Olabilir canim anneler tecrübeli sonuçta..sen göğüs kremi kullaniyor musun?ben dahaAmin canim tesekkur ederim guzel dualarin dileklerin icin. Hep birlikte insallah. Bende oluyordu bebekler kaburgama baski yapiyordu ama bi kac gundur benim gobek asagi indi ve tam gogus altina denk gelen batma gecti simdi asagida batma varbugun de sag gogsum sizliyor ve sag koltuk altim agriyor annem artik sut geliyor ondan diyor.
canım ben şimdi hastanedeyim suyum gelmedi açılma yok ama sancılarım çok ve düzenli kesebilirse cumaya kesilmezse bu gün yarın dedi Dr um kısmet ben anestezisiyle konuşmaya gelmiştim şimdi doğumhanede yatıyorum hayırlısı olsun diyelim
Halsizlik bende de var canim.malum son haftalardayiz iyice ağırlaştırılmış normal diye düşünüyorum. Süt benden de henüz gelmedi.doğum yapınca gelir heralde..suyun gelmesi konusuna gelince inan bende bilmiyorum ve bende korkuyorum bundan..hayırlısı olur inş.hepimiz için.kızlar bu aralar cok Halsizim bebişlerimin hareketleri iyi. yorguluk haricinde ciddi bir ağrım yok şükür
bide Sut gelmiyor bende niyeki
birsey daha soracagım size Su gelince hastaneye gitmek icin nekadar vakit var hastane bize 35-40dk uzaklikta şu aralar buna kafayi takmis durumdayım. ins evdeyken falan suyum gelmez yoksa hastane gidene kadar heyecandan yolda biseyler olabilir. ins butun surecleri hastanede yasarsam daha guvende hissederim
36. 37.haftada olanlara cok ozeniyorum ins bende ulaşabilirim
Halsizlik bende de var canim.malum son haftalardayiz iyice ağırlaştırılmış normal diye düşünüyorum. Süt benden de henüz gelmedi.doğum yapınca gelir heralde..suyun gelmesi konusuna gelince inan bende bilmiyorum ve bende korkuyorum bundan..hayırlısı olur inş.hepimiz için.
Ayni benimde oyle ikiside en basindan beri makat gelis ve artik buyudukleri icin son bir aydir asagida hissettigim batmanin tarifi yok. İnsallah yrin hersey yolunda gider. Dualarinizi bekliyorumSağol canım sana da çok geçmiş olsun. Benim ki eğer rahim boyum kısalırsa parmakla bakacak bu da beni çok korkutuyor. Oğlum da yapıldı çok acımıştı.
Benim bu durumum 15 gündür falan devam ediyor. Bebeklerin biri çok aşağı da hiç ayakta kalamiyorum çıktı çıkacak sanki. Uzansam bile hissediyorum çok altta oluşunu. Benimkiler hala dönmedi. Ikisinin de kafasi midem de. 4 bacakta rahim ağzında. Sorun olucak diye korkuyorum.
Sezeryanin yarin mi? Güzel haberlerini heyecanla bekliyorum
Ah canim ya insan ne diyecegini bilemiyorum. Sen cok cok iyi dayandin. Hayirlisi olsun hakkimizda bundan sonra bebeklerimiz saglikla dogsunlarda annelerinin cektikleri bu kadar aci gecer insallahcanım ben şimdi hastanedeyim suyum gelmedi açılma yok ama sancılarım çok ve düzenli kesebilirse cumaya kesilmezse bu gün yarın dedi Dr um kısmet ben anestezisiyle konuşmaya gelmiştim şimdi doğumhanede yatıyorum hayırlısı olsun diyelim
Ah canim ya insan ne diyecegini bilemiyorum. Sen cok cok iyi dayandin. Hayirlisi olsun hakkimizda bundan sonra bebeklerimiz saglikla dogsunlarda annelerinin cektikleri bu kadar aci gecer insallahcanım ben şimdi hastanedeyim suyum gelmedi açılma yok ama sancılarım çok ve düzenli kesebilirse cumaya kesilmezse bu gün yarın dedi Dr um kısmet ben anestezisiyle konuşmaya gelmiştim şimdi doğumhanede yatıyorum hayırlısı olsun diyelim
Yok cankm kullanmiyorum acil bi duruma sebep olmasin diye. Yeni sag gogsumde bi sizi basladi ilk suz nasil gelecek hic bir fikrim yok :) benim karnim bariz sekilde asagi indi ve haliyle tasimasi ve yatakta donmesi de zorlasti. Ama artik sona geldim acilarim artik daha katlanilir olduOlabilir canim anneler tecrübeli sonuçta..sen göğüs kremi kullaniyor musun?ben daha
başlamadim.rahim kasılması yaparsa diye
korktum.burda öyle okumuştum..bu arada benim göbek hala yukarda.çok canim aciyo.uyku desen yok inş.dayanabiliriz.yarın içinde hayirli haberlerini bekliyoruz
Artık tükendim tatlım Allah günah yazmasın iki kokumda iki damar yolu tansiyonum 15 Dr um hala bekleyeceğim diyor onlar iyi olsunlar diyorum ama dayanma noktamın ötesine geçmiş durumdayım kendimi Allah'a emanet ediyorum artık sen de yarın giriyorsun Allah sağlıkla kurtarsın inşallahAh canim ya insan ne diyecegini bilemiyorum. Sen cok cok iyi dayandin. Hayirlisi olsun hakkimizda bundan sonra bebeklerimiz saglikla dogsunlarda annelerinin cektikleri bu kadar aci gecer insallah
Allah kurtarsin diyorlar ya ne demek oldugunu cok iyi anladim. İnsallah gececek canim. Seni cok iyi anlmiyorum benimde iki haftadie tansiyon 13-15 arasiydi. Doktora dedim hocam artik dayanamiyorum ayaklariniza kapanicam dedim. Ne yaparsan yap alamam dedi. Benim sulari normalin cok ustundeymis sirf o yuzden erken aliyorum yoksa dayandigin yere kadar gotururdum dedi. Canim sabret insallah gececek. Bak ben bi de tecrubesizim senin de insallah hepsi gececekArtık tükendim tatlım Allah günah yazmasın iki kokumda iki damar yolu tansiyonum 15 Dr um hala bekleyeceğim diyor onlar iyi olsunlar diyorum ama dayanma noktamın ötesine geçmiş durumdayım kendimi Allah'a emanet ediyorum artık sen de yarın giriyorsun Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
Ayni benimde oyle ikiside en basindan beri makat gelis ve artik buyudukleri icin son bir aydir asagida hissettigim batmanin tarifi yok. İnsallah yrin hersey yolunda gider. Dualarinizi bekliyorum
Hayırlı olsun cnm genel anestezi heraldeDoguma saatler kaldi ama ben 12de yattim 1:30 da uyandim. O saatten beri acilar icinde kivraniyorum. Oyle tarifsiz duygular icindeyim ki Allahim isteyen herkese bu duygulari yasatsin. Anne olmak gercekten zormus kizlar