- 9 Nisan 2013
- 2.697
- 3.207
- 83
Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerle gel. Bence iyi düşünmeye çalış, iyi olsun canım.Sagol cnm allah seninde yardimcin olsun acile gidiyorum duramadim evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerle gel. Bence iyi düşünmeye çalış, iyi olsun canım.Sagol cnm allah seninde yardimcin olsun acile gidiyorum duramadim evde
Git canim düşük önleyici igne vururlar..Sagol cnm allah seninde yardimcin olsun acile gidiyorum duramadim evde
Kötü birşey olmasındaİkiz mi acaba :)
Dualarımız seninle inşallah hiçbirşey olmamıştır bebeğine güzel haberlerini bekliyoruzSagol cnm allah seninde yardimcin olsun acile gidiyorum duramadim evde
canım merhaba nasılsınDualarımız seninle inşallah hiçbirşey olmamıştır bebeğine güzel haberlerini bekliyoruz
canım senin ikiz miii inanmıyorm çok sevindmiyi canim gozun aydin...allah saglikla kucagibada almayi nasip etsin... cümlesinin
bende iki hafta sonra gidicem canm gözün aydınKızlar çok şükür keseyi gördüm. İki hafta sonra kalp atışı için cagirdi. İçim rahatladi
Sevindim canım dinlen geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın üzüntüArkadaşlar desteklerini icin cok sagolun doktordan geldim kese normal bebek iyi kalp atisi var cok şükür uzan bol bol ilaclarada devam dedi tansiyonum dusuk 8-5 baş ağrıları o yuzdenmis kanamam var hala ilkine göre azaldi gibi allahim inşallah kimseye yasatmaz cok zor bir durum
Aminn cnm kimseye yasatmasin cok zor sagol allah razı olsunSevindim canım dinlen geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın üzüntü
Biliyorum canım aynı üzüntü şuan bendede var allah yardımcımız olsun gerçekten yaşayan bilirAminn cnm kimseye yasatmasin cok zor sagol allah razı olsun
Geçmiş olsun canım inşallah baş ağrısı da geçer çok kötü benimde yarın tansiyon baktirayim ben deArkadaşlar desteklerini icin cok sagolun doktordan geldim kese normal bebek iyi kalp atisi var cok şükür uzan bol bol ilaclarada devam dedi tansiyonum dusuk 8-5 baş ağrıları o yuzdenmis kanamam var hala ilkine göre azaldi gibi allahim inşallah kimseye yasatmaz cok zor bir durum
baktir cnm tansiyonuna düşük se o yapiyordur tuzlu ayran ic dedi doktur ictim inşallah gecerGeçmiş olsun canım inşallah baş ağrısı da geçer çok kötü benimde yarın tansiyon baktirayim ben de
Ayben cnm yasayanbilir ikinciye yasatmasin allahBiliyorum canım aynı üzüntü şuan bendede var allah yardımcımız olsun gerçekten yaşayan bilir
yok canim ikiz degil...ikinci bebegim olacak insallah....3 yasinda kizim varcanım senin ikiz miii inanmıyorm çok sevindm
Canm 9 ml di kesenin boyutu. Karından görüldü şükür. 13 ünde gideceğim kalp atışı duyulmali o zamana dedi.bende iki hafta sonra gidicem canm gözün aydın
kese ne kadardı boyutu
benm bulantım çok oluyor sen tecrübelisin