- 13 Haziran 2016
- 3.127
- 5.384
- 158
ben 8. aydan sonra vermeye basladim. en sevdigi corbalardan birisi kirmizi mercimek :)11 Aylık bebeklerinize mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?
ben hala gaz yapar diye vermedim.
sabah kahvaltida zeytin,ekmek,salatalik, salatalik yoksa gun kurusu ya da seftali. oglende corba ya da etli/kiymali sebze yemegi. 2. uykudan once yogurt. aksamustu meyve. yatmadan 1,5 saat once de yine corba ya da sebze yemegi. aralarda da emmek isterse emiyor.Ben de henüz vermedim bir kere kendimize sütlaç yaptigimda çok baktı bir kaşık verdim onun haricinde hiç vermedim ben muhallebiyide irmik ve suyla yapıyorum meyve ya da pekmez katıyorum pirinç unu bile yedirmedim daha şeker katıyor musunuz muhallebilere? Artı hazır konusu açılmışken öğünlerini az mı tutuyorum diye dusunmeye başladım sizler sabahtan yatana kadar neler veriyorsunuz ?
baris yogurdu cok sever icine dusecek o derece. ama bikac gundur onu bile istemiyor. sicaklar etkiliyor bebelerin istahini.Maşallah sizin bebiş güzel yiyiyor bizimkinin iştahı yok bu ara ama normalde de benzer aslında sadece yoğurt çok sevmediği için yemiyor ya da akşam yemeklerinde yemeğin yanında veriyorum meyveyi öğlen sabah kalkıp yatıp uyandıktan sonra ne vereceksem eline veriyorum kendi yiyor yediği kadar (sadece muzu muhallebide yiyiyor) öğleden sonra oynayıp yorulunca irmikle muhallebi akşam bizimle birlikte ya ona da aynı yemek veriyorum ya da çorba ama genelde bakliyat dahil yediriyorum fasulye barbunya çok seviyor :) tabi az yiyiyor şimdilik böyle gece yatarken birşey yedirmiyorum sabaha kadar kalıyoruz aralıklarla böyle ...