• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhabalar . Gün geçmiyor ki başımıza bi iş daha gelmesin . Önceki gün oğlum ayakta dururken bi anda düştü ve alt dişleri alt dudağının iç kısmını kesti. Dudağı şişti baya dışına doğru kıvrıldı. Doktora gittik bi losyon bide krem verdi. İki yğn oldu hala aynı. Hatta bugün biraz kanadıda. Ne yapsam bilemedim :KK43:
Çok geçmiş olsun cnm,hepimizin basına geliyor ve gelecek ,en tehlikeli zamanları cok dikkatli olmak gerek:( ınsallah toparlar bi an önce

Gecmis olsun canim. Benim oglumun da dilinde buyuk bi yara cikti. Bundan once de dedigin gibi dusup disi dudagini kesti, kanatti. Dudagi cok sisti. Doktor dili icin vucutta en cabuk iyilesen yaralarin agizici, dil, yanaici, dudak oldugunu soyledi. Herhangi bir krem vermedi. O kendi cabucak tazelenip iyilesecektir insallah. Benimki de surekli dusuyor. Gozu morardi, dudagi sisti falan.. cok heyecanli ve hareketli. Engel olmak mumkun degil bu ufak yaralanmalara.
Çok sağol canım . Baya şişti dışına kıvrıldı dudağı korktuk bizde. Şimdi iyi şükür,ki. Büyüyorlar bakalım düşe kalka :anne:
Çok geçmiş olsun cnm,hepimizin basına geliyor ve gelecek ,en tehlikeli zamanları cok dikkatli olmak gerek:KK43: ınsallah toparlar bi an önce
Sağol canım aynen ne kadar dikkat etsekte olacak olan oluyor.:110:

Sonunda dişlerimiz çıktı:halay::halay::halay:
Son zamanlarda her gün dişlerine bakmaktan vazgeçmiştim.bu dişlerin çıkıcağı yok.bari doğum gününden önce çıksaydı diye dertlenirken bugün hem alttan hem üstten patlamışlar :)

Hepsi birden patır patır geliyor demekki:anne:

Selam kizlaaarr ya sizin bebislerde gece 583902 kere kalkiyomu hala yoksa bu benimkine ozel
Biseymi 1 yasinda olucak hala cok sık uyaniyo:(

Selam kizlaaarr ya sizin bebislerde gece 583902 kere kalkiyomu hala yoksa bu benimkine ozel
Biseymi 1 yasinda olucak hala cok sık uyaniyo:KK43:
Canim dis cikariyor olabilir mi.ya da acikiyor olabilir mi? Benim oglum bir iki hafta once cok sık kalkip emmek istiyordu atak haftalarndaymis gecti simdi.

Sonunda dişlerimiz çıktı:halay::halay::halay:
Son zamanlarda her gün dişlerine bakmaktan vazgeçmiştim.bu dişlerin çıkıcağı yok.bari doğum gününden önce çıksaydı diye dertlenirken bugün hem alttan hem üstten patlamışlar :)

Hepsi birden patır patır geliyor demekki:anne:
Masallah;)) gözünaydın❤️

Biseymi 1 yasinda olucak hala cok sık uyaniyo:KK43:

Belki 583902 deil ama 583900 kere kalkıyor:)) bi ara 3,4-4saate kadar uzamıstı ama simdi yine sıklastı. Sıcaklardan mı die düsünüyorum,cunku gece mutlaka badisini değiştiriyorum cok terliyor ....
bi de bi çıtçıtlı badi ile yatıyor üzeine de tülbent örtüyorum:/ normlde cok terleyen bi bebek deildi ama son 1-2 haftadır böyle:((

Merhabalar . Gün geçmiyor ki başımıza bi iş daha gelmesin . Önceki gün oğlum ayakta dururken bi anda düştü ve alt dişleri alt dudağının iç kısmını kesti. Dudağı şişti baya dışına doğru kıvrıldı. Doktora gittik bi losyon bide krem verdi. İki yğn oldu hala aynı. Hatta bugün biraz kanadıda. Ne yapsam bilemedim :KK43:
Geçmiş olsun biz de geçen gün benzer bir durum yaşadık ama geçti hemen dudağını kanatti bizimki Allah beterinden korusun ufak tefek şeyler olacak kaçış yok :(

Belki 583902 deil ama 583900 kere kalkıyor:)) bi ara 3,4-4saate kadar uzamıstı ama simdi yine sıklastı. Sıcaklardan mı die düsünüyorum,cunku gece mutlaka badisini değiştiriyorum cok terliyor ....
bi de bi çıtçıtlı badi ile yatıyor üzeine de tülbent örtüyorum:/ normlde cok terleyen bi bebek deildi ama son 1-2 haftadır böyle:KK43:(
Biz de hala oyleyiz bı ara uzamıştı bizim de bu ara yine sıklaştı ilk yattiginda 3 saat maksimum sonra saat başı sabaha kadar sıcaktan mi susuyor da onun yerine emiyor mu yoksa gerçekten acıkıyor muaçılıyor mu ya da yine ataklarda miyiz çözemiyorum artık akışına bıraktım

1 yaşa doğru bebeği dellenen var mi acaba? Gece aglayarak uyanma, ayrılığa fazla tahammül edememe vs. 1 yaş sendromu olabilir mi ?

1 yaşa doğru bebeği dellenen var mi acaba? Gece aglayarak uyanma, ayrılığa fazla tahammül edememe vs. 1 yaş sendromu olabilir mi ?
Benim kizlar 11 aylik oldular beni gorunce cildiriyorlar ustumden inmiyorlar gece uyumak istemiyorlar gece yarisina kadar oturuyorlar birbirleri dovmeler kislancliklar hat safada bende cok yoruldum nefes almaya vaktim yok bir sihirli deynegim olsa 4 yasina gelsin isterdim biran once:KK70:

Benim kizlar 11 aylik oldular beni gorunce cildiriyorlar ustumden inmiyorlar gece uyumak istemiyorlar gece yarisina kadar oturuyorlar birbirleri dovmeler kislancliklar hat safada bende cok yoruldum nefes almaya vaktim yok bir sihirli deynegim olsa 4 yasina gelsin isterdim biran once:KK70:
Kıyamam sanaa biz ne yaşıyorsak ×2 sin. Allah yardımcın olsun biranda büyüycekler ama :)

Back