ben 8. aydan sonra vermeye basladim. en sevdigi corbalardan birisi kirmizi mercimek :)11 Aylık bebeklerinize mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?
ben hala gaz yapar diye vermedim.
sabah kahvaltida zeytin,ekmek,salatalik, salatalik yoksa gun kurusu ya da seftali. oglende corba ya da etli/kiymali sebze yemegi. 2. uykudan once yogurt. aksamustu meyve. yatmadan 1,5 saat once de yine corba ya da sebze yemegi. aralarda da emmek isterse emiyor.Ben de henüz vermedim bir kere kendimize sütlaç yaptigimda çok baktı bir kaşık verdimonun haricinde hiç vermedim ben muhallebiyide irmik ve suyla yapıyorum meyve ya da pekmez katıyorum pirinç unu bile yedirmedim daha şeker katıyor musunuz muhallebilere? Artı hazır konusu açılmışken öğünlerini az mı tutuyorum diye dusunmeye başladım sizler sabahtan yatana kadar neler veriyorsunuz ?
baris yogurdu cok sever icine dusecek o derece. ama bikac gundur onu bile istemiyor. sicaklar etkiliyor bebelerin istahini.Maşallah sizin bebiş güzel yiyiyor bizimkinin iştahı yok bu ara ama normalde de benzer aslında sadece yoğurt çok sevmediği için yemiyor ya da akşam yemeklerinde yemeğin yanında veriyorum meyveyi öğlen sabah kalkıp yatıp uyandıktan sonra ne vereceksem eline veriyorum kendi yiyor yediği kadar (sadece muzu muhallebide yiyiyor) öğleden sonra oynayıp yorulunca irmikle muhallebi akşam bizimle birlikte ya ona da aynı yemek veriyorum ya da çorba ama genelde bakliyat dahil yediriyorum fasulye barbunya çok seviyor :) tabi az yiyiyor şimdilik böyle gece yatarken birşey yedirmiyorum sabaha kadar kalıyoruz aralıklarla böyle ...
Verelim de acaba öğünün neresine eklesekAy yok bnde daha vermedim merak ediyorum veren var mı? Bana dr suyla karıstırıp ver demişti ama daha hiç vermedim ,bi de gunluk süt mü yoksa acık süt mü bilemedim hangisini versek
Evet muhtemelen oyle sanırım genel olarak yatmaya yakın yediriyorsunuz ben akşam yemeği vakti bizimle beraber yediriyorum yatmaya yakın genelde sadece emiyor ben de vermeyi deneyeyim bir iki kaşık da olsa bir şeyler bakalimben 8. aydan sonra vermeye basladim. en sevdigi corbalardan birisi kirmizi mercimek :)
sabah kahvaltida zeytin,ekmek,salatalik, salatalik yoksa gun kurusu ya da seftali. oglende corba ya da etli/kiymali sebze yemegi. 2. uykudan once yogurt. aksamustu meyve. yatmadan 1,5 saat once de yine corba ya da sebze yemegi. aralarda da emmek isterse emiyor.
baris yogurdu cok sever icine dusecek o derece. ama bikac gundur onu bile istemiyor. sicaklar etkiliyor bebelerin istahini.
Boyuyla orantısı da önemli bir de çok hareketliler bizim oğlan da zayıflıyor gibi geliyor bana o yüzden soruyorum ya sizlere acaba az mı yediriyorum diye şüpheye düştümEvwt yemesi güzel benim kızımın ama kilolu değil 8.5 kilo daha bana zayıf geliyor kilosu
aynen çok hareketlendi tüm evi dolaşıyor emekleyerek hiç durmuyıorBoyuyla orantısı da önemli bir de çok hareketliler bizim oğlan da zayıflıyor gibi geliyor bana o yüzden soruyorum ya sizlere acaba az mı yediriyorum diye şüpheye düştüm
Muhallebiyi nasilyapiyorsunBiz de bu ara oyleyiz en iştahla yediği kahvaltıyi bile son üç gündür yapmak istemiyor zorla yediriyorumgün arasında muhallebi yapıyorum irmikle onu çok seviyor birkaç gündür bir iki kaşık zor ... Bakalım diş çok kasıyor herhalde o yüzden
Bı tatlı kaşığı irmiği yarim su bardağı suyla pişiriyorum kaseye alıp iliyinca pekmez ekliyorum bir kaşık bu şekilde de yiyiyor veya irmik pişmeye başlayınca muz ve ceviz ezip koyuyorum ilitip yediriyorum öyle de seviyor canım bir de irmik sindirimini de rahatlatıyor yardımcı oluyorMuhallebiyi nasilyapiyorsun
Cok tesekkur ederimBı tatlı kaşığı irmiği yarim su bardağı suyla pişiriyorum kaseye alıp iliyinca pekmez ekliyorum bir kaşık bu şekilde de yiyiyor veya irmik pişmeye başlayınca muz ve ceviz ezip koyuyorum ilitip yediriyorum öyle de seviyor canım bir de irmik sindirimini de rahatlatıyor yardımcı oluyor
Gerçekten doğru söylüyorsun tamamen top ic pasiflesti.Merhaba kızlar bu topic öldü ölecek , bebekler büyüyünce kimse yazmıyor artk
Bende aymem öyle çok şey öğrendim , keşke bu kadar çabuk yıkılmasaydıGerçekten doğru söylüyorsun tamamen top ic pasiflesti.
Bende sürekli takipteydim sizi ama sonrasinda hiç kimse kalmadı. Aslında oğlumla ilgili kafama takılan çok seyi ben burada bulmustum
Günaydın bizimki daha cok yolda dikkat cekmek icin, restoranda yemek yerken yan masadakiler beni görsün diye çığlık atabiliyor, biz klima kullaniyoruz terlememesine dikkat etmek lazım sıcaktan cok nemli bir hava var klima o nemi aliyorGünaydın kızlar. Nasılsınız,umarım herkes iyidir.sicaklarla başımız belada çocuk sıcaktan uyumuyor,yemiyor,sürekli huysuz.Birde bu aralar hep bağırıyor sesini iki sokak öteden duyuyoruz valla.Sizinkilerdede bağırma varmı?Hala ne emekliyor nede yürüme belirtisi var.klima alalım diyoruz kullanan var mi sorun olurmu acaba
Klima hic sorun olmaz.soguk havayi yukariya dogru veriyoruz.24 dereceye ayarliyotuz hic soguk olmuyorGünaydın kızlar. Nasılsınız,umarım herkes iyidir.sicaklarla başımız belada çocuk sıcaktan uyumuyor,yemiyor,sürekli huysuz.Birde bu aralar hep bağırıyor sesini iki sokak öteden duyuyoruz valla.Sizinkilerdede bağırma varmı?Hala ne emekliyor nede yürüme belirtisi var.klima alalım diyoruz kullanan var mi sorun olurmu acaba
Valla bu topic kullanilmazsa cok uzulurum.nerede o daimi karakterler sohbetler muhabbetlerMerhaba kızlar bu topic öldü ölecek , bebekler büyüyünce kimse yazmıyor artk
Biz de sıcaklar yüzünden aynı sıkıntıları yaşıyoruz bağırma yok bizde ama bildiğin soyleniyor yüksek sesle ingainguingigigigiingiuu gibi :) henüz yürümüyor ama heryere tutunup kalkıyor elleri bırakıp 2-3 sn duruyor sonra ay ben naptim der gibi oturuveriyor bizde durum buGünaydın kızlar. Nasılsınız,umarım herkes iyidir.sicaklarla başımız belada çocuk sıcaktan uyumuyor,yemiyor,sürekli huysuz.Birde bu aralar hep bağırıyor sesini iki sokak öteden duyuyoruz valla.Sizinkilerdede bağırma varmı?Hala ne emekliyor nede yürüme belirtisi var.klima alalım diyoruz kullanan var mi sorun olurmu acaba
Bebisler o kadar hareketlendi ki hiçbir şeye vakit kalmıyor arada ben de girip bakıyorum sessiziz...Bende aymem öyle çok şey öğrendim , keşke bu kadar çabuk yıkılmasaydı
Değil mi aynen öyleValla bu topic kullanilmazsa cok uzulurum.nerede o daimi karakterler sohbetler muhabbetler
Arada bi uğrayın yine de:)Bebisler o kadar hareketlendi ki hiçbir şeye vakit kalmıyor arada ben de girip bakıyorum sessiziz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?