2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kanamam var kirmizi doktoru aradim progesteron ic bekle gelsende yapacak birşey yok dedi

kanamam var kirmizi doktoru aradim progesteron ic bekle gelsende yapacak birşey yok dedi

Cok gecmis olsun benim de akintinin icinde hafif pembelik gordum cuma gunu , dun de hafif kahve rengi gibiydi akintim bana da progestan verdi dr.um yarin muayene olmaya gidicem hayirlisi hersey Allahtan

İlacını ic canm. Hiç bir is yapma uzan ayaklarını kaldır. Dinlen. Lavabo ihtiyacı hariç kalkma Allah korusun. Allah yardimcin olsun. Moralini yüksek tutmaya calis

İlacını ic canm. Hiç bir is yapma uzan ayaklarını kaldır. Dinlen. Lavabo ihtiyacı hariç kalkma Allah korusun. Allah yardimcin olsun. Moralini yüksek tutmaya calis
Moralim cok bozuk bu ikinci olkindede kalp atislarini alamanistik aspirin kullanıyorum doktor onu kes dedi uzaniyorum

Cok gecmis olsun benim de akintinin icinde hafif pembelik gordum cuma gunu , dun de hafif kahve rengi gibiydi akintim bana da progestan verdi dr.um yarin muayene olmaya gidicem hayirlisi hersey Allahtan
Bende yarin gidecen cagirdi

İkiz mi acaba :)

Moralim cok bozuk bu ikinci olkindede kalp atislarini alamanistik aspirin kullanıyorum doktor onu kes dedi uzaniyorum
Bende kalp atışısını duyamadım dr ben duydum ama yavaş dedi 7-6 iken birde geriden geliyo bir hafta dedi allah yardımcımız olsun inşallah

Seni çok iyi anlıyorum morali çok bozuluyor insanın ama en çok ihtiyacın olan şey moral su an.güçlü ol bebeğin için çokça dua et. Herşey nasip kısmet. Rabbim aci tecrübe yasatmasin. Yat dinlen uyu. Bugünler geçecek insallah

Sagol cnm allah razı olsun inşallah gecer acile gidiyorum duramadim evde

G Gul-Can Allah yardimcinjz olsun sizindde insallah. Zaman geçtikçe o aralık kapanır insallah hiç üzülme. Beslenmene dikkat et . Yeter ki sağlık olsun . Moral bozmayalim. Bu üç ay çok riskli. Az is yapalım kendimizi yormayalim

Progestani vajinal yolla alirsan cok daha etkili olur. Uzan dinlen bir de pruluton depot diye bir igne var acile gidersen yaparlar o kanamayi bicak gibi keser

Kan pıhtılaşması var bende canım inşallah kapanır saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…