Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklar
walla canım uyku düzenimiz çook kötü sabah 06:30 ta mecburen kaldırıyoruz oğlumuda işe giderken 06:45 te k.validemelre bırakıyoruz araba ile orda gidince uyuyormuş 2-3 saat sonra bidaha öğle uykusu yok tabi akşam eşim önce oğlumu alıyor sonra beni almaya geliyorlar bizimki arabada uyuyor bir güzel ewe gidince uyanıyor yarım saatlik uyku ile 23:30 tan öncede uyumuyor gecede emmek için hala iki saatte bir kalkıyor ve bu tabi beni acayip yoruyorhaftasonu öğlen zorluyorum uyutmak için tabi hafta içi alıştığı düzen daha uzun süreli olduğu için iki günde sadece yatma saatini 22:30 a çekebiliyorum
çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi mesela dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir
sizde durumlar nasıl canım?[/QUOTE canm gün içinde max 1.15 dk uyuyor o da kesik kesik. Gece biraz toparladı gece 4-5 ten önce emzirmiyorum. Gecesini kestim biraz yani. 1 ay çok zorlandım ama şimdi az daha iyi ama yine haftada bir iki gün gece 3 defa kalktığı oluyor. Zaten 5 ten sonra uyudugundan hiç birşey anlamıyoruz. Bir saatte anca uyuyor kalktigindada. uyku konusu çok zorluyor beni dogdugundan beri.
Konuşma konusunda işine geleni pat diye söylüyor. Derdini çok güzel anlatıyor canm. Ama o kadar cümle falan kurmuyor
Kızlar listeyi güncelledim. kalp atışları duyuldukça bilgi göndermeye devam edin. Bu arada listeyi beğeniniz böyle giderse kk tarihinin en az beğeni alan gebe listesi olarak tarihe geçeceğiz ona göre :)
Hoşgeldin cnmBen de varim, 28 yaşındayım nasipse ilk bebeğim olacak.Şu an Mardin'de yaşıyorum.
Hos bulduk :)Hoşgeldin cnm
Dr da öyle dedi. Belki usg ile alakalıdır diyorum. Çünkü mm fark bu haftalarda gün oynatiyor..Bende farkli 3 gun geriden geliyor doktor olur sorun olmaz demisti
HosgeldiinBen de varim, 28 yaşındayım nasipse ilk bebeğim olacak.Şu an Mardin'de yaşıyorum.
Bizim uyku düzeni iyi maşallah akşam 20.30 yatak ama kesintisiz değil işte bu da çok yorucu oluyor. Gece yanımızda yatıyor. Hiç susmayan bir kızım var bu arada öğretmeni abimizo manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklar
walla canım uyku düzenimiz çook kötü sabah 06:30 ta mecburen kaldırıyoruz oğlumuda işe giderken 06:45 te k.validemelre bırakıyoruz araba ile orda gidince uyuyormuş 2-3 saat sonra bidaha öğle uykusu yok tabi akşam eşim önce oğlumu alıyor sonra beni almaya geliyorlar bizimki arabada uyuyor bir güzel ewe gidince uyanıyor yarım saatlik uyku ile 23:30 tan öncede uyumuyor gecede emmek için hala iki saatte bir kalkıyor ve bu tabi beni acayip yoruyorhaftasonu öğlen zorluyorum uyutmak için tabi hafta içi alıştığı düzen daha uzun süreli olduğu için iki günde sadece yatma saatini 22:30 a çekebiliyorum
çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi mesela dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir
sizde durumlar nasıl canım?
Benim yok yaaa olsami olmasami bilemedimBuarada bulantilarim başladı
Ben grup işini sevmiyorum canım yanlış anlama daha önce kkda çok face grubuna katildim kizimida 2009 Şubat annelerinde bekledim doğum dan sonrada muhabbeti mız devam etti nedense faceye geçince işin rengi değişiyor hep aynı olucak değil tabi ama ben burdan devam etme taraftariyim tabi birde face herkese yayın ediyor şu kişi şuraya katıldı Suna yorum yaptı burası bana özel oyuzden seviyorum :))Kızlar kızlar canım Kızlar face grubumuza da katılın kanlı canlı oradan da devam edelim.
Cnm ilk sayfadaki basliklari bana ozel mjla atacaksin.Ben de varim, 28 yaşındayım nasipse ilk bebeğim olacak.Şu an Mardin'de yaşıyorum.
İnşallah sağol canimhayırlısı ile sende görürsün nşallah canm az kaldı pzt ye