2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çocuklarına söylemeyen annişler bence kararınızda ısrarlı olun. Benüm oğlum akşam akiam babaannesine annemin karnında deniz var benim kardeşim dedi bebişimin adını da böylelikle öğrenmiş oldum :)))

Ozellikle Akşam yemeği yiyemiyorum gün içerisinde bulantılarım oluyor . aşırı iştahsızim yemek yapamıyorum tiksindiriyor salça-sogan vs.

Ozellikle Akşam yemeği yiyemiyorum gün içerisinde bulantılarım oluyor . aşırı iştahsızim yemek yapamıyorum tiksindiriyor salça-sogan vs.
Ben de geçen hafta çok yoğun yaşıyordum bu hafta hiç yok denecek kadar az. Sağlıcakla geçse şu dönem artık. Gerçekten çok zormuş. Ama aç kalmakta teyikliyor zorla da olsa yemeye çalışın.

Evet haklısın en güzel dostluklarımi bende çoğunu buradan kazandım. Buradan irtibatı keselim demiyorum zaten ayrıca bir konuya değinmek isterim grup kapalı oyuzden kimse ne senin yazdığını ne de katıldığını göremez. 2 çocuğum da da hem kk hem face yakın olduklarınızla da whatsaptan görüştük güzel dostluklar ve güzel bilgiler paylaştık. Herkesin kendi kararı elbette katılıp katılmamak grup ta baya cogaldik sohbetlerimiz de gayet seviyeli

İyi aksamlar kzlar bende bugun 11 gun gecikmeyle hamile oldugumu ogrendim testle.Cok heyecanlandim dogru duzgun hic belirtim yoktu cunku cok sasirdim.Cok mutluyum rabbim insallah hayirlisiyla saglikla kucagima almayida nasip eder evladimizi:)
hoşgeldin canım hayırlı olsun :)

5 hafta 3 günlüğüm. doktora dün gittim vajinal yoldan keseyi gördük şükür. çok küçük de olsa. aynı günüz seninle sen gittin mi hiç?
Evet bende 5+3 hftalik sata gore:)Yok gitmedim hic daha bugun aksam ogrendim testle hamile oldugumu:)İnsallah Allah nasip ederse haftaya giderim.Seninde kasiklarinda sanki bisey toplasiyormus gibi oluyor mu sanki icerde hareketlenme var biseyler oluyor gibi birde ilac kullaniyor musun ben dr a gitmedgm icin kullanmiyorum.

doktora gitmeden folbiol kullanmaya başladım. kalp atışlarını duyduktan sonra testler isteyeceğini söyledi. ona göre bieşeyler verirse kullanıcam. evet kasıkların üstünde bir hareketlilik hissediyorum ama bunlar tabi ki gaz hareketleridir :) şu an bir pirinç tanesi kadarmış bebemiz :)

Kizlar eski yilin bu son gununde yeni yilin 2016 yi aratmamasini 2017 nin tum ulkemiz ve bizler icin artik guzel seylerin baslangici olmasini tum talihsizlikleri sikintilari geride biraktigimiz huzurlu saglikli mutlu ve bebislerimizi sagsaglim kucagimiza alacagimiz bir yil olmasini diliyorum.

Amin inşallah

Kzlar yine hafif leke geldi bugun baya is yaptm ondanmi acaba
Cnm bi doktruna görün geçen hafta benm başıma geldi izinli olduğm gün temizlk yaptım baya çok hafif geldi hemn doktra gttk tabi önce aradım doktrumu gel dedi.usg ile baktı şükr içerde kanma yoktu prulotn mu ne öyle bir iğne yaptılar crinone jel kullanydm zaten birde progestan verdi tedbir amaçlı ayaklarının altına yastık koy ve uzan hatta çalşıyosn rapor al bana 1 hafta rp.vermişti.geçmş olsn he kötüde düşünme yorulma da tabiii

Hamileliğin hayırlı olsun aynı gunuz bizde. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Ben dün gittim kese göründü. İki hafta sonra kalp atisiicin çağırdı. Folik asit hemen başladık. Kan ilacı falan 16. Haftadan önce vermiyoruz dedi. Beslenmene dikkat et canm.
Dr un bana beslenme tavsiyesi su şekilde
Hergün 1 bardak süt veya ayran
1 avuç ceviz
Haftada iki beyaz et grbu özellikle balık
Haftada iki kırmızı et
Makarna pilav hamurisinden uzak dur, şekerli tuzlu asitli hazır gidalardan uzak dur. .sebze muhakkak. Meyvelerden şeker ihtiyacını karşılamak.
Günlük 2-2.5 lt su
Ağrı sizi kanama yoksa günlük hayata devam. Ağır is yok. Hafif tempolu yürüyüş her zaman artı.
Ekstrem herhangi bir durumda hemen dr ara ve hastaneye git. Şeklinde önerilerde bulundu.

Kzlar yine hafif leke geldi bugun baya is yaptm ondanmi acaba
Ağır is yapma canm su an sizin sagliginizdan önemli birşey yok. Ben iki gün çok kötü ağrı çektim. Hatta dış gebelik korkusuyla dün gittim. Dinlen yat yorma kendini dedi. Azıcık uzanarak falan kızımla oynadım ettim. Bir yemek koydum ocağa hamdolsun ağrılarım kesildi. Haftada bir süpürge yapi cam artık . Sonra uzulmektense azıcık ev kirli olsun. Misafir biraz geç gelsin yada basit şeylerle agirlayayim hiç sorun degil

Canım ne güzel yazmışsın beslenme olayını. Ama kendimi çok kötü hissettim çünkü mide bulantısı yüzünden hamur dışında birşey yiyemiyorum. Haa bi de patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…