ederim. Evet bence de hazır değil. O kitabı alayım da hazırlıklara başlayayımteo'nun kaka kitabini okuduk cok. ara ara soruyordum ama hic olumlu geri donus almamistim 1 ay oncesine kadar. bence soyleyene kadar ya da baska sekilde ifade edene kadar bekle cunku bez degistirmek istememe, kacma olayi barışta 18. ayda başlamıştı. o bence bir kistas degil.
Cnm sonu yok...birden kesmek lazım.cunku ben çalışmaya başladığımdan beri gündüz emmiyor ama gece sabahlar olmuyor.nasil yapicam bilmiyorum.Mrb kizlar ins hepiniz iyisinizdir .
Biliyorsunuz halen emziriyorum gece gündüz demeden dun ilk defa saat gunduz 1 den gece 11 kadar süt vermedim. Ki iyi geçti aslında sorunsuzca . Ama yatacağı sırada huzursuzlandi cok hani böyle çok uykun gelirde dalamazsın yaa poyraz da o sekilde huzursuzdu
Sonuç annelik hormanlarim devreye girdi dayanamadım emzirdim.ama artık gunduz vermeyi kesecem sadece yatarken emzirecem.
Bugün ise gitmeden emzirme zorunda kaldım. Oglen arasi vermeyi düşünmüyorum. Ins başarılı anlatırız bugünü
Cnm sen gündüz kesmissin bende o da yokCnm sonu yok...birden kesmek lazım.cunku ben çalışmaya başladığımdan beri gündüz emmiyor ama gece sabahlar olmuyor.nasil yapicam bilmiyorum.
İscikisi eve gittiğimde üzerime atlıyor.cok zor uzak tutabiliyorum.ama gece uyurken kesin emer.ctesi pazar da gunduz kistirdigi yerde emiyor.ben yazın denedim senin yontemini bir sonuç alamadım birden kesmek lazım ama nasilCnm sen gündüz kesmissin bende o da yok
Bi yanım bahara kadar emir diyor . Bi yanımda sana çok güveniyor bak yemek yemiyor kademeli kes diyor önce gündüzleri bi kesebilseydim. Geceye allah kerim
Cnm sen yatarken mi? veriyorsun yoksa iş çıkışı ne zaman isterse mi ?
Çok komik yaaİscikisi eve gittiğimde üzerime atlıyor.cok zor uzak tutabiliyorum.ama gece uyurken kesin emer.ctesi pazar da gunduz kistirdigi yerde emiyor.ben yazın denedim senin yontemini bir sonuç alamadım birden kesmek lazım ama nasil
şöyle ki; bezini açarken 1-2 kez anne çiş dedi. Baktım gercekten de çiş yaptı. Bir de lazimlık almıştım ama hiç ilgilenmeyince kaldırmıştım. Onu sormaya başladı. Ben de fırsattan istifade bezi çıkaralım mı diye sordum. Barış da onaylayınca çıkardık bezi. Gece de gündüz de bağlamıyoruz artık. Yalnız çok sabır gerektiren bir süreç. Eğer kendine güveniyorsan başla. Çünkü 2 yaşın getirdiği inatlaşma(tuvalete gitmicem, çişim yok benim) çok oluyor, bizde en azından oluyor.
Sanırım yine dönemsel cnm poyraz da bi ara kendi söylüyordu. Hatta vay bee bu kadar kolay mi diye soyleniyordum. Sonra birden onemsememeye başladı ve söylenmeye de ee çalıştığım için beze geri dönüş yaptık cnm suan da kakasinı altına yaptığı halde hiçbirşey demiyor. Çok zorlamadan beze geçiş yap sonucta hazir olduğunda tekrar sana hissettirir.Herkese merhaba.
drucilla tam siteyegirip tuvalet eğitimini sorayım dedim ve bu mesajını gördüm.
Biz de c.tesi günü başladık. Bugün 6.gündü. gerçekten çok zpr bi süreç. Kakasını son 2 aydır tuvalete yapıyordu. Geldiğinde söylüyordu. Bende buna güvenerek c.tesi günü çıkarttım bezini. 6 gündür sadece 1 kere anne çiş dedi. Geri kalanlar hep benim sormamla ya da götürmemle oldu.
Çiş var mı diye soruyorum yok anne diyor. Ama 5 dk sonra her yer çiş oluyor. Napcam bilmiyorum. Yeminle emzirmeyi bırakmaktan korkuyordum o daha kolay geçti.Sürekli çığlık atıyor çiş yok tuvalete gitmiycem diye. Ama biliyorum ki var. Beze dönüş mü yapayım sizce bi fikir verin sabrım kalmadı resmen ne zman alışır
Bilemiyorum gerçekten bırakmakta zor geliyor devam etmekte.Sanırım yine dönemsel cnm poyraz da bi ara kendi söylüyordu. Hatta vay bee bu kadar kolay mi diye soyleniyordum. Sonra birden onemsememeye başladı ve söylenmeye de ee çalıştığım için beze geri dönüş yaptık cnm suan da kakasinı altına yaptığı halde hiçbirşey demiyor. Çok zorlamadan beze geçiş yap sonucta hazir olduğunda tekrar sana hissettirir.
Bu arada dun sabah oğlumu emzirdim aksama kadar emzirmedim süreç gayet iyiydi bugun de aksama kadar emzirmiyecem. Böyle böyle ins gündüz emmesini biraktirabilirim.
Ben evde olduğum için biz full devam ediyoruz kızlar ... Napayım bilemiyorum ben de üzmeden kesmek istiyorum ama kafayı yemek üzereyim yemek yemiyor sınırlı şeyler bakliyat sebze ağzına sürmüyorCnm sen gündüz kesmissin bende o da yok
Bi yanım bahara kadar emir diyor . Bi yanımda sana çok güveniyor bak yemek yemiyor kademeli kes diyor önce gündüzleri bi kesebilseydim. Geceye allah kerim
Cnm sen yatarken mi? veriyorsun yoksa iş çıkışı ne zaman isterse mi ?
Zaten güvendikleri icin yemiyorlar cnm ben öğle arasi yatırırken yine emzirdim . Sanırım yavaş yavaş ilerleyerek kesecek sende öyle yap cnmBen evde olduğum için biz full devam ediyoruz kızlar ... Napayım bilemiyorum ben de üzmeden kesmek istiyorum ama kafayı yemek üzereyim yemek yemiyor sınırlı şeyler bakliyat sebze ağzına sürmüyornasıl biraktiracagim bilemiyorum öğlen uykusuna da gece uykusuna da emmeden geçmiyor gündüz zaten canı isteyince emmek istiyor vermeyeyim desem ne mümkün :) beni en çok üzen yemek yememesi
Merhaba canım, bizde uzun süredir böyle aslında sadece uyurken meme veriyorum bir de sütü sağmak zor geliyor bazen gece veriyorum. Ona rağmen artık bıraktırmak istiyorum çünkü o emerken çok sinirleniyorum bilmiyorum sizde var mı bu durum ama emsin istemiyorum artık. Bir de sabrım çok azaldı. İnsan her seye ağlar her seye inat eder mi ya düz duvara kafa atıyor cok yoruldum artıkMrb kizlar ins hepiniz iyisinizdir .
Biliyorsunuz halen emziriyorum gece gündüz demeden dun ilk defa saat gunduz 1 den gece 11 kadar süt vermedim. Ki iyi geçti aslında sorunsuzca . Ama yatacağı sırada huzursuzlandi cok hani böyle çok uykun gelirde dalamazsın yaa poyraz da o sekilde huzursuzdu
Sonuç annelik hormanlarim devreye girdi dayanamadım emzirdim.ama artık gunduz vermeyi kesecem sadece yatarken emzirecem.
Bugün ise gitmeden emzirme zorunda kaldım. Oglen arasi vermeyi düşünmüyorum. Ins başarılı anlatırız bugünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?