Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Kızlar mayıs anneler grubundan geliyorum bebeğim normal olursa Nisanda da gelebilir, sizd sorum Yusuf Olgaçta doğum yapacak var mı aranızda?
Benim araştırdığım doktorlardan biri ama kötü yorumlar da vardı. Fiyat olarak da merak ediyorum. Siz hastası mısınız?

Okulda öğrenciler yüzünden yüksek sesle konuşmak zorunda kalıyorum kasıklarımda ağrı oluyor :KK43:
Bu yazıyı okuyunca şey geldi aklıma okulda bir İngilizce öğretmenimiz vardı hamileydi biz kendi aramızda konuşunca bağırmamak için bebeği burda doğururum şimdi diye tehdit ediyordu nasıl 😅😅😅😅 ay çok komikti yada bebek hareket ediyor bakım gören var mı diye soruyordu sınıftan çıt çıkmıyordu 😅😅

Bebeğin yerleşmesiyle ilgilidir. Benim ilk gebeliğim 18. haftadayım daha hiç hissetmedim aslında tam olarak ne hissedeceğimi de bilmiyorum siz biliyorsunuz biraz daha zaman geçince hissedersiniz canınızı sıkmayın
Aynı ben gerçekten hareket edince bile hisseder miyim anlar mıyım bilmiyorum arada nabız gibi birşey atıyor gibi oluyor ama bence bebek değil göbeğim atıyor gibi yada damar seğeriyor

çok teşekkür ederiim.
mart annelerinde okudum. 5-6-7 kasımda grev varmış sağlık ocaklarında benim gibi yaptırmayı düşünen varsa.
8inde gideceğim artık
8 Kasım cuma çoğu sağlık ocağı cuma günü kan almıyor ebenin numarası varsa sorun bu ona göre gidin ben gittim boşuna yorgunluk oldu

evet valla burda hic anlamadim nasil yapiyolar o olayi ama normalde 20.haftadan 34 e kadar ultrason da yok, neyse ki ben turkiyeye gelicem o sirada bi o zaman gorurum, biraz ilkel geliyo bana burasi
Aslında olması gereken sağlık sistemi bence her ay kontrol fazla diyor Türkiye deki doktorlar bile çoğu sigortandan para almak için yapılıyor yurtdisi sadece gerekli görülen tetkikleri yapıyor doktor arkadaşlarım var hepsi aynı fikirde

Arkadaşlar Yoyko bebek arabası nasıl sizce? Bilginiz var mı?
Bence güzel ben geçen gittim test ettim baya beğendim tam fiyat performans ürünü pahalı markalar biraz pr yapıyor gibi geldi çünkü kana vardı ona da baktım katlanınca kocaman kaldı benim arabam hackback asla sığmaz mesela 👎🏽

Selam çok kararsız kaldım çanta konusunda sizce hangisi mantıklı 🤣

ty.gl

MYROKA Gri Siyah Ilk Garni Anne Bebek Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

MYROKA Gri Siyah Ilk Garni Anne Bebek Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
ty.gl

ty.gl

Kinder Baby Merlin Termal Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kinder Baby Merlin Termal Anne Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
ty.gl

ty.gl

brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

ty.gl

MYROKA Gri Siyah Ilk Garni Anne Bebek Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
ty.gl

ty.gl

Kinder Baby Merlin Termal Anne Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
ty.gl

ty.gl

2.si çok hoş duruyor ama kullanışlı mıdır bilemedim

Aynı ben gerçekten hareket edince bile hisseder miyim anlar mıyım bilmiyorum arada nabız gibi birşey atıyor gibi oluyor ama bence bebek değil göbeğim atıyor gibi yada damar seğeriyor
Bebek olabilir o😃 ben de ilk başta kas seğiriyor falan sandım 2-3 gün. Sonra bu seğirme hiç bitmeyince anladım artık bebek olduğunu. Şimdi dışardan görüyorum tekmeleri😊

Kızlar bişey sorucam size 15+4 teyim gece sağ kasığıma bir ağrı girdi çok aşırı derecede gerilmiş hissi vardı ağrısına uyandım sonra uyku pozisyonumu değiştirip uyumaya devam ettim. Dağınık deli gibi yatıyorum ters bir hareket mi yaptım acaba onla ilgili midir yoksa normal bir durum mudur?

ty.gl

ty.gl
ty.gl

ty.gl

ty.gl
ty.gl

ty.gl

Bence sonuncusu

Kızlar bişey sorucam size 15+4 teyim gece sağ kasığıma bir ağrı girdi çok aşırı derecede gerilmiş hissi vardı ağrısına uyandım sonra uyku pozisyonumu değiştirip uyumaya devam ettim. Dağınık deli gibi yatıyorum ters bir hareket mi yaptım acaba onla ilgili midir yoksa normal bir durum mudur?
olabilir ani hareketlerde ama magnezyum vs. eksikliginden de olabilir? kullaniyo muydunuuz

Bence güzel ben geçen gittim test ettim baya beğendim tam fiyat performans ürünü pahalı markalar biraz pr yapıyor gibi geldi çünkü kana vardı ona da baktım katlanınca kocaman kaldı benim arabam hackback asla sığmaz mesela 👎🏽
Kızımda tatil harici kullanmamıştım araba; oturmayı sevmiyordu. O sebeple yani arada kullanacağım idareten bişi olsun istiyorum. Katlanabilmesi çok önemli zaten muhtemelen hep bagajda duracak çünkü 🤣

Gerindim bende galiba tam emin de değilim uyku halinde olduğum için yarın randevum var bunu söyleyicem mutlaka 🙂
bende uyku sersemiyle gerindim birde sağdan sola sert döndüm bıçak saplanır gibi bir ağrı acı hissettim sonra geçti ama kısa sürdü bence çok önemli değil de hareketleri biraz yavaşlatmak lazım

X