2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben vakit bulamıyorum pek doğa pek hareketli yürümüyor ama sürekli emekleme sıralama her yere ulaşıyor gece uykusu dışında uyumuyorda uyusada az oyüzden bütün gün onunla geçiyor

Günaydın güzel anneler
Benim süt miktarım çok azaldı .Normalde de azalması gerekiyor mu acaba.Artık 1 yaşındalar Ben çalıştığım için benimki mi azaldı acaba?

Günaydın güzel anneler
Benim süt miktarım çok azaldı .Normalde de azalması gerekiyor mu acaba.Artık 1 yaşındalar Ben çalıştığım için benimki mi azaldı acaba?
Gunaydin, ne kadar sutum olduğunu artik bilmiyorum onceden sağım yapardim simdi ne kadar emerse o kadar gerisi ek gıda canım çok dert etme derim ama gece emzirme sıklığıni biraz artirabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba guzel anneler can evlatlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz kızimla hamdolsun iyiyiz, arada gelip okudum ama vakit ayırıp yazamadim bir türlü. Sizin de halinizi tahmin edebiliyorum mesguliyetten yazamıyorsunuzdur.
Özellikle B bursa_83 arkadaşımın yazmasını bekledim ama epeydir yazmamışsın. Bazı sonuclar bekliyordun insallah o sonuclar güzel gelmiştir.
Bugün 1 agustos biliyorum kiminiz eylül kiminiz temmuz annesi oldunuz ama benim için apayrı yerleri olan ağustos annelerisiniz ve ben sizden cok destek gordüm bunun için hepinize teşekkur ediyorum. Dogum gunu olan yavruları da tebrik ediyorum, dilerim sağlıkla bir omür anne babalarıyla mutlu yaşarlar.

Selam bebeği mamayla beslenip bir yaştan sonra süt verecek olan varmı

Ben veriyorum canım.her gün değil ama haftada bir iki kere veriyorum.
İlk verdiğimde tatilde bi köydeydik.ordan taze taze alıp az bişey içirip denicektim.
Ama bizimki bayıldı.süt bitti diye ağlamıştı :)
Mama yerine süt veriyorum bazen ama her gün vermedim.doktoruma danışmam lazım.

1 yasin dolmasina az kalmis.deneyebilirsin bence de

Günaydın güzel anneler
Bnmde azaldı calıstıgım için ama geldigi sürece azalsada emzirmeye devam Allah izin versin de 2 yasına kadar emzirelim insalla

Selam kızlar
Tatildeydik o yüzden girip bakamadım hiç.. herkes iyidir umarım
Bizim tatilimiz cok sükür güzel gecti,yani zorlanır mıyız diye düsünüyordum ama masallah uykusu bozulmadı hiç hatta yoruldugu için evden daha bile iyiydi:))
Bir de yürümeye basladık paytak paytak,hiiç durmadan peşindeydik... o yüzden degil foruma girmek telefonu elime aldıgım sayılıdır:)

Maşallah kuzucuga canım darısı basimiza

Bebeği el ayak ağız hastalığı geçiren vaar mıydı arkadaşlar?
Gecmis olsun canim. Ne durumdasiniz simdi? El ayak hastaligi olduguna emin misin? Bizde de tatil donusu kucuk oglumda basladi ates aniden. 3 gun boyunca 39’un altina dusmedi. Gecemiz gunduzumuz hastanede gecti. Amip olmus. Doktor denizden kapmistir dedi. Deniz temiz diye guvenip soktuk suya ama ozellikle 2 yas alti cocuklarda guvenilir degil dedi. Hala da toparlayamadi. Insallah daha iyisinizdir siz.
Ya bu arada yemek yarismalarina katiliyorsun ya bir de bayiliyorum enerjine. Bir de birinci olmussun. Helal :)) Tarifi aldim ben de, kaydettim bi kenara. Ellerine saglik :))

Selamlar. Biz gecen yil dogdugu gunden beri kullaniyoruz klima. Agustos’un ortasinda Adana’da klimasiz yasamak hele ki lohusayken cok zor olurdu. Yataginin bas tarafina carsaf germistik ve yatagi kör bi koseye cekmistik. Bebege hic vurmuyordu soguk. Odada da nemlendirici calistirdik hep.
Bu yaz da bi kac kez gece elektrikler kesildi. Sicaktan uyandi hep klima calismadiginda. Bir de hemen pisik ve isilik oluyor klimasiz bi yerde yattigi zaman. Uzun kollu pijama giydiriyorum, ne usuyor ne terliyor rahat uyuyor.
Zaten bu sicakta nasil emzirirdim bilmiyorum. Acayip buralar

Şimdi İyi canım şükür. 3gün sürdü ateşi su çiçeği gibi döküntüler oldu. Tekrar götürdük el ayak ağız dedi doktor. Öncesinde de 1 yaş kontrolü için kan alındı kanda çok az mikrop var dedi. Antibiyotik kullandık mecbur 3 gün. Şimdi daha iyi sadece bişey yemek istemiyor . En azından emiyor bunada şükür diyorım :)
Sizede çook geçmiş olsun . Tatil iyi oluyor ama dönüşü böyle olmasa. Şimdi daha iyi mi Âgâh bey :)
Yemek yarışması bağımlılık yaptı desem yeridir bu kategori tam benlik deyip katılıyorum Can sıkıntısı , burdada yazan yok orda takılıyorum bende napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…