kızlar merhaba uzun zamandır giremedm
bebeğim 5 haftalıkmış iki hafta sonra gidicem kalp için
bi haftadırda bulantım başladı
her geçen gün daha kötüyüm kızlar ne yesem çıkarıyorum suyu bile çıkarıyorum aç susuz oturuyorm napıcam
krakerde fayda etmiyor
ağlıyorum artık napıcam yardımmm
kızlar bir de 15 gün önce ilk muayene vajinal ultrason ile baktı
10 gün sonra karından( 3 gün öncesine denk geliyor )
yarın mide bulantısı için gideceğim tekrar bakarsa zararlı olur mu?
Arkadaşlar desteklerini icin cok sagolun doktordan geldim kese normal bebek iyi kalp atisi var cok şükür uzan bol bol ilaclarada devam dedi tansiyonum dusuk 8-5 baş ağrıları o yuzdenmis kanamam var hala ilkine göre azaldi gibi allahim inşallah kimseye yasatmaz cok zor bir durum
Arkadaşlar desteklerini icin cok sagolun doktordan geldim kese normal bebek iyi kalp atisi var cok şükür uzan bol bol ilaclarada devam dedi tansiyonum dusuk 8-5 baş ağrıları o yuzdenmis kanamam var hala ilkine göre azaldi gibi allahim inşallah kimseye yasatmaz cok zor bir durum
Canm 9 ml di kesenin boyutu. Karından görüldü şükür. 13 ünde gideceğim kalp atışı duyulmali o zamana dedi.
Canm bulanti çok zor. Elinden geldiği kadar baharatsiz salcasiz soğan sarmisaksiz şeyler ye. Ben kizimda çok çektim. Naneli portakalli şeker dışarı cikrken hep yanimdaydi. cantamdaydi. Hemen ağzima atardım. Sade makarna patates haslama favorilerimdi zaten baska sey yiyemiyordum. Çok zor oluyor bu dönem. Ama deneye deneye ne iyi gelir bilirsin. Az az yemeye çalış. Soda iyi gelirdi. Yaza denk gelmişti bolca acur salatalık yiyordm. Bence elma iyi gelebilir. Kokusuz falan ne olsa. Bir dene istersen. Leblebi iyi geliyor diyorlar. Bende yedim ama boguluyordum.