- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Daha modellere bakmadık ama muhtemelen 80*180 bir yatak alacağız normal çocuk odalarındaki gibi.Bizimki gece uyanıp yanımıza geliyor. Biraz sarılıp sonra yatağına geri götürüyoruz. Sabahları da uyanıp çıkıyor yine. Kardeşine alışsın da biZde yatağını değiştiricez. Nasıl bir yatak alacaksınız?
Bu hafta biraktirmayi dusunuyordum ki azi disleri cikmaya basladi hemde iki tane birden dolayisiyla yine erteledik cnmBeenn aksine müptela resmen ...
Gecmis olsun cnm ins iyilesmistir kuzucugunBen bennnn..biraktiramadigim gibi kreşin 4.gununde hasta oldu sanrim.burnu akıyor hafif ateşi varaşırı panik haldeyim
Onlar icin tam bir eglence ama bizler icin gercekten yipratici olmaya basladi.Okula başladığında çok daha iyi olur, yaşıtlarından çok etkileniyorlar. 4 yaşında akrabamız tek tük konuşuyordu, çocuk okula başlayınca geveze bir papağana döndü.
Gündüz kim bakıyor? Öğlen uykularına, emerek daldığı için mi uyumuyor acaba?
Ben de bir şeyi fark ettim. Yatağında sağa sola gidiyor, dönüyor vs. uykusu geldiğini ve dalacağını hissettiyse inmeye çalışıp ağlıyor uyumayacağım ben diye. O kriz birkaç dakika sürüyor, onu aşarsa 5 dk içinde dalıyor ama bazen aşamıyoruz ve indiriyorum yataktan. O zamanlarda da ‘uyanman gereken saat gelene kadar odandan çıkmayacağım’ diyorum. O isterse gidiyor ama ben koltuğa mıhlanıp kalıyorum. Uyumazsa benimle eğlenemeyeceğimi bilsin, derdi oysa bana burdan ekmek çıkmaz desin ve uyusun diye3 gündür deniyorum daha öğrenmedi ama benim hala umudum var
Umarım sizin de düzene girer bir an önce, küçül bey çok zorluk yaşamadan. Biz hallederiz de onlar daha zorlanıyorlar değişimlerde. Geçmiş olsun hastalanmış sanırım kreşte. Umarım iyileşmiştir veya bir an önce iyileşir.
Bıraktıramayanlardan biri de benim. Günde 2 sefere indi ama daha hazır değil o yüzden tamamen kesemiyorum. Ama sürekli ‘Büyüyen Defne’ masallarıyla, kuzenlerinin ve okuldaki büyük çocukların artık ihtiyaç duymadığıyla ilgili şeyler anlatıp duruyorum. Artık memelerde süt kalmayacağını söylüyorum falan ama henüz hala kabul etmedi. Galiba en az 1 ay daha sürecek ama ben bilincini bırakma fikriyle dopdolu dolduruyorum. Bir gün gerçekten masaldaki gibi ‘ben artık süt içmicem annecim’ gibi bir cümle kurarsa ben sevinçten uçarımKurmazsa da artık psikolojik olarak hazır olduğunu düşündüğüm bir yerde bırakırım. Çok yorucu ve yıpratıcı olmaya başladı artık benim için.
Super yaaKızlar nasılsınız?
Biz tuvalet eğitimini tamamladık.bir ay olucak nerdeyse.
Büyüyen beşik almıştım zamanında.onu büyütüp çocuk yatağına çevirdik.
Yatağıda büyüyünce gözümde iyice büyüdü :)
Yatak bariyeri alıcam ama ahşap mı alsam yoksa fileli olanlardan mı alsam bilemedim.
Ahşap sağlam ama yatarken kafasını çarpar diye endişeleniyorum.
Siz ne önerirsiniz?
Aaa o nasıl oldu öyle :)Super yaa
Bizde de bir iki hafta tuvalete goturduk tam alisti derken basa donduk
Oldu isteAaa o nasıl oldu öyle :)
2 hafta uzun bi süre acaba hazır değilmiydi?
Kızlar nasılsınız?
Biz tuvalet eğitimini tamamladık.bir ay olucak nerdeyse.
Büyüyen beşik almıştım zamanında.onu büyütüp çocuk yatağına çevirdik.
Yatağıda büyüyünce gözümde iyice büyüdü :)
Yatak bariyeri alıcam ama ahşap mı alsam yoksa fileli olanlardan mı alsam bilemedim.
Ahşap sağlam ama yatarken kafasını çarpar diye endişeleniyorum.
Siz ne önerirsiniz?
Oldu iste
Son demlerde alti acik kalmasi icin bizi kandirdigini anlayinca 4 elle beze sarildikt tekrardan dolayisiyla basa donduk
Gözünüz aydın, büyük rahatlıktır artık bezden kurtulmuş olmak
Beşik parmaklıklarına kafasını çarpıyor muydu? Eğer çarpmıyorsa ahşap olana da çarpmaz diye düşünüyorum.
AA aynı bizBu hafta biraktirmayi dusunuyordum ki azi disleri cikmaya basladi hemde iki tane birden dolayisiyla yine erteledik cnm
Ahh bir de ne uyanıklar maşallahOldu iste
Son demlerde alti acik kalmasi icin bizi kandirdigini anlayinca 4 elle beze sarildikt tekrardan dolayisiyla basa donduk
Hic sorma cnm cpk uyanimlar cokAhh bir de ne uyanıklar maşallah
Sabahlara kadar emmesinin sebebi olabilir mi benim oglaninAh azı dişleri ahh
Benimkinin sebebi o diye düşünüyorum görsen yeni doğmuş gibiSabahlara kadar emmesinin sebebi olabilir mi benim oglanin
Valla asiri emme dışında belirti yok.sinirsiz emiyor sabaha kadarBenimkinin sebebi o diye düşünüyorum görsen yeni doğmuş gibikasimaya calisiyor mu hiç belirti farkediyor musun ?
Bir kaç gün bizimki de öyleydi gece çok sık uyandı emdi . Önce anlamadım dedim karnı mi agriyor hasta mı olacak .. biraz burnu da tıkalı ama çok etkilemedi şükür iki gündür de parmaklarını yercesine kemiriyor yavrum. Bakalım ne kadar sürecek bu gece muhabbetimiz biz bir uyku düzeni oturtamadik bakalım ne zaman normal uykumuz olacak :) senin iş güç nasıl gidiyor canım bu arada alisabildiniz mı yeni düzene ? Bu gece uykusuzluğu da zorluyordur seniValla asiri emme dışında belirti yok.sinirsiz emiyor sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?