2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
kızlar bu aralar cok Halsizim bebişlerimin hareketleri iyi. yorguluk haricinde ciddi bir ağrım yok şükür

bide Sut gelmiyor bende niyeki

birsey daha soracagım size Su gelince hastaneye gitmek icin nekadar vakit var hastane bize 35-40dk uzaklikta şu aralar buna kafayi takmis durumdayım. ins evdeyken falan suyum gelmez yoksa hastane gidene kadar heyecandan yolda biseyler olabilir. ins butun surecleri hastanede yasarsam daha guvende hissederim

36. 37.haftada olanlara cok ozeniyorum ins bende ulaşabilirim

Olabilir canim anneler tecrübeli sonuçta..sen göğüs kremi kullaniyor musun?ben daha
başlamadim.rahim kasılması yaparsa diye
korktum.burda öyle okumuştum..bu arada benim göbek hala yukarda.çok canim aciyo.uyku desen yok inş.dayanabiliriz.yarın içinde hayirli haberlerini bekliyoruz

Allah yardimcin olsun canım.herşeyin hayırlısı inş.iyi haberlerini bekliyoruz seninde

Halsizlik bende de var canim.malum son haftalardayiz iyice ağırlaştırılmış normal diye düşünüyorum. Süt benden de henüz gelmedi.doğum yapınca gelir heralde..suyun gelmesi konusuna gelince inan bende bilmiyorum ve bende korkuyorum bundan..hayırlısı olur inş.hepimiz için.

yine de sagol cnm su gelme meselesine çok taktım ya..
birde siz grip aşısı yaptırdınız mı ben daha doktora gidemediğim için soramadım eşimin öğrencilerinden hasta olan cok eşimde hasta olursa diye endişeleniyorum

Hanımlar merhabalar 31+1 deyin bugün gebelik kolestazı çıktı geçen hafta ursafolk içiyorum geçmişti kaşıntılar ama bu 2 gündür gerçekten dayanılmaz önerisi olan ? Ya da doktorunuz ne yaptı?

Ayni benimde oyle ikiside en basindan beri makat gelis ve artik buyudukleri icin son bir aydir asagida hissettigim batmanin tarifi yok. İnsallah yrin hersey yolunda gider. Dualarinizi bekliyorum

Ah canim ya insan ne diyecegini bilemiyorum. Sen cok cok iyi dayandin. Hayirlisi olsun hakkimizda bundan sonra bebeklerimiz saglikla dogsunlarda annelerinin cektikleri bu kadar aci gecer insallah

Ah canim ya insan ne diyecegini bilemiyorum. Sen cok cok iyi dayandin. Hayirlisi olsun hakkimizda bundan sonra bebeklerimiz saglikla dogsunlarda annelerinin cektikleri bu kadar aci gecer insallah

Yok cankm kullanmiyorum acil bi duruma sebep olmasin diye. Yeni sag gogsumde bi sizi basladi ilk suz nasil gelecek hic bir fikrim yok :) benim karnim bariz sekilde asagi indi ve haliyle tasimasi ve yatakta donmesi de zorlasti. Ama artik sona geldim acilarim artik daha katlanilir oldu

Artık tükendim tatlım Allah günah yazmasın iki kokumda iki damar yolu tansiyonum 15 Dr um hala bekleyeceğim diyor onlar iyi olsunlar diyorum ama dayanma noktamın ötesine geçmiş durumdayım kendimi Allah'a emanet ediyorum artık sen de yarın giriyorsun Allah sağlıkla kurtarsın inşallah

Allah kurtarsin diyorlar ya ne demek oldugunu cok iyi anladim. İnsallah gececek canim. Seni cok iyi anlmiyorum benimde iki haftadie tansiyon 13-15 arasiydi. Doktora dedim hocam artik dayanamiyorum ayaklariniza kapanicam dedim. Ne yaparsan yap alamam dedi. Benim sulari normalin cok ustundeymis sirf o yuzden erken aliyorum yoksa dayandigin yere kadar gotururdum dedi. Canim sabret insallah gececek. Bak ben bi de tecrubesizim senin de insallah hepsi gececek

Ayni benimde oyle ikiside en basindan beri makat gelis ve artik buyudukleri icin son bir aydir asagida hissettigim batmanin tarifi yok. İnsallah yrin hersey yolunda gider. Dualarinizi bekliyorum

Ayni durumdayiz canım. Benimkiler de kafalar yukarda en başından beri. Ve 4 ayak devamli tekmeleme pozisyonundalar. Çok fazla batmam var.

Dualarim seninle canım. Güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum

birkadin ve Ades___ dualarımız sizinle.. İnş.hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi şekilde yavrularinizi kucağınıza alırsınız.Rabbim yar ve yardimciniz olsun..allah kolaylık versin..hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Ades___ tansiyon yüksekliğinden mi olmuş bu preaklemsi..daha öncede duymustum

kızlar bugün kontrolum vardı bebişlerimin kalp atışları ve su seviyeleri cok iyiymiş kiloları da 2520 ve 2550 miş birbirine yetişmişler çok sevindim kızım hep daha az cıkıyordu..
nst de biraz rahim kasılmalarım var diye cıkmış normal dedi doktorum tansiyonum 12 ye 6. kilom 82 olmusum çok şükür bu günlere bir rahatsızlık olmadan geldik
haftaya salı tekrar kontrolu var haftaya geldiğinde doğum için gün belirleyelim dedi doktorum muhtemelen şubatın ilk haftası olur dedi doktorum... çok sevindim ins ozamana kadar dururlar

birde doktora sordum evim hastaneye 35 40 dk uzaklıkta suyum gelirse hastaneye yetişebilir miyim diye o da rahat yetişirsin suyu geldiği halde 2bucuk saatlik yoldan gelen hastam oldu geçen hafta dedi.

biraz özel olacak ama merak eden varsa diye yazmak istedim özel bölge için artık elim ulaşmıyor ne ağda ne jileti kullanabiliyorum tüydökücü krem kullanabilir miyim diye sordum kesinlikle kullanma ya eşin jiletle yapsın ya da profesyonel bir yerde ağda yaptır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…