Merhaba güzel anneler, nasılsınız keyifler yerindedir umarım. Valla bizde sinir stres tam gaz devam ediyor. Öğlen uykuları hala kabus gece de farklı değil sekiz sekizbucuk arası uyuyan çocuklar dokuzda anca uyutmaya götürebiliyorum 10 da zar zor uyuyorlar. Çok düzenimiz bozuldu memeden sonra üç ay olacak düzene girer mi yada nasıl girer inanın bilmiyorum. Ama insanı çok çok yıpratıyor uyumasalar dursalar vallahi artık geçtim öğlen uykusunun faydalarını uyutmayacagim ona da kabulum ama durmuyorlar inanılmaz miz miz inanılmaz saçma hareketler. Birbirleri ile deli kavgalar, anlamsız istekler vs vs.
Gretchen Grundler , seni cok iyi anliyorum Allah sabir versin hepimize bu bebelerimize de biraz duzen versin. Bu arada guzel dualarin dileklerin icin de cok sagol. Senden mesaj gormek cok guzel oluyor ozlemisim inan. Dilleri iyice çözülme aşamasında biz bu konuda biraz yavaştık her şeyi anlayıp komutları düzenli yapıp az konuşuyorlardı şimdi birden açıldılar. Telaffuzları beni benden alıyor. Ornek, gorusuruz: Şürüşürruz, mavi: mani, iyi akşamlar: iişaklamlar, ayakkabı akka, gibi... cok komik oluyolar ya konustukca isirasim geliyor. Bu arada
drucilla , tuzladayim yakindaysan oturmaya beklerim. Malum ben ikisiyle tek basima pek bir yere cikamiyorum ama siz buyrun gelin Barisla beraber cok seviniriz. Benim bir diğer derdim de oğlan yemek konusunda iyiden iyiye sapıttı et yemiyor balık yemiyor bir tek köfte yiyordu onu da yemiyor artık. Sebze zaten ağzına almıyor. Akşamın bir körü bir sürü çeşit yapıyorum yeter ki yesin diye klasik tarifler, değişik tarifler yok ağzına almıyor. Sadece çorba o da bazı cesitleri ve pilav. Eskiden böyle değildi inşallah geçicidir diyorum. Ne guzel duzenimiz vardi uyku yemek hepsi gitti. Size bir sorum var arkadaslar bexsero yanı meningokok menenjit b virüsü aşısını yaptırdınız mı doktorlarınız ne diyor. Ben bir kaç ayrı doktora sordum hepsi yapılması taraftarı vakalar çok arttı. Diğer vurdurdugunuz b virüsünü kapsamıyor diyorlar sizde durumlar nasıl? Gene yazacağım cok hızlı yazdım kusura bakmayın nolur, daldan dala atladım anlattım ama şimdi uyudular yemek yapmam lazım gece daha da gec olmadan, bütün minnoslar opuyorum, sevgiler..