Oyle valla bir yondende sans hallerini gorsen gulduruyorlar insani birbirlerini seviyorlar dovuyorlar biri gulsun digeri o guluyor diye kahkaha atiyorKıyamam sanaa biz ne yaşıyorsak ×2 sin. Allah yardımcın olsun biranda büyüycekler ama :)
Oy kuzucuklar, ortaklaşa hareket ediyorlar deseneBenim kizlar 11 aylik oldular beni gorunce cildiriyorlar ustumden inmiyorlar gece uyumak istemiyorlar gece yarisina kadar oturuyorlar birbirleri dovmeler kislancliklar hat safada bende cok yoruldum nefes almaya vaktim yok bir sihirli deynegim olsa 4 yasina gelsin isterdim biran once
MaşallahOyle valla bir yondende sans hallerini gorsen gulduruyorlar insani birbirlerini seviyorlar dovuyorlar biri gulsun digeri o guluyor diye kahkaha atiyor
Biz de hala oyleyiz bı ara uzamıştı bizim de bu ara yine sıklaştı ilk yattiginda 3 saat maksimum sonra saat başı sabaha kadar sıcaktan mi susuyor da onun yerine emiyor mu yoksa gerçekten acıkıyor muaçılıyor mu ya da yine ataklarda miyiz çözemiyorum artık akışına bıraktım
Ben veriyorum ama aksam deil de,erken saatte veriyorum öğlen fln.11 Aylık bebeklerinize mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?
ben hala gaz yapar diye vermedim.
Ay yok bnde daha vermedim merak ediyorum veren var mı? Bana dr suyla karıstırıp ver demişti ama daha hiç vermedim ,bi de gunluk süt mü yoksa acık süt mü bilemedim hangisini versekBebeğine inek sütü vermeye başlayan var mı acaba ? Nasıl bşlamalıyız?
Hayy ben bu ataklarııııı seveyimmm50-51. haftalar arasi atak basliyor :)
Bende aynı napcam bilmiyorum. Eskiler hemen muhallebi sütlaç ver demeye başladıAy yok bnde daha vermedim merak ediyorum veren var mı? Bana dr suyla karıstırıp ver demişti ama daha hiç vermedim ,bi de gunluk süt mü yoksa acık süt mü bilemedim hangisini versek
YA Bende vereyimBen veriyorum ama aksam deil de,erken saatte veriyorum öğlen fln.
Ben bayadir veriyorum suyuna da kemik suyu katıyorum11 Aylık bebeklerinize mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?
Ben verdim ilk patates püresine katmıştım daha doğrusu bizim yemeğe yeltenmisti ilk tadımı o sekilde yapti sonrasinda muhallebesine koydum bit cay bardagi kadar herhangi bir sorun yasamadik ama yine de fazla vermemeye calisiyorumAy yok bnde daha vermedim merak ediyorum veren var mı? Bana dr suyla karıstırıp ver demişti ama daha hiç vermedim ,bi de gunluk süt mü yoksa acık süt mü bilemedim hangisini versek
Ben veriyorum en sevdikleri arasına girdi diyebilirim 2-3 kez verdim ekstra bir sorun olmadı gaz açısından11 Aylık bebeklerinize mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?
Ben de henüz vermedim bir kere kendimize sütlaç yaptigimda çok baktı bir kaşık verdimBende aynı napcam bilmiyorum. Eskiler hemen muhallebi sütlaç ver demeye başladı
Yok mu süt verennnn
Ben de henüz vermedim bir kere kendimize sütlaç yaptigimda çok baktı bir kaşık verdimonun haricinde hiç vermedim ben muhallebiyide irmik ve suyla yapıyorum meyve ya da pekmez katıyorum pirinç unu bile yedirmedim daha şeker katıyor musunuz muhallebilere? Artı hazır konusu açılmışken öğünlerini az mı tutuyorum diye dusunmeye başladım sizler sabahtan yatana kadar neler veriyorsunuz ?
çok teşekkür ederim bende veriyorum değişik çorbaları seviyoır kızımBen veriyorum en sevdikleri arasına girdi diyebilirim 2-3 kez verdim ekstra bir sorun olmadı gaz açısından
Muhallebi hiç sevmedi bizimki su meyve ve irmikten yapmştm pekmez de kattım yemedi.Ben de henüz vermedim bir kere kendimize sütlaç yaptigimda çok baktı bir kaşık verdimonun haricinde hiç vermedim ben muhallebiyide irmik ve suyla yapıyorum meyve ya da pekmez katıyorum pirinç unu bile yedirmedim daha şeker katıyor musunuz muhallebilere? Artı hazır konusu açılmışken öğünlerini az mı tutuyorum diye dusunmeye başladım sizler sabahtan yatana kadar neler veriyorsunuz ?
Biz de bu ara oyleyiz en iştahla yediği kahvaltıyi bile son üç gündür yapmak istemiyor zorla yediriyorumMuhallebi hiç sevmedi bizimki su meyve ve irmikten yapmştm pekmez de kattım yemedi.
Bu aralar hiç iştahı yok pek bir şey yemiyor.
sadece emmek istiyor. Dün tatile çıktık. Yoğurt çorba domates karpuz ve brokoli falan verdim şimdilik. Mniik minik yiyor
Maşallah sizin bebiş güzel yiyiyor bizimkinin iştahı yok bu ara ama normalde de benzer aslında sadece yoğurt çok sevmediği için yemiyor ya da akşam yemeklerinde yemeğin yanında veriyorum meyveyi öğlen sabah kalkıp yatıp uyandıktan sonra ne vereceksem eline veriyorum kendi yiyor yediği kadar (sadece muzu muhallebide yiyiyor) öğleden sonra oynayıp yorulunca irmikle muhallebi akşam bizimle birlikte ya ona da aynı yemek veriyorum ya da çorba ama genelde bakliyat dahil yediriyorum fasulye barbunya çok seviyor :) tabi az yiyiyor şimdilik böyle gece yatarken birşey yedirmiyorum sabaha kadar kalıyoruz aralıklarla böyle ...ben sütlaç vermedim süte başlayacağım ağustosta yarı su yarı süt olarak alıştırmaya başlayacağım .
piriç ununu 6. aydan itibaren veriyorum çok seviyor kızım şeftalili pirinç unlu muhallebi yapıyorum severk yiyor verebilirsin .şeker ve tuz hiç kullanmadım 1 yaşından sonra az az tuza başlayacağım ..
sabah kahvaltısını yediriyorum .. labne peyniri ekmek içi pekmez yumurta sarısı ceviz karıştırıp veriyorum
öğleye doğru uyannca çorba veriyorum ..
oğleden sonra 1 kase yoğurt yediriyırum
akşam üzeri 6 gibi meyve püresi veriyorum ama tok tutsun diye içine yulaf ezmesi ile pişirip blendrdan geçiriyorum.
akşam en son yatarken ya çorba yada muhallebi yiyor
tabiki aralarda emiyor...
Evwt yemesi güzel benim kızımın ama kilolu değil 8.5 kilo daha bana zayıf geliyor kilosuMaşallah sizin bebiş güzel yiyiyor bizimkinin iştahı yok bu ara ama normalde de benzer aslında sadece yoğurt çok sevmediği için yemiyor ya da akşam yemeklerinde yemeğin yanında veriyorum meyveyi öğlen sabah kalkıp yatıp uyandıktan sonra ne vereceksem eline veriyorum kendi yiyor yediği kadar (sadece muzu muhallebide yiyiyor) öğleden sonra oynayıp yorulunca irmikle muhallebi akşam bizimle birlikte ya ona da aynı yemek veriyorum ya da çorba ama genelde bakliyat dahil yediriyorum fasulye barbunya çok seviyor :) tabi az yiyiyor şimdilik böyle gece yatarken birşey yedirmiyorum sabaha kadar kalıyoruz aralıklarla böyle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?