2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
2016 ağustos annesiyim.
inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.

Evet evet zaten gaz harektleri gibi:)Allah im insallah bizlere kalp atisini duydugumuz gunleri dogutup buyuytugumuz gunleri nasip eder hayirlisiyla

Canım ne güzel yazmışsın beslenme olayını. Ama kendimi çok kötü hissettim çünkü mide bulantısı yüzünden hamur dışında birşey yiyemiyorum. Haa bi de patates
Ama mide bulantısı dönemi öyle canm. Yapicak birşey yok iki lokma girsinde midene şimdilik ne yiyebiliyorsan ölçülü onu ye. Zaten bulantin geçince dikkat edersin. Mide bulan tim başlar benimde herhalde bir iki haftaya korkuyorum ınan. İlkinde eşim öyle böyle idare ediyordu . Ama şimdi kızıma yapmasam olmaz. Bulansamda girip yapmak zorundayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın arkadaşlar
geceleri terleyerek uyanıyorum een az iki kez kıyafet değiştiriyorum
var mı böyle bi durum yaşayan ya da neyden kaynaklanıyor olabilir
iyice canım sıkılmaya başladı artık

Merhabaaa Benim süpriz yumurtamda geliyor. Sat 14 kasım. Şuan 6+5deyiz. Bi kaç gündür bulantılarım başladı. İkinci hamileliğim bu. İlkinde bir yudum su içemiyordum. Bu sefer sanki biraz daha iyibaşlangıç yaptık gibi. 2017de Herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum

Hayırlı uğurlu olsun insallaahh. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin insallah

O kadar moralim bozuluyor ki böyle beslendigim için

günaydın kızlar bugün dr a gidicektim ama maalesef işe gelmem gerekti ay sonu olduğu için işler yoğun iptal etmek zorunda kaldım kısmetse haftaya gidicem hem kalp atışlarını da duyarım belki yani inşallahh
kendinize iyi bakınn öpüyorumm kızlarrr

Merhaba kızlar ben dün doktora gittim vajinal ultrason ile bebeğin kalp atışlarını duyduk. Yalnız doktor 10 gün rapor verelim dinlen kesenin etrafında kanama alanları gözüküyor riske atma dinlen dedi rapor yazdı. Dua edin kızlar

Hosgeldin benimde sat 14 kasım ve ikinci gebeliğim sağlıkla kucagimizada alalım insallah

Kizlar merhaba 5+3 um sata gore.Ben cok ayakta kalinca akintim artiyor ve kasigim agriyor birde ayaklarimi cok karnima cekik durursam agri giriyor.Ayni durumlari yasayan var mi?

Öncelikle tebrik ederim. Keske bana böyle drlar denk gelse. Kesenin yanında kanama alanim vardi, şimdi de şiddetli bulantım var dr rapor vermiyor. Çalışmak zorundayım. .

Canım ne güzel yazmışsın beslenme olayını. Ama kendimi çok kötü hissettim çünkü mide bulantısı yüzünden hamur dışında birşey yiyemiyorum. Haa bi de patates
Al benden de o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…