• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimde 3bucuk yasinda kizim var soyledim kardesin olacak diye bu yaz aileye 2tane bebek girdigi icin alisik neler olacagini az cok biliyor cok sevindi her aksam karnima opucuk konduruyo hadi kardesimle konus bana neler diyo diyo cok seviniyo

Canm valla max
o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklar:KK68:
walla canım uyku düzenimiz çook kötü :kızgın: sabah 06:30 ta mecburen kaldırıyoruz oğlumuda işe giderken 06:45 te k.validemelre bırakıyoruz araba ile orda gidince uyuyormuş 2-3 saat sonra bidaha öğle uykusu yok tabi akşam eşim önce oğlumu alıyor sonra beni almaya geliyorlar bizimki arabada uyuyor bir güzel ewe gidince uyanıyor yarım saatlik uyku ile 23:30 tan öncede uyumuyor gecede emmek için hala iki saatte bir kalkıyor ve bu tabi beni acayip yoruyor:mad:haftasonu öğlen zorluyorum uyutmak için tabi hafta içi alıştığı düzen daha uzun süreli olduğu için iki günde sadece yatma saatini 22:30 a çekebiliyorum:63:
çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var:nazar: çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi:KK48: mesela dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor:KK48: ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir:KK24:
sizde durumlar nasıl canım?[/QUOTE canm gün içinde max 1.15 dk uyuyor o da kesik kesik. Gece biraz toparladı gece 4-5 ten önce emzirmiyorum. Gecesini kestim biraz yani. 1 ay çok zorlandım ama şimdi az daha iyi ama yine haftada bir iki gün gece 3 defa kalktığı oluyor. Zaten 5 ten sonra uyudugundan hiç birşey anlamıyoruz. Bir saatte anca uyuyor kalktigindada. uyku konusu çok zorluyor beni dogdugundan beri.
Konuşma konusunda işine geleni pat diye söylüyor. Derdini çok güzel anlatıyor canm. Ama o kadar cümle falan kurmuyor

Kızlar listeyi güncelledim. kalp atışları duyuldukça bilgi göndermeye devam edin. Bu arada listeyi beğeniniz böyle giderse kk tarihinin en az beğeni alan gebe listesi olarak tarihe geçeceğiz ona göre :)

Ben de varim, 28 yaşındayım nasipse ilk bebeğim olacak.Şu an Mardin'de yaşıyorum.

Bugün eczaneye girdim ve gözüm bebek malzemelerine takıldı ay ama o emzikler çok seviyorum ben emzik Emen bebeği :KK46:

o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklar:KK68:
walla canım uyku düzenimiz çook kötü :kızgın: sabah 06:30 ta mecburen kaldırıyoruz oğlumuda işe giderken 06:45 te k.validemelre bırakıyoruz araba ile orda gidince uyuyormuş 2-3 saat sonra bidaha öğle uykusu yok tabi akşam eşim önce oğlumu alıyor sonra beni almaya geliyorlar bizimki arabada uyuyor bir güzel ewe gidince uyanıyor yarım saatlik uyku ile 23:30 tan öncede uyumuyor gecede emmek için hala iki saatte bir kalkıyor ve bu tabi beni acayip yoruyor:mad:haftasonu öğlen zorluyorum uyutmak için tabi hafta içi alıştığı düzen daha uzun süreli olduğu için iki günde sadece yatma saatini 22:30 a çekebiliyorum:63:
çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var:nazar: çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi:KK48: mesela dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor:KK48: ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir:KK24:
sizde durumlar nasıl canım?
Bizim uyku düzeni iyi maşallah akşam 20.30 yatak ama kesintisiz değil işte bu da çok yorucu oluyor. Gece yanımızda yatıyor. Hiç susmayan bir kızım var bu arada öğretmeni abimiz

Kızlar kızlar canım Kızlar face grubumuza da katılın kanlı canlı oradan da devam edelim.

Kızlar kızlar canım Kızlar face grubumuza da katılın kanlı canlı oradan da devam edelim.
Ben grup işini sevmiyorum canım yanlış anlama daha önce kkda çok face grubuna katildim kizimida 2009 Şubat annelerinde bekledim doğum dan sonrada muhabbeti mız devam etti nedense faceye geçince işin rengi değişiyor hep aynı olucak değil tabi ama ben burdan devam etme taraftariyim tabi birde face herkese yayın ediyor şu kişi şuraya katıldı Suna yorum yaptı burası bana özel oyuzden seviyorum :))

Kadınlar kulübünün özelliği bu bence herkesin gizli mabedi derdini sevincini kim olduğu bilinmeden paylaşmak güzel dostluklar da kuruluyor benim yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım var mesela kendisi başka bir şehirde ben başka ama yıllardır görüşürüz ama tanıdığım 100 kişiden bir kişi sadece :) oda zamanla oluyor

Kizlar asagidaki mj gecen yil a kadar tum topic ilk mjlarinda kazen moderatorümüz tarafindan yayinlanmaktaydi. Artik forumdaki pekcok kisi bu durumu ogrendigi varsayilarak bu mj artik ilk mj a konmuyor. ancak sanirim buradan bunu bir paylasmamiz lazim

Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır

Arkadaslar sirf bu sebepten kapanan forum topicleri oluyor ornek olarak 2015 agustos anneleri bunun yuzunden kapatilip kitlenmisti.

Back