2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oy kuzucuklar, ortaklaşa hareket ediyorlar desene Allah yardımcınız olsun canım

11 Aylık bebeklerinize mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?
ben hala gaz yapar diye vermedim.

Ben acıktığından oldugunu hiiç sanmıyorum Çunku yatmadan 1 saat once yiyor,o 1saatte mumkun değil acıkmaz.sıcak olabilir,diş olabilir (bizimki su ara disten deil) ,susamak olabilir,memeye kalkabilir alıştıgı için... artık bnde kabullendim cok takmıyorum...

Ay yok bnde daha vermedim merak ediyorum veren var mı? Bana dr suyla karıstırıp ver demişti ama daha hiç vermedim ,bi de gunluk süt mü yoksa acık süt mü bilemedim hangisini versek
Bende aynı napcam bilmiyorum. Eskiler hemen muhallebi sütlaç ver demeye başladı
Yok mu süt verennnn

Ben
Ay yok bnde daha vermedim merak ediyorum veren var mı? Bana dr suyla karıstırıp ver demişti ama daha hiç vermedim ,bi de gunluk süt mü yoksa acık süt mü bilemedim hangisini versek
Ben verdim ilk patates püresine katmıştım daha doğrusu bizim yemeğe yeltenmisti ilk tadımı o sekilde yapti sonrasinda muhallebesine koydum bit cay bardagi kadar herhangi bir sorun yasamadik ama yine de fazla vermemeye calisiyorum

Bende aynı napcam bilmiyorum. Eskiler hemen muhallebi sütlaç ver demeye başladı
Yok mu süt verennnn
Ben de henüz vermedim bir kere kendimize sütlaç yaptigimda çok baktı bir kaşık verdim onun haricinde hiç vermedim ben muhallebiyide irmik ve suyla yapıyorum meyve ya da pekmez katıyorum pirinç unu bile yedirmedim daha şeker katıyor musunuz muhallebilere? Artı hazır konusu açılmışken öğünlerini az mı tutuyorum diye dusunmeye başladım sizler sabahtan yatana kadar neler veriyorsunuz ?

ben sütlaç vermedim süte başlayacağım ağustosta yarı su yarı süt olarak alıştırmaya başlayacağım .
piriç ununu 6. aydan itibaren veriyorum çok seviyor kızım şeftalili pirinç unlu muhallebi yapıyorum severk yiyor verebilirsin .şeker ve tuz hiç kullanmadım 1 yaşından sonra az az tuza başlayacağım ..
sabah kahvaltısını yediriyorum .. labne peyniri ekmek içi pekmez yumurta sarısı ceviz karıştırıp veriyorum
öğleye doğru uyannca çorba veriyorum ..
oğleden sonra 1 kase yoğurt yediriyırum
akşam üzeri 6 gibi meyve püresi veriyorum ama tok tutsun diye içine yulaf ezmesi ile pişirip blendrdan geçiriyorum.
akşam en son yatarken ya çorba yada muhallebi yiyor
tabiki aralarda emiyor...

Muhallebi hiç sevmedi bizimki su meyve ve irmikten yapmştm pekmez de kattım yemedi.
Bu aralar hiç iştahı yok pek bir şey yemiyor.
sadece emmek istiyor. Dün tatile çıktık. Yoğurt çorba domates karpuz ve brokoli falan verdim şimdilik. Mniik minik yiyor

Biz de bu ara oyleyiz en iştahla yediği kahvaltıyi bile son üç gündür yapmak istemiyor zorla yediriyorum gün arasında muhallebi yapıyorum irmikle onu çok seviyor birkaç gündür bir iki kaşık zor ... Bakalım diş çok kasıyor herhalde o yüzden

Maşallah sizin bebiş güzel yiyiyor bizimkinin iştahı yok bu ara ama normalde de benzer aslında sadece yoğurt çok sevmediği için yemiyor ya da akşam yemeklerinde yemeğin yanında veriyorum meyveyi öğlen sabah kalkıp yatıp uyandıktan sonra ne vereceksem eline veriyorum kendi yiyor yediği kadar (sadece muzu muhallebide yiyiyor) öğleden sonra oynayıp yorulunca irmikle muhallebi akşam bizimle birlikte ya ona da aynı yemek veriyorum ya da çorba ama genelde bakliyat dahil yediriyorum fasulye barbunya çok seviyor :) tabi az yiyiyor şimdilik böyle gece yatarken birşey yedirmiyorum sabaha kadar kalıyoruz aralıklarla böyle ...

Evwt yemesi güzel benim kızımın ama kilolu değil 8.5 kilo daha bana zayıf geliyor kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…