• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar günaydınn ben cuma günü kalp atışlarını derinden de olsa duydum bazı tahliller verdi doktor sanırım kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var sizde karşılaştınız mı böyle bişeyle ne tavsiye edersiniz?
hayır canım ama en güzel tavsiyeyi dr un vericektir normalde kan ilacı weriyorlar ama sanırım birkaç ay sonraydı 4 aylıkken diye hatrlıyorum vitamin ve kan ilacını ama enfeksiyon için ilacı hemen werebilir kanında çok düşükse onun içinde ilaca başlatabilir belki depolar hemen dolmuyor malum geçmiş olsun Allah şifa wersin canm sen dr una göster biran önce sonuçlarını

Cok şükür kanamam kahverengiye döndü azaldi herkeze teşekkür ederim bende kilo almadim ama karnim sis pantolonlar sıkıyor sislikten dolayi

bulantı ve kusma için neredeyse yalvaracak hale geldim, 7 haftalık oldu ama tek bir belirtisi bile yok, doktor hamilesin demese ve keseyi görmesem asla inanmayacağım hamile olduğuma. :KK43:
Deli misin keyfini cikar agzimin içi hasta gibi igrenc bir tat var yedigimin tadini alamiyorum. Ne guzel iste...

bu mucize gebelik, ben neredeyse kısırım, yaşım da var biraz. normal seyrinde gitmiyor diye kafayı yicem evde.
Bak cnm benim bundan önce iki kaybim var 4 aylikken su keseleri patladi. ama kayiplarimin bebekler ile alakasi yok ben de rahim yetmezligi var. 12. Haftamda dikis atilacak ve sonra yatarak bir hamilelik gecirecegim. Ilk iki gebeligimde hic bulantim yoktu ve bebeklerim cok sagliklilardi tum testleri zaten saglikli cikti. Annem bana ve kardesime hamileyken hic bulanti yasamamis turp gibi dogduk herkes de bulanti olacak diye birsey yok. Boyle seyleri kafana takma. Yaş konusuna gelince artik isler eskisi gibi degil okul is evlilik derken bircok kisi ilk bebeklerini 30 lu yaslarda yapiyor, sakin ol tadini cikar insallah saglikla kucagina alacaksin.

Bak cnm benim bundan ince iki kaybim var 4 aylikken su keseleri patladi. ama kayiplarimin bebekler ile alakasi yok ben de rahim yetmezligi var. 12. Haftamda dikis atilacak ve sonra yatarak bir hamilelik gecirecegim. Ilk iki gebeligimde hic bulantim yoktu ve bebeklerim cok sagliklilardi tum testleri zaten saglikli cikti. Annem bana ve kardesime hamileyken hic bulanti yasamamis turp gibi dogduk herkes de bulanti olacak diye birsey yok. Boyle seyleri kafana takma. Yaş konusuna gelince artik isler eskisi gibi degil okul is evlilik derken bircok kisi ilk bebeklerini 30 lu yaslarda yapiyor, sakin ol tadini cikar insallah saglikla kucagina alacaksin.

haklısınız biliyorum, elimde değil. birden bire kalınca ona sevinmek yerine bu sefer de ya düşerse hiç bi belirtisi yok diye deliriyorum. tadını çıkarmam lazım. kayıplarınıza çok üzüldüm, henüz yaşamadım ama şu bir kaç haftalık sevincimi kaybetsem neler yaşarım biliyorum.

haklısınız biliyorum, elimde değil. birden bire kalınca ona sevinmek yerine bu sefer de ya düşerse hiç bi belirtisi yok diye deliriyorum. tadını çıkarmam lazım. kayıplarınıza çok üzüldüm, henüz yaşamadım ama şu bir kaç haftalık sevincimi kaybetsem neler yaşarım biliyorum.
Allah kimseye yaşatmasın ama kismetten ötesi yok oluruna birak.

İyi günler kızlar bizde doktordan geldik az önce.Kalp atışlarını duydum herşey yolundaymış çok şükür.Beni bir hüzün aldı yine oğlum çok küçük çünkü onun ve kendim için endişeleniyorum Allah affetsin ama ara ara aklıma aldırmak geliyor sonra yapamıyorum.Anlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum :(

İyi günler kızlar bizde doktordan geldik az önce.Kalp atışlarını duydum herşey yolundaymış çok şükür.Beni bir hüzün aldı yine oğlum çok küçük çünkü onun ve kendim için endişeleniyorum Allah affetsin ama ara ara aklıma aldırmak geliyor sonra yapamıyorum.Anlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Oyle seyler düşünme oğlun ne kadar kiymetliyse oda okadar kıymetli kalbi atiyormus bak tutunmuş sana evet zor olucak ama bu hayatta ne Kolayki Allah kolaylığını verir

İyi günler kızlar bizde doktordan geldik az önce.Kalp atışlarını duydum herşey yolundaymış çok şükür.Beni bir hüzün aldı yine oğlum çok küçük çünkü onun ve kendim için endişeleniyorum Allah affetsin ama ara ara aklıma aldırmak geliyor sonra yapamıyorum.Anlayacağınız ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
helede kalp atışlarını duyduktan sonra bence aldırmak çok zor olur herhalde kıyamazsın:dua: kıymada zaten annesi:KK46:
vardır bunda da bir hayır de. beraber büyür diyorlar ya öyle de olur, Allah büyük.
zor olucak ewet, ama yapabilirsin biz anneler çok güçlüyüz bunu unutma sonradan inan hüzünlerin en büyüğünü yaşarsın tabi karar yineden senin ama yapma:KK24:

Asla kıyma yavruna emin ol allah sabrını verir. Bende endişeler taşıyorum ama rabbim kaldıramayacağı yükü kimseye vermez. Kqlbide atıyor artık hissediyor. Dogunca emin ol iyi ki diyeceksin. Allah korusun ilerde yeniden istersen olmazsa pişman olursun. Yada bir hastalığı olur çocuklardan birinin diğerine faydası olacaktır. Allah herşeyin en iyisini bilir. Benim bir arkadaşım ablasından aldığı dokuyla hayata tutundu. İki yaş var aralarinda

Back