• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şimdi İyi canım şükür. 3gün sürdü ateşi su çiçeği gibi döküntüler oldu. Tekrar götürdük el ayak ağız dedi doktor. Öncesinde de 1 yaş kontrolü için kan alındı kanda çok az mikrop var dedi. Antibiyotik kullandık mecbur 3 gün. Şimdi daha iyi sadece bişey yemek istemiyor . En azından emiyor bunada şükür diyorım :)
Sizede çook geçmiş olsun . Tatil iyi oluyor ama dönüşü böyle olmasa. Şimdi daha iyi mi Âgâh bey :)
Yemek yarışması bağımlılık yaptı desem yeridir bu kategori tam benlik deyip katılıyorum :-) Can sıkıntısı , burdada yazan yok orda takılıyorum bende napim:rolleyes:
Canim gecmis olsun
Kel alaka olacak ama yemek yarismasi nasil oluyor.tarif mi paylasiyorsunuz.ne cahilim

Selamlar. Biz gecen yil dogdugu gunden beri kullaniyoruz klima. Agustos’un ortasinda Adana’da klimasiz yasamak hele ki lohusayken cok zor olurdu. Yataginin bas tarafina carsaf germistik ve yatagi kör bi koseye cekmistik. Bebege hic vurmuyordu soguk. Odada da nemlendirici calistirdik hep.
Bu yaz da bi kac kez gece elektrikler kesildi. Sicaktan uyandi hep klima calismadiginda. Bir de hemen pisik ve isilik oluyor klimasiz bi yerde yattigi zaman. Uzun kollu pijama giydiriyorum, ne usuyor ne terliyor rahat uyuyor.
Zaten bu sicakta nasil emzirirdim bilmiyorum. Acayip buralar :KK43:
Selam canim nasilsin.ah adana mersinin sicagi fenadir.mersine gitme dusuncesi bile beni terletiyor.Allah yardimciniz olsun

Canim gecmis olsun
Kel alaka olacak ama yemek yarismasi nasil oluyor.tarif mi paylasiyorsunuz.ne cahilim
Evet canım yemek tarifleri topiği var. Her ay Kazen bi kategori belirliyor. Katılmak isteyen editöre hangi tarifi yapacağı mesajla gönderiyor .sonra yapıyorsun malzemeleri yapılış aşamalarını en sonda sunum fotoğraflarını atıyorsun.
Ay sonunda oylama yapılıyor . 1.ye profil madalyası ve hediye gönderiliyor.
Bu ayki kategori Kekler. Ben bu ay katılmıycam .evimde değilim katılmak istersen bi bak :KK19:

Şimdi İyi canım şükür. 3gün sürdü ateşi su çiçeği gibi döküntüler oldu. Tekrar götürdük el ayak ağız dedi doktor. Öncesinde de 1 yaş kontrolü için kan alındı kanda çok az mikrop var dedi. Antibiyotik kullandık mecbur 3 gün. Şimdi daha iyi sadece bişey yemek istemiyor . En azından emiyor bunada şükür diyorım :)
Sizede çook geçmiş olsun . Tatil iyi oluyor ama dönüşü böyle olmasa. Şimdi daha iyi mi Âgâh bey :)
Yemek yarışması bağımlılık yaptı desem yeridir bu kategori tam benlik deyip katılıyorum :-) Can sıkıntısı , burdada yazan yok orda takılıyorum bende napim:rolleyes:
1 ay once aniden ateslendi ve ayni sizinki gibi 3 gun boyunca dusmedi. Serum, fitil, ates dusurucu surup, soguk uygulama.. hastanede hepsini uyguladilar. 38’e dusuyor eve geliyoruz 2 saat sonra 40 derece atesle geri hastaneye gidiyoruz. Meger bizimki de 6. Hastalikmis. Ben daha ilk kez burda duydum gecen aylarda bir arkadasin bebegi hastalanmisti burda kim oldugunu hatirlayamadim. 3. Gunden sonra gogsunde isilik gibi dokuntuler oldu ve hastalik bitti.
Tatile gittik geldikten 10 gun sonra yine ateslendi. Ayni onceki gibi oldu. Atesini dusurmek cok zor oluyor sanirim bazi cocuklarin. Buyuk oglum da ateslenirdi ama bu kadar inatci olmazdi. Bu seferki de amipmis. Ardarda gelen bu atesli hastaliklar yordu, yipratti. Ishal devam ediyor. Haftaici degerlere bakilacak. Bu arada kan degerleri cok anormal seyrediyor diye doktor talasemi(akdeniz anemisi) testi istedi. Onun sonuclarini bekliyoruz. Hasta bebekler, cocuklar sifa bulsun, saglikli olanlara da Allah hastalik gostermesin insallah.
Ne guzel etmissin yemek yarismalarina katilarak. Cok eglenceli gozukuyor :)) tatli bi ugras bulmussun kendine ;) Firsat buldukca takipteyim yemeklerini

Selam canim nasilsin.ah adana mersinin sicagi fenadir.mersine gitme dusuncesi bile beni terletiyor.Allah yardimciniz olsun
Iyiyiz cok sukur. Ufak tefek hastaliklar var iste, atlatiyoruz yavas yavas ama biri iyilesiyor biri hastalaniyor :/ Gecen yil miydi neydi cok sicak diye gunese sinirlenip ates acan bir Adanali haberi vardi :)) yakinda ben de haber olabilirim bu konuda :) Sizde ne var ne yok, keyifler yerinde mi?

Gecmis olsun canim. Ne durumdasiniz simdi? El ayak hastaligi olduguna emin misin? Bizde de tatil donusu kucuk oglumda basladi ates aniden. 3 gun boyunca 39’un altina dusmedi. Gecemiz gunduzumuz hastanede gecti. Amip olmus. Doktor denizden kapmistir dedi. Deniz temiz diye guvenip soktuk suya ama ozellikle 2 yas alti cocuklarda guvenilir degil dedi. Hala da toparlayamadi. Insallah daha iyisinizdir siz.
Ya bu arada yemek yarismalarina katiliyorsun ya bir de bayiliyorum enerjine. Bir de birinci olmussun. Helal :)) Tarifi aldim ben de, kaydettim bi kenara. Ellerine saglik :))
Size de çok geçmiş olsun ben de eşimin basinin etini yiyiyorum deniz de deniz diye yıllık izin bekliyoruz ama şimdi gözüm korktu :/ Allah tüm şifa bekleyen yavrulara şifa versin inşallah _Bayankus_ _Bayankus_ tekrar geçmiş olsun canım şükür atlatmissiniz

Iyiyiz cok sukur. Ufak tefek hastaliklar var iste, atlatiyoruz yavas yavas ama biri iyilesiyor biri hastalaniyor :/ Gecen yil miydi neydi cok sicak diye gunese sinirlenip ates acan bir Adanali haberi vardi :)) yakinda ben de haber olabilirim bu konuda :) Sizde ne var ne yok, keyifler yerinde mi?
Ah bilmez miyim asfalta yumurta kirsan pişer sicaklarini:)))) hamdolsun iyiyizoglusla bogusuyoruz

Size de çok geçmiş olsun ben de eşimin basinin etini yiyiyorum deniz de deniz diye yıllık izin bekliyoruz ama şimdi gözüm korktu :/ Allah tüm şifa bekleyen yavrulara şifa versin inşallah _Bayankus_ _Bayankus_ tekrar geçmiş olsun canım şükür atlatmissiniz
All-izz-well All-izz-well 2gundur deniz buzzzzz candarlida
Evet canım yemek tarifleri topiği var. Her ay Kazen bi kategori belirliyor. Katılmak isteyen editöre hangi tarifi yapacağı mesajla gönderiyor .sonra yapıyorsun malzemeleri yapılış aşamalarını en sonda sunum fotoğraflarını atıyorsun.
Ay sonunda oylama yapılıyor . 1.ye profil madalyası ve hediye gönderiliyor.
Bu ayki kategori Kekler. Ben bu ay katılmıycam .evimde değilim katılmak istersen bi bak :KK19:
Pek becerikli degilim ben ama birseyler ogrenmek adina takip ederim zevkle:)

Sağol canım . Hastalık bitse de huysuzlukları iştahsızlığı geçmedi çıldırcm tek lokma yemiyor :KK12:

Sağol canım . Hastalık bitse de huysuzlukları iştahsızlığı geçmedi çıldırcm tek lokma yemiyor :KK12:
O bizde de var hasta değiliz çok şükür ama diş kasıyor deli gibi o yüzden sanırım en iştahla yaptığı kahvaltının bile doğru düzgün yüzüne bakmıyor :( zar zor bir kaç kaşık yediriyorum gün içinde bakalım düzelirler inşallah kısa zamanda

O bizde de var hasta değiliz çok şükür ama diş kasıyor deli gibi o yüzden sanırım en iştahla yaptığı kahvaltının bile doğru düzgün yüzüne bakmıyor :KK43: zar zor bir kaç kaşık yediriyorum gün içinde bakalım düzelirler inşallah kısa zamanda
İnşallah canm gerçekten yemek yemeyen çocuk çok zor oluyormuş :KK43: o yese bizde doyucaz :KK43:

Dün ilk adımını attı :halay:
Daha sonra iyice cesaretlendi iki üç adım attı.doğum gününe kadar iyice yürür inşaallah.darısı diğer arkadaşlarımızın başına :)

İst.da yaşayanlar doğum günü pastasını nerde yaptırdınız/ yaptırıcaksınız?
Nasıldı pastanız biraz fikir istiyorum.

İnşallah canm gerçekten yemek yemeyen çocuk çok zor oluyormuş :KK43: o yese bizde doyucaz :KK43:

Bu aralar iştahlı çocuklar bile yeme sorunu yaşıyor.havalardan da olabilir.
Benimkide daha tadına bakmadan reddediyor.zorla bi kaşık yedirince sevip yiyiyor.ama sevmezse mümkün değil ağzını büzüp başını iki yana sallıyor :)

Ana oğul hastayız :( yürümesini görmek muhteşem. yarın doğum günü. Aşı var. İyileşmesini bekleyeceğiz. 1 yıl nasıl geçtii en son buralarda aktif yazarken 5 6 aylıktı. Günler nasıl geçiyor hiçbir şey yapamıyorum.

1 ay once aniden ateslendi ve ayni sizinki gibi 3 gun boyunca dusmedi. Serum, fitil, ates dusurucu surup, soguk uygulama.. hastanede hepsini uyguladilar. 38’e dusuyor eve geliyoruz 2 saat sonra 40 derece atesle geri hastaneye gidiyoruz. Meger bizimki de 6. Hastalikmis. Ben daha ilk kez burda duydum gecen aylarda bir arkadasin bebegi hastalanmisti burda kim oldugunu hatirlayamadim. 3. Gunden sonra gogsunde isilik gibi dokuntuler oldu ve hastalik bitti.
Tatile gittik geldikten 10 gun sonra yine ateslendi. Ayni onceki gibi oldu. Atesini dusurmek cok zor oluyor sanirim bazi cocuklarin. Buyuk oglum da ateslenirdi ama bu kadar inatci olmazdi. Bu seferki de amipmis. Ardarda gelen bu atesli hastaliklar yordu, yipratti. Ishal devam ediyor. Haftaici degerlere bakilacak. Bu arada kan degerleri cok anormal seyrediyor diye doktor talasemi(akdeniz anemisi) testi istedi. Onun sonuclarini bekliyoruz. Hasta bebekler, cocuklar sifa bulsun, saglikli olanlara da Allah hastalik gostermesin insallah.
Ne guzel etmissin yemek yarismalarina katilarak. Cok eglenceli gozukuyor :)) tatli bi ugras bulmussun kendine :KK66: Firsat buldukca takipteyim yemeklerini
Biizz biizz burdaki 6.hastalıgın oncusu bizdik maalesef.. çok gecmis olsun size de..

Merhaba tûm Ağustos anneleri. Ağustos bebeklerinin, acele edip erken gelen bebeklerin,Ağustos çok sıcak deyip Eylül'de gelen bebeklerin doğum günleri kutlu olsun. Hepsine sağlıklı,mutlu,başarılı,uzun bir ömür diliyorum...
Amin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlulukla başarıyla dolu upuzuun bir ömür nasip etsin hepsine şifa bekleyenlere şifa versin sağlık sıhhat versin inşallah ... Bizim de cumartesi doğum günümüz ne garip duygular 1 yıl bitti bitecek ...:KK36:

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi geceler. Benim sizlere bşr sorum olacaktı. Buradan bir arkadaş var B bursa_83 kendisi benim bu sitede ilk arkadaslrımdan birisi. Uzun zamandır kendisinden haber alamıyorum daha doğrusu artık burayada yazmıyor. Basında üzücü bir olay var biliyorum evladı ile canla başla uğrasıyordu en son. En son uzun bir zaman önce yazmış kendisinden haber alan eden var mı? Merak ediyorum belki sizlerden biri ile görüşüyordur. Son durumu nedir belki biliyorsunuzdur.

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi geceler. Benim sizlere bşr sorum olacaktı. Buradan bir arkadaş var B bursa_83 kendisi benim bu sitede ilk arkadaslrımdan birisi. Uzun zamandır kendisinden haber alamıyorum daha doğrusu artık burayada yazmıyor. Basında üzücü bir olay var biliyorum evladı ile canla başla uğrasıyordu en son. En son uzun bir zaman önce yazmış kendisinden haber alan eden var mı? Merak ediyorum belki sizlerden biri ile görüşüyordur. Son durumu nedir belki biliyorsunuzdur.
Ben de merak ediyorum ama sanırım girip yazabilecek boşluğu bulamıyor inşallah iyilerdir...

Back