2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim karnim hep yamuk duruyor.iki tarafada toplanmış vaziyette sertleşmesi hiç geçmiyo. Ama ağrı falan yok normal mi ki

Kızlar benim karnim hep yamuk duruyor.iki tarafada toplanmış vaziyette sertleşmesi hiç geçmiyo. Ama ağrı falan yok normal mi ki
Benim hem yamuluyor hem tas gibi hem de cok agrim var. Hareketlerde azaldi ama karin kasik agrisi oldugu icin doktor normal diyor bele vurursa dogum sancisiymis

Günaydın kızlar aranızda nişanı gelen bekleyen var mı

Benim hem yamuluyor hem tas gibi hem de cok agrim var. Hareketlerde azaldi ama karin kasik agrisi oldugu icin doktor normal diyor bele vurursa dogum sancisiymis
panik halindeyim kıpırdanmıyorlar diye bende karnım taş gibi sabah inanılmaz bel ağrım vardı gün içinde gelip gidiyor kasık Ağrılarımda ben ne olur be olmaz diyip duşa girdim saçlarımı şekillendirdim hafif hafif yaklaşıyorlar hissediyorum bilerek Dr a gitmeyi geciktiriyorum çünkü dünya kadar ilaç yüklüyorlar artık yoruldum Allah'a emanet ettim o ne Zaman emrederse o Zaman gelecekler suyum gelene kadar da hastaneye gitmicem tabii yarın Dr ve anestezist ile randevum var ne olur bilmiyorum sağlık olsun artık bu Zaman'dan sonra hepimiz için

Aynen canim ben de senin gibi sudun nisandir bele siddetli vuran kasik agrisidir olmadan hastaneye gitmiyorum bir suredir. Hastanede artik ne yaptiklarini ne yapmadiklarini ogrendim ve kendime eziyet ediyorum diye gitmiyorum. Artik cok aci cekiyorum esim illa hastaneye gidelim diyor ustune tartisiyoruz ben saliya kadar dayanicam senin gunun belli mi

birkadin canım senin doğum salıydı değil mi?hangi hastanede doğum yapacaksın,bir de epidural mi genel mi olacak?benimde salı kontrolüm var.ben hiç sormadim doktora nasıl olacak diye.o kendi mi karar veriyor ki.hangi yöntemi kullanacağina.

Evet canim sali sabaha gun verdi. Daha da belki durur ama acil bi durum olmasin diye konustuk. Turgut ozalda olacak. Doktorum epidurali onerdi ama yarin anestezici muayene edecek senin saglik durumuna gore yonteme karar veriliyormus

Evet canim sali sabaha gun verdi. Daha da belki durur ama acil bi durum olmasin diye konustuk. Turgut ozalda olacak. Doktorum epidurali onerdi ama yarin anestezici muayene edecek senin saglik durumuna gore yonteme karar veriliyormus

Anladım canım.allah yardimcin olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin rabbim.bakalım benim doktor ne diycek.. Bişey daha sormak istiyorum senin ve diğer arkadaşların göğüs altında yara varmış gibi sizlama, acı gibi şeyleri oluyormu,hanı göbeğin bittiği yerde

Amin canim tesekkur ederim guzel dualarin dileklerin icin. Hep birlikte insallah. Bende oluyordu bebekler kaburgama baski yapiyordu ama bi kac gundur benim gobek asagi indi ve tam gogus altina denk gelen batma gecti simdi asagida batma var bugun de sag gogsum sizliyor ve sag koltuk altim agriyor annem artik sut geliyor ondan diyor.

Kıyamam ya bende öyle gitmiycem suyım gelene kadar bıktım ilaçlardan diyordum bel ağrısıyla gittim işte kısmet öyleymiş. Su vermeye başladımda çay kaşığıyla mamalardan sonra bi iki çay kaşığı falan verdim geçmedi kabızlıkları bu saate kadar uğraştım fitil verdim onuda yapmak istemiyorum suyu az mı veriyorum acaba. Hayırlısıyla doğursanızda karşılıklı bebeklerimizi konuşsak :)

Günaydın kızlar. Bizde en son 33+2 de dr a gittim. Nst ye bağlandım hem sanci hem kasılmalarım çıktı. Daha sonra usg ye girdim. Dr bebeklerden biri rahim ağzına oturmuş dedi. Alttan bakmam lazim rahim boyu için dedi. Alttan bakti şuan için rahim boyu iyi dedi. Evde devamli yatacaksin ve sadece wc ye kalkacaksin 37. Haftayi görmeye çalışıcaz dedi. Yanlız alt tarafima baski çok olduğu için her an doğum olabilir dedi.

33+2 de kızlarımdan biri 2200 gr biri 2250 gr idi. Bugün 35 haftayı bitirdim. Ne durumdalar bilmiyorum. Kıpır kıpır saniye durmuyorlar. Ama stres olduğum için de sık sık gitmek istemiyorum. Yarin dr kontrolüm var. Alttan muayne edecek diye eğer daha inmisse parmakla bakacak diye stres oluyorum. Kasılmam çok fazla. Bel ağrısı kasık ağrısı var. Adalat kullanıyorum.
Bakalim yarin ne olacak merak ediyorum.

birkadin canım benim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeklerini sana zaman geçmiyordur şimdi haftanda çok güzel güzel geçer herşey inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
İnsallah canim cok sagol. Onceden korkuyordum simdi korku da gecti. O kadar aci cekiyorum ki dogum korkusu diye bisey kalmadi. İnsallah biz de saglimla kavusalim da bebek tecrubelerimizi paylasalim :)

Gecmis olsun canim ayni durumdayiz. Benim doktorda o haftada yapti alttan muayene ama bir daha yapmiycam dedi yapmadi. Gozunu korkutmak gibi olmasinda sonraki haftam oyle bir zor gecti ki insallah yarin saglikla dogsunlarda az daha aci cekmeye raziyim

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Benim ki eğer rahim boyum kısalırsa parmakla bakacak bu da beni çok korkutuyor. Oğlum da yapıldı çok acımıştı.

Benim bu durumum 15 gündür falan devam ediyor. Bebeklerin biri çok aşağı da hiç ayakta kalamiyorum çıktı çıkacak sanki. Uzansam bile hissediyorum çok altta oluşunu. Benimkiler hala dönmedi. Ikisinin de kafasi midem de. 4 bacakta rahim ağzında. Sorun olucak diye korkuyorum.

Sezeryanin yarin mi? Güzel haberlerini heyecanla bekliyorum

canım ben şimdi hastanedeyim suyum gelmedi açılma yok ama sancılarım çok ve düzenli kesebilirse cumaya kesilmezse bu gün yarın dedi Dr um kısmet ben anestezisiyle konuşmaya gelmiştim şimdi doğumhanede yatıyorum hayırlısı olsun diyelim

BATMA NEDEN KAYNAKLI ACEBA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…